Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Keijuenergiaa TUL:n piirin kisoissa!

Xonoxin kisakausi jatkui Liedossa TUL:n piirin kisoissa. Aamun harkkasuoritus jäi vähän vaisuksi ja jonkin verran epätarkkoja kohtia ja suoritusvirheitä ohjelmaan mahtui. Harkan jälkeen kerrattiin kohdat, joihin jäi petrattavaa ja sen jälkeen alettiin laittaa joukkuetta kisakuntoon. Kun nutturat, meikit, kynsilakat, hileet ja muut tilpehöörit oli saatu kuntoon, olikin jo alkumarssin aika. Marssin jälkeen syötiin lämmin lounas hallin kahviossa, minkä jälkeen lähdettiin ulos haukkaamaan raitista ilmaa. Ulkona oli ihanan keväinen ilma ja aurinko paistoi. Pihalla otettiin muutamia kuvia sekä tehtiin musalla pari ilmekierrosta. Ilmennys olikin aivan loistavaa koko joukkueella!
 Ulkoilun jälkeen suunnattiin takaisin hallille ja aloitettiin lämmittely ja valmistautuminen kisasuoritukseen. Lämmittelyyn oli hyvin aikaa ja ehdittiin tekemään musalla useita fiilistelykierroksia sekä kertaamaan ohjelmaa rauhassa läpi. Lämmittelytilassa tehtiin Xonox-piiri, jossa sovittiin taas tärkeimmät asiat ja viritettiin tsemppi huippuunsa ennen kisahallin puolelle menemistä. Hallissa oli vuorossa loput kisarutiinit keijupölyä unohtamatta ;) Xonox joutui odottelemaan omaa vuoroaan jonkin aikaa ja sinä aikana ehti jännitys nousta aika kiitettävästi sekä tytöillä että valkuilla. Onneksi kuitenkin hetken päästä Xonox kuulutettiin matolle ja tytöt juoksivat alueelle aplodien saattelemana. Alkuohjelma sujui siististi muutamia pieniä epätarkkuuksia lukuunottamatta, ohjelman lopussa taas tuli muutamia harmittavia eriaikaisuuksia ja suoritusvirheitä. Ilmaisu oli kuitenkin mennyt ison harppauksen eteenpäin sitten viime kisojen ja suoritus oli kokonaisuutena onnistunut. Jotain jäi silti vielä hampaankoloon tulevia kisoja ajatellen...
Jännittynein mielin jäätiin odottamaan kategoriatulosta. Tytöt istuivat tiiviissä piirissä ja pidättivät hengitystään, kun Xonoxin tuloksia alettiin kuuluttaa. Riemu oli suuri, kun kuulimme sijoittuneemme kategoriaan 1 ja saimme ainoana joukkueena vielä upeat 3 bonusta ryhdistä, ilmaisusta ja elämyksestä! :) Tytöt (ja valkut tietysti myös) olivat todella iloisia ja vieritettiin siellä vähän onnenkyyneleitäkin. Keijupölystä selvästi oli apua! ;) Palkintojenjaossa Xonox palkittiin kultaisin mitalein yhdessä Dominot Flexin (kat.1) ja Pointin (kat.1) kanssa. Onnea kaikille kisojen mitalisteille!
Tästä on oikein hyvä jatkaa treenaamista kohti ensi viikonlopun aluekisoja sekä sen jälkeen odottavia tyttökisoja. Vielä on hommia, jotta saadaan ohjelma ja suoritus priimakuntoon, suunta on kuitenkin hyvä. Loistavaa tytöt! <3

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä Xonoxien musiikki on?

Xonox kirjoitti...

Chisun Yksinäisen keijun tarina on musan nimi.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ XONOX IHAN MAHTAVA FIILIS TEIJÄN OHJELMAA KATSOESSA! Alussa näky jännitys ja sanoinkin että toivottavasti tyttöjen jännitys purkaantuu ja kävihän niin. Ihana ilmaisu ja kaikki HYVÄ TYTÖT!

Xonox kirjoitti...

Voi kiitos! :) Alussa tosiaan oli pientä tärinää ja tutinaa. Onneksi kokonaisuus oli kuitenkin siisti. Tästä päivästä jäi kyllä hyvä fiilis <3

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

siis aivan mahtava ohjelma, ja todella kauniisti tytöt tekee sen, ja ilmaisu on ihan huippua näin nuorelta joukkueelta! Mahtavaa työtä sekä valkuilta, että tytöiltä tämä ohjelma :) Melkeen eile kyyneleet tuli silmiin ku katto sitä teijän ohjelmaa, jatkakaa samaa rataa niin pääsette vielä pitkälle :) tsemppiä loppukauden kisoihin!

Xonox kirjoitti...

Kiitos ihanasta palautteesta ja tsempeistä! :) Ohjelman ilmaisu on nuorelle joukkueelle haastavaa, mutta sen harjoitteluun on panostettu, joten on tosi palkitsevaa kuulla, että se välittyy myös katsojille.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

siis rakastan teijän ohjelmaa!! <33 teil on aina ihanan omaperäsiä ja kivoja ohjelmia!

Xonox kirjoitti...

Mukava kuulla! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

onko Xonoxissa sisaruksia? kaksi tyttöä ovat tosi samannäköisiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ketkä kaks sust näyttää samalt sano vaiks siit kuvast mis Xonoxit on ulkoo ja on erivärisii takkei monil :) mä haluun kans kattoo =)

Xonox kirjoitti...

Ei oo kyllä sisaruksia Xonoxissa :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ai ketkä sust näyttää samalt ku mustaki noi yhet on ihan saman näkösii varsinki siin ulko kuvas ku noil on erivärisii takkei?