Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Aluemestaruus!


Länsi-Suomen aluekisat käytiin perinteiseen tapaan Kupittaan Urheiluhallissa. Aamulla saavuttiin paikalle jo klo 7 ja riennettiin samantien matolle katsomaan kuvioita läpi. Kun kuviot oli tsekattu aloitettiin lämmittely harkkaa varten. Harkkasuoritus meni ihan hyvin, joitakin kuvio- ja suoritusvirheitä jäi vielä kisasuoritukseen korjattavaksi. Harjoitusten jälkeen alkoi jälleen valkkujen urakka eli hiustenlaitto ja meikkaus.



Samalla tytöt saivat katsoa videolta aamun suoritusta ja joitakin virheitä sieltä taidettiinkin bongata ;) Ja jäi siinä odotellessa aikaa räpsiä joitakin kuviakin...

 



Saatiin aika nopsaa kaikki kisakuntoon ja ehdittiin hyvin syömään lämmin lounas ennen avajaismarssia, kuten oli suunniteltu. Ruokana oli kanapastaa ja syötiin kaikki vatsat täyteen, sillä edessä olisi piiitkä päivä.


Ruokailun jälkeen tytöt lähtivät hetkeksi ulkoilemaan raittiiseen ja aurinkoiseen kevätsäähän.



Sisälle tultiin juuri ennen kisojen avausta, vaihdettiin kisapuvut päälle ja lähdettiin verhon taakse valmistautumaan marssiin.


Marssin jälkeen ehdittiin vähän aikaa katsoa kisoja ja kannustaa muita joukkueita ennen kuin oli aika alkaa keskittyä omaan kisasuoritukseen. Kisatunnelmiin virittäydyttiin kuuntelemalla musiikkia ja fiilistelemällä joukkueen kesken.


Sitten kunnon kisalämppä alle ja ohjelman kertausta, eikä aikaakaan kun oltiin jo harkkamatolla tekemässä laskulla ohjelman sarjoja sekä treenaamassa vaikeusosia. 

Xonoxin tsemppipiirissä sovittiin, että lähdetään tavoittelemaan huolellista ja yhtenäistä suoritusta. Erityisesti ohjelman muutoskohtiin päätettiin keskittyä huolellisesti, jotta kaikki ensinnäkin muistavat kaikki uudet sarjat ja että saadaan ne vielä sujumaan tahdissa :)

  
Suuuurten kannustushuutojen saattelemalla Xonox asteli kisamatolle hyvin valmistautuneena ja valmiina valloittamaan yleisön ja tuomariston :) Suoritus alkoi hyvin ja tytöistä näkyi hyvä tsemppi tekemisessä. Uudet kohdat selvitettiin kunnialla ja suuremmilta virheiltä vältyttiin läpi ohjelman. Näin ollen saatiin tehtyä tavoitteen mukainen onnistunut kisasuoritus, johon voitiin olla tyytyväisiä! :)




Sitten siirryttiin jännäämään kategoriatulosta. Riemunkiljahdusten saattelemana kuultiin sijoittuneemme kategoriaan 1 ja lisäksi saatiin bonusta taito-osista! :) 


Odoteltiin vielä sarjan loput tulokset ja lähdettiin sitten valmistautumaan palkintojenjakoon. Xonox palkittiin kultaisilla aluemestaruusmitaleilla yhdessä Dalean (kat.1) ja SikSakin (kat.2) kanssa. Onnittelut!


Oman palkintojenjaon jälkeen Xonox jäi vielä seuraamaan kisoja ja kannustamaan muita hyviin suorituksiin. Ja kannustettavaa riittikin, sillä jo oman seuran joukkueita oli kisassa mukana kaikenkaikkiaan upeat 10 kpl!

Kisapäivän aikana kuultiin paljon kehuja ohjelmasta niin katsojilta, muilta valmentajilta kuin tuomareiltakin. Moni tuli antamaan ohjelmasta ja tyttöjen taidoista positiivista palautetta, mikä tietysti lämmittää kovasti mieltä. Suuri kiitos kaikille kannustuksesta! Ja erityiskiitos tietysti meidän suloiselle pikku maskotille! <3



Nyt on sitten vielä muutamat viikot aikaa hioa ohjelma viimeiseen loistoonsa ennen kovatasoisia tyttökisoja. Vielä on edessä muutama muutos ohjelmaan ja sitten hiotaan ahkerasti ohjelmaa yhä parempaan kuntoon ja haetaan mahdollisimman hyvää kisarutiinia. 

Ootte kultaa Xonox! <3

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kuvia ole..?

Anonyymi kirjoitti...

tosi hieno ohjelma! onnee!!

Anonyymi kirjoitti...

ootte niin ihania! tytöt on vaa niin sulosia ku tekee ohjelmaa ja samalla iha älyttömän hyvii :D ONNEE JA TSEMPPII!♥
millo noi tyttökisat on ja missä? (:

Anonyymi kirjoitti...

Onnee tosi paljo, teitte ihanasti ! :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos tositosi paljon kaikille! <3 Kuvia tulee kyllä varmaan vielä tänään, mutta niiden muokkaamisessa ja lataamisessa kestää jonkin aikaa, niin laitoin jo heti pelkän tekstin näkyviin. Tyttökisat on 14.-15.5.Mäntsälässä.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Olitte ihan uskomattoman hyvii !!!<333

Anonyymi kirjoitti...

Hyviä olitte :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivoi kuvii ! (:

Anonyymi kirjoitti...

miks yhellä tytöllä oli kepit? :o

Anonyymi kirjoitti...

Toi yks kuva mist toiset tytötö makaa siin toisen selän päällä ja antaa jalat et se nyttäis et siin ois vaan se yks tyttö! ni siel näkyy kepit!!

Xonox kirjoitti...

Hän loukkasi varpaansa, mutta onneksi se on jo paranemaan päin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Koska saadaan nähdä kevään 2011 video? Sitä ollaan ootettu jo toosi kauan kotipuolessa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan teijä ohjelmaa !

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti kaikille positiivisesta palautteesta! Mukavaa, että ohjelmasta tykätään :) Aluekisasuoritus kuvattiin videolle, joten saattaapa olla, että videota ilmestyy ensi viikon puolella... ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että teette 12 tytöllä! :) Matto on kyllä supertäynnä mutta hienolta näyttää! Toivottavasti pärjäätte sm-kisoissa!

Anonyymi kirjoitti...

En oo ennen huomannut et kaks lyhintä on noin paljon muita lyhyempiä:) Mut joo hyvä et teette 12 tytöllä ja paljon tsemppiä tyttökisoihin.

Xonox kirjoitti...

Onhan se matto tosiaan melkoisen täynnä ja valtavan paljon hiomista suuri joukkue vaatii, mutta kyllä se tosiaan näyttää meistäkin hienolta, kunhan onnistuu :) Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

xonox ootte ihan huippujoukkue!! samalla tavalla vaan kun lauantaina vedätte mäntsälässä niin 1 tulee :D tosi upeeta että 11,12,13 vuotiaat osaavat ilmaista tuolla tavalla! ihan mieletöntä:)

Xonox kirjoitti...

Voi KIITOS! :) Kiva, että ilmaisua on jo näkynyt katsomoon asti. Ei tosiaan ole ihan niin helppoa ilmaista esim. kiukkua tai surua, kuin vain hymyillä läpi ohjelman. Tehdäänkin vielä ahkerasti töitä, jotta saadaan ilmaisua yhä vahvemmaksi ja kantamaan paremmin ihan koko ohjelman läpi :)

-Jenny-