Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Peukut pystyyn!

Xonoxilla on edessä melkoisen tiivis viikonloppu, kun to-la ollaan Vantaalla kv-kisoissa ja heti sunnuntaina jatketaan kisaputkea TUL:n piirin kisoissa Liedossa. Vaikka alkukausi onkin kisantäyteinen ja rankka, niin siitä saadaan kuitenkin runsaasti arvokasta kisakokemusta ja toivottavasti myös varmuutta suorittamiseen. :)  Nyt siis kaikki kannustusjoukot peukut pystyyn ja mukaan kannustamaan Xonox onnistuneisiin suorituksiin!

Loppuun vielä vähän vähemmän hyviä uutisia. Yksi tytöistä on valitettavasti loppukauden liikuntakiellossa  polvivamman vuoksi. Sen lisäksi olemme jo etukäteen tienneet yhden tytöistä olevan Pohjanmaalla häissä tyttökisaviikonloppuna. Nyt vielä keskiviikkona suureksi harmiksemme selvisi, että kolmen samalla luokalla olevan tytön luokkaretki ulkomaille osuu myös juuri tyttökisaviikonlopun päälle. Mietimme asiaa pitkään ja punnitsimme plussia ja miinuksia ja loppujen lopuksi nyt päädyimme koko joukkueen kanssa yhteistuumin siihen, ettemme halua osallistua kauden pääkisoihin niin vajaalla kokoonpanolla, vaan joudumme ikävä kyllä jättämään kilpailut väliin :( Onneksi kuitenkin alkukauteen mahtuu niin paljon kisoja, että kisakokemusta karttuu kaikesta huolimatta! Tämän viikonlopun jälkeen on edessä vielä aluekisat Kupittaalla.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei!! Nyt en pääse näkee teijän ohjelmaa ollenkaan vaiks oon koko ajan oottanu! :((( laittakaa pliiiiiis ees video nettiin?!

Anonyymi kirjoitti...

Höh oisitte nyt tullu vaikka vajaalla joukkuella ku teitä on kumminki niin paljon :/

Anonyymi kirjoitti...

no höh...

Anonyymi kirjoitti...

juu hyvää aprillipäivää vaa teilleki, ei mee läpi, aika huono!!!

Anonyymi kirjoitti...

luotin siihen että tänäkin vuonna täällä blogissa on joku huijaus, johon monet menevät ;)

mahtavaa että jaksatte viihdyttää meitä viisaita ja vähemmän viisaita (;

Tsemppiä loppukauteen, ohjelma ja tytöt ovat todella hyviä ja idea on mahtava!

Anonyymi kirjoitti...

No voi vitsi, tosi tylsää!! :( Tsemppiä kisoihin kuitenki!!

Anonyymi kirjoitti...

heh:D toi tekstin "sitten vielä hyviö uutisia paljasti teijät nyt;))

Anonyymi kirjoitti...

ööö.. ja pitikö tämän olla hyvä pila...?

Anonyymi kirjoitti...

Olkaa niiiiiin kilttei, et laitatte videon tänne ohjelmast ? <33 PLIIIIS :D

Anonyymi kirjoitti...

hei onko tää puku nyt se taikan suunnitelema sitten? :))

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on loukannut???? :)

Anonyymi kirjoitti...

aprillipila eiks ollukki?

Anonyymi kirjoitti...

ööö.. ja pitikö tämän olla hyvä pila...?

Joku kateellinen vaan, joka tietää häviävänsä teille oli ihan innoissaan jo :D:D ONNEKS TUUTTE KISOIHIN MÄ JO PELÄSTYIN!

tä on paras blogi ja tätä päivitetää usein ja kivoi kuvii ja just tälläsii hauskoi juttui, kiitos siitä!:)

laura kirjoitti...

juu tämä on se puku jonka taika suunnitteli ! =)

Xonox kirjoitti...

Siitä en tiedä, kuinka hyvä tai huono aprillipila oli, mutta niin moni siihen on mennyt, että eiköhän se loppupeleissä ihan onnistunut ollut! ;D Kiva, että blogista tykätään :)

-Jenny-