Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 6. toukokuuta 2010

Testejä ja vanteen käsittelyä

Kisakauden päätteeksi Xonoxille tehtiin sekä voima- että liikkuvuustestit. Melkein kaikki liikkeet on jo saatu testattua, vielä muutama jäi jäljelle seuraaviin treeneihin. Saa sitten nähdä, millaisia tuloksia tuli edellisiin testituloksiin verrattuna... Toivottavasti tyttöjen kehittyminen näkyy myös testituloksissa :) 

 
Testien lisäksi harkoissa on aloitettu nyt ahkera vannetreeni. Uusi väline vaatii totuttelua ja tuo treenaamiseen uudenlaista haastetta. Harjoiteltavaa riittää, mutta onpahan ainakin kesällä tekemistä ;) 


Reilun viikon päästä pidettävän valintatilaisuuden jälkeen aloitetaan sitten myös mm. uusien vaikeusosien kokeilu ja harjoittelu syksyä silmälläpitäen.

14 kommenttia:

Kia kirjoitti...

Vitsi ootte notkeita! Oon kateellinen..

Xonox kirjoitti...

Toivottavasti kesän jälkeen vielä vähän notkeempia ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

olin aika ihmeissäni kun sm-videolla ei näytetty sunnuntain fiinali suorituksessa yhden tytön sooloa. ;O

Xonox kirjoitti...

Aijaa :o en ole itse sitä vielä ehtinyt katsoakaan. Harmi, jos on jäänyt pois videolta.. Tarkoitatko sitä ihan ohjelman alkua?

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Joo ihan ohjelman alussa sunnuntain suorituksessa kuvattiin ensinmäiset about. 10 s. muita xonox tyttöjä ,että se mahtava soolo jäi siitä videolta poies. ;/

Xonox kirjoitti...

Okei, sepäs hassua.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mikä soolo? :o

Xonox kirjoitti...

Siis ohjelman alussa on yksinäinen keiju, joka voimistelee erillään muista hetken aikaa..

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

nii sen takavaaka on just siisti (:

ainaki oli caribias tosi hyvä

Xonox kirjoitti...

Juu, niinhän se on :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

millane ohjelma syksyl?

Xonox kirjoitti...

Se pidetään vielä salaisuutena ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

kui tytöist ei tehä jokaisest sillee eriksee omaa esittelyy? =O

Xonox kirjoitti...

Esittelyt vois tosiaan olla kivat, jos vaan saadaan jotenkin järkevästi ne tähän blogiin laitettua. Yritetään... :)

-Jenny-