Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Xonox televisiossa tänään!

Maaliskuun puolella kuvattu urheiluohjelma tulee tänään ulos telkkarista. Sisu-ohjelma esittelee eri urheiluseuroja, joista Turun Urheiluliitto on vuorossa ensimmäisenä. Ohjelma esitetään TV2:lla klo 14.20. Tässä linkki ohjelman esittelyyn: http://www.telkku.com/?oid=2010041114201&autoload=true. Saapa nähdä millaisessa pätkässä Xonox-tytöt ohjelmassa vilahtavat.. :) 
 Kaikki siis iltapäivällä television ääreen katselemaan!

Odotetusti melko pikaisesti Xonoxin voimistelua ohjelmassa näkyi, sen sijaan koko seuran toimintaa esiteltiin kattavammin :) Mikäli ohjelma jäi näkemättä, pääset katselemaan sitä vielä yle-areenasta http://areena.yle.fi/video/892737.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin ohjelman! Olitteks te ne ketkä teki ainakin ristarin?Aattelin vähä sillee...

Anonyymi kirjoitti...

katoin ton ohjelman,paris kohtaa vilahti teijän tytöt :)kisoissa oon teitä kattellu, ihana ohjelma,tytöt ovat söpöjä ja tekevät kauniisti <3

Xonox kirjoitti...

Joo, on se Xonox siinä ristarikohdassa. Kiitti, kiva kuulla! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

missä kohdassa tytöt olivat? niinku aika kun oisi helpompi kattoo.. bixbit kyllä bongasin...
mikä teillä on tavotteenna tyttiksissä?

Xonox kirjoitti...

Muistaakseni ainakin jossain 10 min kohdalla näytettiin Xonoxia. Kovin vähän siinä ohjelmassa kuitenkin kaikenkaikkiaan joukkuevoimistelua näkyi...

Tyttökisoissa tavoitteena on eheä ja ilmaisullinen suoritus sekä finaalipaikka.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

tä ei kuulu nyt mitenkään asiaan, mutta.. järjestääkö turun urheiluliitto voimistelu päivät tänä vuonna?

en tiiä mistä olisin näin kuullut, luultavasti joltain kaverilta.. tarkistelin vain... :)

tsemppiä loppu kisoihin! <3

Xonox kirjoitti...

Järjestää kyllä, eli ihan oikein olet kuullut :)

Kiitos kiitos tsempeistä!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Miten teihin voi hakea?:)

Xonox kirjoitti...

Aina kisakauden päätteeksi pidetään valintatilaisuus, minne kaikki uudet voimistelijat ovat oikein tervetulleita kokeilemaan. Valintatilaisuuksista ilmoitellaan mm. täällä blogissa, sitten kun päivämäärä on päätetty. Jos haluaa hakea joukkueeseen muuna ajankohtana, voi olla suoraan yhteydessä valmentajiin puhelimitse tai sähköpostilla :)

-Jenny-