Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Kisaan valmistautumista ja tuomari treeneissä

Viimeiset treenit ennen aluekisoja pidettiin Lintulassa ja saimme jälleen Sarin treeneihin mukaan katsomaan ohjelmaa tuomarin ominaisuudessa :) Harjoituksissa hiottiin Sarin kanssa ohjelmaa yhtenäisemmäksi ja tarkisteltiin muutamia osia puhtaammiksi. Myös yhtä yhdistelmää selkiytettiin vielä pienellä muutoksella. Siitä tulikin nyt paljon sujuvampi, jes! Ilmennys näytti taas oikein hyvältä ilmaisupiirissä ja kokonaisissakin saatiin hyvin korjattua aiemmin epäsiistejä kohtia. Huomiseen lähdetäänkin siis positiivisella fiiliksellä ja valmiina saavuttamaan tavoitteet :) Illalla tytöt vielä kuuntelevat kotona musiikkia läpi ja kertaavat ohjelman laskuja ja aksentteja. Aamulla aloitetaan sitten kisapäivä pirteinä ja täynnä keijuenergiaa ;)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisoihin XonoX! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Xonox! Paikalla ollaan kannustamassa;)!

Kia kirjoitti...

Onnea! Kattelun myös noita tiejän vanhoja kisa esityksiä, tosi hienoja oli! Itekkin haluaisin olla noin notkea. Kaikki spagaatit näyttää teille niin helpolta! Onko muuten teille muuten raskasta olla/ treeneissä käydä treeneissä niin usein ? Montako kertaa viikossa on treenit ?

Kia kirjoitti...

Kattelin* teijän*
Anteetksi virheet.. ;<

Xonox kirjoitti...

Kiitoskiitos! :) Xonox treenaa 4 kertaa viikossa. Kyllähän voimistelu vie aikaa sekä tytöiltä että valkuilta ja vaatii panostusta ja valintoja. Mutta kyllä se sitten antaakin niin hirmuisesti, että on kaiken sen arvoista <3

Huomenna kisoissa nähdään, kannustakaahan äänekkäästi! :D

-Jenny-