Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Ohjelman siistimistä tuomarin kanssa

Tänään Xonox sai treenisalille vieraaksi tuomari-Pirjon katsomaan ohjelmaa. Hiomisessa keskitytään nyt pieniin yksityiskohtiin, jotta saadaan kokonaisuutta vielä yhtenäisemmäksi ja virheettömämmäksi. Tämän päivän treenit vaativat tiukkaa keskittymistä ja pikkutarkkaa korjaamista, tytöt kuitenkin jaksoivat koko treenin hienosti ja lopputulos oli upea ja täsmällinen :) Pirjolta saatiin hyviä näkemyksiä mm. käsiliikkeisiin ja tasapainojen lopetuksiin sekä tärkeitä vinkkejä suorittamiseen ja ohjelman tunnelman luomiseen. Suurensuuri kiitos Pirjolle avusta! :)


Loppuviikon aikana käydään vielä koko loppuohjelma läpi yhtä tarkasti ja hiotaan ohjelma tyttömestiskuntoon. Xonoxilla on mahtava tsemppi päällä ja kaikki antavat kaikkensa joukkueen eteen! <3 Tänään treeneissä sovittiin myös, että jokainen kuuntelee kisamusaa joka ilta useamman kerran, kertailee laskuja, aksentteja ja ilmennystä sekä miettii ohjelmaa ja erityisesti hiottuja kohtia ajatuksella läpi. Kaikki peliin Xonox!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisko xonoxin valmentjajista saada esitteyä :)? minkä ikäisiä ja taustaisia valmentajia sieltä löytyy? miten helposti pääsitte seurassa huippujoukkueiden kimppuun? :)

Xonox kirjoitti...

Hmm..voishan sitä miettiä, jos tossa kisakauden päätyttyä tehtäisiin jotain esittelyä valkuistakin. Kaikilla valmentajilla on pitkä voimistelijaura takana ja iät ovat siinä enemmän ja vähemmän parinkympin paremmalla puolella :)

Xonoxin valmentajiksi päädyttiin niin, että valmennettiin ensin kaikki Viviat-joukkuetta, josta sitten yhdessä Carneolien kanssa muodostui Xonox-joukkue ja jäimme siihen valmentajiksi.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

vauhtiheittoblogia ei enää ole! nyt on uus blogi "maton reunalt"a ja sitten oli joku "illusion", mutta sekin taitaa olla poistettu!

Xonox kirjoitti...

Joo, ollaan huomattu. Nyt on linkkilistaan päivitetty joukkuevoimistelublogille uusi osoite.

-Jenny-