Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Mitali aluekisoista!

Aluemestaruudesta kisattiin tuttuun tapaan Kupittaalla. Tytöt saapuivat hallille tuntia ennen omaa harjoitusvuoroa. Heti porukan ollessa koossa aloitettiin lämmittely virallista harkkaa varten. Aamulla yksi tytöistä oli huonovointinen ja joutui jättämään harjoitussuorituksen kokonaan väliin. =/ Virallinen harjoitus ei mennyt ihan nappiin. Ohjelmassa tuli useita kuviovirheitä, eriaikaisuuksia ja henkilökohtaisia virheitä ja ilmaisuakaan ei isossa hallissa näkynyt riittävästi. Kilpailusuoritukseen jäi siis vielä selvästi parantamisen varaa. Harkan jälkeen tehtiin virheet pois ja aloitettiin hiusten ja meikkien laittaminen. Myös yksi valkuista nähtiin meikkijonossa :D

Kun kaikki oli saatu kisakuntoon, oli avajaismarssin aika. Sen jälkeen Xonoxilla oli hyvin aikaa käydä syömässä ja ulkoilemassa, sillä oma suoritusvuoro oli vasta muutaman tunnin päästä. Vihdoin kuitenkin päästiin aloittamaan kisalämppä. Onneksi aamun huonovointisuus oli hiukan helpottanut ja saatiin kaikki mukaan lämmittelemään! Aikaa oli ennen suoritusvuoroa sopivasti, saatiin kerrattua ohjelmaa, tehtyä musiikilla, fiilisteltyä ja valmistauduttua rauhassa. Harjoitusmatolla vielä pyörittiin piruetteja, illuja ja tehtiin muita tasapainoja. Sitten kokoonnuttiinkin jo Xonox-piiriin virittämään tsemppi huippuunsa! :) Suorien jalkojen, releve-nousujen, hyppyjen ja superhymyjen jälkeen puhallettiin vielä mielikuvituskeijupölyt ja Xonox oli valmiina kisasuoritukseen.


Suoritus jäi harmiksemme tällä kertaa epäpuhtaaksi :( Pientä eriaikaisuutta oli läpi koko ohjelman, isoja tasapainovirheitä ja muuta sälää mahtui myös ohjelmaan luvattoman paljon. Alueelta tulikin vähän harmistuneita tyttöjä, kun ei pystytty näyttämään sitä parasta Xonoxia tänään. Yhdessä kerrattiin suoritusta ja todettiin, että varmasti ainakin suorituspisteet jäävät melko alhaisiksi. Jännittynein mielin jäätiin odottamaan, mihin suoritus tällä kertaa riittää. Kategoriaa saatiinkin odotella pitkään tauon yli. 
Sillä aikaa oli aikaa myös analysoida videolta suoritusta...


 Ottaa kisapuvut pois "pukkarissa"... 


Ja käydä läpi suoritusta...


Vihdoin alettiin kuuluttaa Xonoxin tulosta. Tällä kertaa suoritus riitti kategoriaan 2 ja päälle saatiin upeasti bonukset ilmaisusta ja elämyksestä :) Lopputuloksissa Xonox sijoittui hienosti toiselle sijalle, muita palkittavia olivat Dominot Flex (kat.1) ja Point (kat.3), onnea!


Nyt alkaa loppurutistus ennen ensi viikonlopun tyttökisoja. Treeneissä tehdään kaikkemme, että ohjelma olisi mahdollisimman hyvässä kunnossa silloin. Aluekisoista Xonoxille jäi vielä vahva halu parantaa suoritusta ja näyttää sitä todellista keijuenergiaa! Nyt vaan hurjalla tsempillä kohti viikonloppua! Täytyy varmaan vaihtaa se mielikuvituskeijupöly oikeaan seuraavissa kisoissa... ;)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA!(:

Xonox kirjoitti...

Kiitos! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

kuka joutu jättää treenit väliin?

Xonox kirjoitti...

Henna ei tehnyt harjoituksissa.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

miksi teillä ei kisaa kaikki ?

ja onko teillä mitali tavotteena tyttiksissä?

Xonox kirjoitti...

Kaikki terveenä olevat tytöt pääsevät kisaamaan. Tyttökisoissa tavoitteena on onnistunut ja ilmaisullinen suoritus sekä loppukilpailupaikka.

-Jenny-