Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 29. huhtikuuta 2010

Valintatilaisuus tulossa!

Turun Urheiluliiton 12-14-vuotiaiden joukkueiden valintatilaisuus järjestetään 

ma 17.5. klo 17.30-19.00 Jumppalassa.

Tilaisuudessa ovat paikalla kaikki tällä hetkellä Xonox-, Cobolt- ja Tuffit-joukkueissa voimistelevat tytöt. Lisäksi kaikki uudet tytöt ovat lämpimästi tervetulleita iloiseen joukkoomme!
Mikäli siis olet kiinnostunut liittymään Xonoxiin, tule rohkeasti mukaan mukavaan ja menestyneeseen joukkueeseemme! Nähdään Jumppalassa! ;)

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

otatteko 99 syntyneit?

Anonyymi kirjoitti...

toisessa lapussa lukee 17.5 ja toisessa 10.5

Xonox kirjoitti...

Kuvaan oli livahtanut väärä päivämäärä, 17.5. on valintatilaisuus!

Pääasiassa Xonoxissa on -97 ja -98 syntyneitä tyttöjä, mutta myös -99 ja -96 syntyneet voivat pyrkiä joukkueeseen eli tervetuloa kokeilemaan! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Tarviiko sinne ilmottautua jotenkin? mitä siellä tehdään?

Xonox kirjoitti...

Valintatilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että tulee paikalle. Mutta jos haluaa etukäteen kertoa esim. omasta taustastaan tai siitä, mihin joukkueeseen on ensisijaisesti pyrkimässä, niin voi olla yhteydessä esim. Emmyyn. Blogin oikeasta laidasta löytyvät yhteystiedot.

Valintatilaisuudessa pidetään treenit, missä tehdään erilaisia asioita ja sen perusteella sitten katsotaan, minkä joukkueen omiin harjoituksiin voisi mennä kokeilemaan jatkossa :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Minkälaisia asioita? Akrobatiaa, liikkuvuutta?

Xonox kirjoitti...

Ihan perustreenityyppistä harjoittelua luvassa eli alkulämmittely, lattiatreeniosuus, vähän hyppyjä ja tasapainoja ja akrobatiaa jne.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

oookkeei:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tää teidän blogi<3 teil näyttää olevan toosi hyvä joukkuehenki :) onko teihin tullu viime aikoina uusia ja onko ne päässyt mukaan joukkueeseen hyvin?

siru

Xonox kirjoitti...

Kiitos Siru! :) Xonoxilla on tosiaan vahva yhteishenki! Kaikki ovat hyviä kavereita keskenään ja tukevat ja kannustavat toisiaan upeasti. Tiivis porukka ja positiivinen joukkuehenki ajaa joukkuetta eteenpäin ja auttaa jaksamaan rankemmatkin treenit ja kisakaudet :)

Xonoxiin on tullut uusia tyttöjä lähes joka kaudella ja kaikki ovat päässeet hyvin mukaan porukkaan. Xonox-tytöt ovat avoimia ja ottavat uudet tytöt innolla vastaan! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mitä kaikkee pitää osata et teihin voi hakee? en oo aiemmin harjotellu esim illuusionii ni voisko silti teihi hakee??:D

Xonox kirjoitti...

Ihan kaikentasoiset tytöt voivat osallistua valintatilaisuuteen; niin jo useita vuosia voimistelleet kuin vasta-alkajatkin. Mietitään sitten kullekin sopivaa joukkuetta taitotason mukaisesti.

Xonoxiin päästäkseen ei tarvitse osata mitään tiettyjä liikkeitä, riittää että voimistelulliset taidot ovat lähellä muun joukkueen tasoa ja että on innokas oppimaan uutta. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Otettaisko Xonoxii 96 syntyst tyttöö jolla on tosi pitkä voimistelutausta mut joka ei esim. pääse spagoja kunnol pohjaan ja saa ihan viel ristarii mut joka on valmis yrittää parhaansa?

Xonox kirjoitti...

Hankalaa sanoa näin näkemättä kokonaisuutta :) Kuitenkin valinnassa tärkeintä on juuri se kokonaisuus voimistelijana eikä yksittäiset taidot. Toki liikkuvuuskin on tärkeää, mutta sitkeällä harjoittelulla sitä saa. Eli kannattaa ehdottomasti tulla kokeilemaan, siinä ei menetä mitään! Pitkä voimistelutausta on aina eduksi ja motivaatio treenata ja kehittyä on tosi tärkeää :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
pääsikö joukkueesenne uusia tyytöjä? :)

Xonox kirjoitti...

Yksi tyttö tulee kokeilemaan Xonoxiin :)

-Jenny-