Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 1. huhtikuuta 2010

Uusi joukkuenimi!

Xonox on päättänyt vaihtaa joukkueen nimeä, sillä Xonox on ollut hankala lausua ja se lausutaan todella usein väärin. Niinpä tästä eteenpäin Xonox tunnetaan nimellä Lux. Joukkue jatkaa treenaamista entiseen tapaansa nimen vaihtumisesta huolimatta! :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

?:O no kyllä mä pidin ainakin Xonoxisra hirveesti!!! vaikea ainakin oppia tämä uusi nimi nyt...

Anonyymi kirjoitti...

onkos tämä totta vai aprillipila? :D

Anonyymi kirjoitti...

aijuu tänää on aprillipäviä;)

Anonyymi kirjoitti...

aprillia, aprillia ...

Anonyymi kirjoitti...

minä vuosina syntyneitä tyttöjä otatte joukkueeseen?:)

Anonyymi kirjoitti...

Siis onks tää nyt totta vai aprillia?:>

Xonox kirjoitti...

Aprilliahan se oli :D

Joukkueeseen otetaan ensisijaisesti 1997 ja 1998 syntyneitä tyttöjä, mutta myös 1999 ja 1996 syntyneet mahtuvat mukaan yli/ali-ikäisinä, eli kannattaa rohkeasti olla yhteydessä valmentajiin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Jos 99 syntynyt tyttö hakee ja pääsee pääseekö hän silti mukaan kisoihin yms.?

Xonox kirjoitti...

Joo, siis sekä -99 että -96 vuosina syntyneet ovat joka toinen vuosi ihan oikean ikäisiä ja joka toinen vuosi sitten yli- tai ali-ikäisiä. Eli pääsee siis osallistumaan kisoihin muun joukkueen tavoin :)

-Jenny-

Xonox kirjoitti...

Eli tarkennetaan vielä sen verran, että kaksi voimistelijaa saa sääntöjen mukaan vuodella ylittää tai alittaa sarjan ikärajat.

-Jenny-