Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Loistelias kausi takana, uusia haasteita edessä :)

Xonoxin debyyttikausi 12-14-vuotiaiden sarjassa sujui tavoitteiden mukaisesti. Haikein mielin jätetään onnistunut kausi ja ihana keijuohjelma taakse ja suunnataan katseet tulevaan.

Tällä hetkellä Xonox nauttii tiiviin kisakauden jälkeen ansaitusta viikon lomasta, ensi maanantaina palataan taas treenisalille. Syksyllä on edessä suuri haaste, kun pitäisi kunnialla selvittää kisakausi uuden välineen, vanteen, kanssa. Hui! Kevään aikana on jo aloitettu vannetekniikan harjoittelua, ihan pikkuisen on vielä kuitenkin töitä edessä ;) 

Toukokuun aikana on mm. tarkoitus tehdä tytöille voima- ja liikkuvuustestit, pitää valintatilaisuus ja esiintyä seuran kevätnäytöksessä 11.5.

Kiitos kaikille Xonoxin tukijoille ja kannustajille, olemme jälleen saaneet aivan mielettömästi ihanaa palautetta monelta eri suunnalta kauden aikana! <3

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teil oli tosi lyhyt kisakausi! :O Mut tsemppii nyt sit treenaamisee :)

Xonox kirjoitti...

Juu, tänä vuonna oli tyttökisat tosi aikaisin ja nyt on sitten kauden kisat kisattu. Eli ei muuta kuin syksyä kohti.. :) Ja kiitos!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

tsemppii vanteesee!:D

Xonox kirjoitti...

Joo kiitti, aikamoinen vanteenkäsittelyurakka edessä kesällä ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Moi ! Olin yhdissä kisoissa ja kuulin Xonoxien musiikin. Se oli tosi kaunis ! Mikä on kappaleen nimi ? :)

Anonyymi kirjoitti...

eks te mene vaajakoskelle? jaetaanko xonoxit syksyllä kahtia kuten oli suunnitteilla?

Xonox kirjoitti...

Kevään kisamusa on Chisun Yksinäisen keijun tarina.

Emme pääse osallistumaan TUL:n kisoihin, sillä ne ovat avoimet vasta SM-sarjan joukkueille.

Syksyn kuviot tarkentuvat valintatilaisuuden jälkeen, joka pidetään muuten ma 17.5.

-Jenny-