Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Joukkueilta!

Eilen treenien jälkeen tytöt kävivät pikaisesti suihkussa ja sitten siirryttiin autokyydeillä kohti keskustaa viettämään Xonox-iltaa. Ilta aloitettiin Raxissa syömällä vatsat täyteen pizzaa, jäätelöä ja muita herkkuja sekä joukkuekavereiden kanssa jutellen ja sekoillen :P 



Tytöt pääsivät jälleen näyttämään taitonsa jäätelömestareina ja kaikki saivat ainakin jonkinnäköiset pehmikset pursotettua vohvelikuppeihin :)







Pitkän ja hartaan ruokailun jälkeen kaikilla oli vatsat ihan pullollaan ja lähdettiin kylläisinä kävelemään kohti Kinopalatsia...karkkikaupan kautta tietysti!



 Ja matkaeväänä syötiin vähän purkkaa, joka osoittautui melkoisen kovakuoriseksi ;) Mutta sai siitä alkuvaikeuksien jälkeen sentään vähän kupliakin puhallettua...


Leffateatterissa etsittiin omat paikat, kaiveltiin herkut ja juomat esiin ja valmistauduttiin katsomaan 3D-animaatiota nimeltä Rio.


3D-lasit päässä kaikki näyttävät aina niin superfiksuilta, että oli pakko räpsiä muutamat kuvat niiden kanssa.



Ja loppuun vielä yksi kuva ilman edustavia laseja :D 
(Ps. Onks tukka hyvin?) ;)


Leffa oli hauska ja seura sitäkin hauskempaa! <3 Kiitos kaikille kivasta illasta, nyt jaksaa taas paremmin treenailla, kun on päästy välillä vähän tuulettumaan! :) Maanantaina on edessä sitten leiripäivä, jolloin toivottavasti saadaan vietyä ohjelmaa taas harppaus eteenpäin :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Haskoja kuvia! :D