Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pääsiäisleiripäivä

Pääsiäismaanantaita Xonox vietti kauniista ja aurinkoisesta säästä huolimatta salilla ohjelmaa hioen ja muutellen. Leiripäivä oli pitkä, mutta tytöt jaksoivat keskittyä hienosti. Ja ehdittiin lounastauolla vähän nauttia kesäisestä ilmastakin.



Leiripäivän kruunasi pikku pääsiäisyllätys vanhemmille...Vanhemmat pyydettiin leiripäivän päätteeksi paikalle urheilullisin vaattein varustautuneina ja tytöt yllättivät pahaa-aavistamattomat isät ja äidit pitämällä heille tunnin mittaisen voimistelutreenin :) Ja pienen painostuksen/yllytyksen alla valkutkin osallistuivat treenaukseen.. Tunnin aikana nähtiin upeaa heittäytymistä, kun kaikki vanhemmat pistivät parastaan niin lämmittelyssä, venyttelyssä, tasapainoissa, hypyissä kuin loppuleikissäkin :D  Nähtiin upeita spagaateja/yrityksiä, ainakin suhteellisen vakaita tasapainoja sekä erityisesti muutamat isät yllättivät komeilla hyppytaidoillaan ;)


Taisipa siinä tulla myös todettua, että ei se jumppaaminen ihan niin helppoa taidakaan olla kuin miltä näyttää... Suuri kiitos kaikille vanhemmille osallistumisesta ja mukavasta yhdessäolosta!
Ps. Jälkikäteen oli kuulemma ollut vanhemmilla lievää lihaskipua havaittavissa :D


Muutama ohjelman epäselvä kohta meinasi maanantaina aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta vihdoin tiistain treeneissä saatiin niihinkin ratkaisu :) Ohjelmaa hiotaan nyt hyvin tarkasti, jotta saadaan pienetkin eriaikaisuudet ja erilaisuudet hiottua minimiin. Pikkutarkka työ vaatii kaikilta suurta keskittymistä, mutta tuottaa myös hyvin tulosta! :)


Tänään treeneissä julkistettiin myös pääsiäiskisan tulokset. Voittoon ylsi nopeimmalla oikealla vastauksella Iina, joka palkittiin pääsiäismunalla. Oikea vastaus oli siis 34 kpl. Myös muut tytöt saivat lohdutuspalkinnoksi hieman pienemmät suklaamunat :P




13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onks teille tullu joku uus, kun on 13 tyttöö vimpas kuvas?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana idea toi vanhempien treeni!:)

Xonox kirjoitti...

Joo, Iida tuli mukaan porukkaan nyt kevätkaudella, eli tyttöjä on tosiaan 13 :)

Oli tosiaan hauska ja mukava toi vanhempien treeni...ainakin meidän mielestä :D

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Iina ♥

Anonyymi kirjoitti...

????

Anonyymi kirjoitti...

nii mikä toi onnee iina on?

Anonyymi kirjoitti...

Iina voitti ton kisan? onnee (:

Anonyymi kirjoitti...

Mitkä sukkikset teil on? =))

laura kirjoitti...

siis tarkoitatko sukkiksia treeneissä vai kisoissa ? =)

Anonyymi kirjoitti...

uuttaa postausta???

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä joku pääkisat tulossa? :)

Xonox kirjoitti...

Uutta postausta luvassa ensi viikon alkupuolella, kun on enemmän kirjoittamisen aihetta :)

Kauden pääkisat ovat edessäpäin ja niitä varten uurastetaan salilla ahkerasti!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Tiesin että teillä on pääkisat : )