Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Espoo Cup

Lauantain pitkän kisapäivän jälkeen sunnuntaiaamuna sängyistä nousi aika uupuneita Xonoxeja, vielä kun kellojakin siirrettiin kesäaikaan samaisena yönä. Bussi starttasi kohti Espoo Cupia jo klo 7.00. Bussimatkan aikana alkoi kuitenkin unihiekat karista silmistä ja juttu luistaa Xonoxmaiseen tapaan :)

Heti kisapaikalle päästyämme alettiin laittaa nutturoita, jotta kaikilla olisi hiukset siististi ennen virallista harkkaa. Harjoitussuoritus oli päivän ekaksi kokonaiseksi ihan hyvä, muutama pieni kuviovirhe sattui ja se ihan viimeinen silaus ja tiukkuus suorituksesta jäi uupumaan. Loppuverkan jälkeen aloitettiin sitten meikkipuuhat, jotta saatiin koko joukkue kisakuntoon. Ehdittiin vielä katsoa kisojen alusta muutamat suoritukset ennen kuin aloitettiin kisalämppä.


Lämppätilaa oli aika niukalti, joten ahtaissa merkeissä jouduttiin lämmittely toteuttamaan. Saatiin kuitenkin kaikille lämpö päälle ja saatiin muutama musakierros tehtyä ennen kuin päästiin harjoitusmatolle. Siellä vielä viimeiset piruetit, illut ja muut vaikeusosat, minkä jälkeen siirryttiin tsemppipiirin kautta maton reunaan odottamaan kuulutusta matolle. Suoritukseen lähdettiin keskittyneesti ja tavoitteena parantaa muutamia tiettyjä asioita Caribia Cupista.



Kisasuokka ei kuitenkaan tänään yltänyt ihan eilisen tasolle. Ohjelmassa sattui muutama selkeä virhe ja lisäksi epätarkkuutta oli ohjelmassa eilistä enemmän. Kokonaisuutena tytöt suorittivat kuitenkin ohjelman ihan onnistuneesti, vaikka muutamat epäonnistuneet osat jäivätkin nyt harmittamaan. Jälleen kokoonnuttiin jännittyneinä Xonox-piiriin kategoriaa odottelemaan. Tänään tytöt sijoittuivat kategoriaan 2 ja lisäksi saatiin bonusta ohjelman ideasta! :) Kategoriaan 2 sijoittui yhteensä 3 joukkuetta, jotka kaikki palkittiin kultaisin mitalein. Xonoxin kanssa kärkikolmikkoon sijoittui Odelle (kat.2) ja Team Siriukset (kat.2), onnea!



Iltamyöhäsellä palaillaan takaisin Turkuun väsyneinä, mutta onnellisina jännittävän viikonlopun jälkeen. Turun Urheiluliitolle saatiin muitakin mitaleita, kun 14-16 v. kilpasarjassa Nefrit Exea voimisteli itsensä voittoon, paljon onnea! :)


Rankan, mutta palkitsevan kisaviikonlopun jälkeen ei kuitenkaan ole aikaa lepäillä, sillä heti ensi viikonloppuna kisaputki jatkuu ensin Vantaalla kv-kisoissa ja sunnuntaina vielä TUL:n piirin kisoissa. Melko tiukkaa on, mutta tsempillä ja Xonox-voimalla mennään! ;)

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsit haluisin nähä teiän ohjelman! teemaa on niin kehuttu :)
upeet puvut ja kampaukset! (teemaan sopivat)
voisko ees jonkun sellasen linkin(tai jonku sellasen kuuntelu jutun) mist voisin kuunnella musan? :))
TSEMPPII XONOX! OOTTE HUIPPUJA <3

Anonyymi kirjoitti...

*niin siis voisko laittaa jonku sellasen linkin :)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=cR2kWr1cq0I

en kyllä tiiä onko toi just se versio mikä xonoxilla on :) mutta RAKASTANRAKASTANRAKASTAN teiän ohjelmaaaaaaaa :) <3 ihania ootte ja toitavia myös!

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeks teiän pukuun vielä strasseja/paljetteja vai onks teiä puvut nyt jo valmiit vai kesken? Kiinnitin vaa huomiota siihen et teiä puvus ei tainnu olla mitää kimalletta, vaiks ne nätit puvut onkin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Koska tulee video ohjelmasta? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita tyttöjä kuvassa kyllä ovat! :)

Xonox kirjoitti...

Voi kiitos tosi paljon kaikille positiivisesta palautteesta! :)

Tosiaan ohjelman musa on musikaalista Annie, joka kertoo orpotytön elämästä lastenkodissa.

Emmepä taida tällä kertaa juuri laittaa pukuun kimalletta, sillä liika kimallus ja strassit ym. eivät oikein sovi mielestämme ohjelman teemaan ja pukuun.

Ja kiitos, ovathan nuo meijän tyttöset tosiaan nättejä kaikki ;)

-Jenny-

Xonox kirjoitti...

Niin ja videota luvassa ehkä joistakin tulevista kisoista, kunhan saadaan kelvollinen suoritus :)

-Jenny-

laura kirjoitti...

ei tule enää strasseja eikä paljetteja hametta varmaan leikataan vielä vähän ! =)

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa Xonox!
Kultamitalit tuli molemmista kisoista. Olette huippuja! Haluaisin myös kovasti nähdä uuden ohjelmanne videon, odottelen innolla!
Tsemppiä kaikkiin tuleviin kisoihin! :)

laura kirjoitti...

kiitos ! =)

Anonyymi kirjoitti...

ihana uusi taustateema ja yläkuva !! :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis millon ne kisat on kupittaal?? :D

hellin kirjoitti...

tuletteko lietoon ? Ja sitten 2 päivä kupittaalle ?(:: tsemppiä !

Anonyymi kirjoitti...

voitteko auttaa mua latamaa kuvii bloggerii??

Anonyymi kirjoitti...

ootte ihan huippuja!!!!

laura kirjoitti...

tullaan lietoon ja alue mestaruus kisoihin kupittaalle ! =)

Xonox kirjoitti...

Kiitos kaikille! :) 9.4. on aluekisat Kupittaalla.

Kun kirjoittaa blogiin tekstiä, niin siellä on ylhäällä sellainen lisää kuva-kuvake, jota napsauttamalla saa lisättyä postaukseen kuvan koneelta tai vaikka netistä.

-Jenny-