Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Onnistunut päätös kisaviikonlopulle

Tänään oli viikonlopun viimeinen rutistus, kun Liedossa kisattiin TUL:n aluemestaruudesta. Aamulla käytiin läpi tutut kuviot: lämppä, harkka, hiukset ja meikit. Harjoitussuoritus oli jo parempi kuin Vantaalla, mutta pieni aamuväsymys suorituksesta näkyi ja viimeinen silaus jäi uupumaan. Hiustenlaiton jälkeen käytiin syömässä lämmin ruoka ja sitten jatkettiin kaunistautumista meikkauksen merkeissä. Kun kaikki oli saatu kisakuntoon, lähdettiin vauhdilla vaihtamaan pukuja päälle avajaismarssia varten. Tohinan keskellä sitten selvisikin, ettei tosiaan kisoissa ollut koko avajaismarssia :D


Aloitettiin musan kuuntelu ja ilmekierrokset hyvissä ajoin ja siinä heiluessa alkoi tulla jo sopivasti vähän lämminkin. Tehtiin vielä kunnon alkulämppä ja avattiin jalat ennen kuin käytiin ohjelman osia läpi ja tehtiin pätkiä laskulla. Pikkuhiljaa H-hetki lähestyi ja Xonox-piirin kautta jälleen valmistauduttiin ottamaan matto asenteella haltuun ;) Suorituksessa alkoi nyt jo olla tekemisen meininkiä ja tiukkuutta, joten kokonaisuus näytti huomattavasti paremmalta kuin viime kisoissa! Pari suurempaa virhettä suorituksessa sattui, mm. liukkaan maton seurauksena tapahtui yksi kaatuminen ja lisäksi tuli tasapainovirheitä.

Kategoriaa saatiinkin odotella jonkin aikaa, sillä ennen Xonoxin tulosten kuuluttamista oli mm. pari palkintojenjakoa. Vihdoin saatiin kuulla, että saatiin tulokseksi kategoria 1! :) Iloisina lähdettiin valmistautumaan palkintojenjakoon. 12-14-vuotiaiden mestaruussarjassa palkittiin Xonoxin lisäksi Dalea (kat. 3) ja SikSak (kat. 5), onnittelut myös heille!



Päällimmäisenä jäi pitkästä viikonlopusta hyvä fiilis, ihanaa tytöt! <3 Nyt vielä hiotaan ohjelmaa yhä parempaan kuntoon kohti ensi lauantain aluekisoja.

30 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa ku te päivittelette tätä blogii nii nopsasti aina heti kisojen jälkee(: ihanat noi kaks kuvaa missä ootte tehny mitalleist sydämment!! (:

ONNEE VIELÄ MITSKUISTA, ja tsemppii loppu kauteen. (; ♥

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys menee nyt ehkä vähän ohi aiheen, mutta eikö noissa teiän mitaleissa ollu ollenkaan niitä nauhoja?:)

Anonyymi kirjoitti...

IHANAT KUVAT !!! ONNEA :)

Henna kirjoitti...

Ei ollu nauhoja ei.. Joissain kisoissa niitä ei tarkoituksella ole! (:

Anonyymi kirjoitti...

Jännät mitalit :D

Kisasko kaikki teistä Vantaalla?

Anonyymi kirjoitti...

Näyttäkää kaikki taitonne kupittaal ku tuun kattoo sinne! :)))

Onnnee!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnee! Onks muute Iida viel joukkuees?

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti onnitteluista ja tsempeistä! Ja mukavaa, että blogista tykätään :) Vantaalla kisasi kaikki 12 tyttöä. Tehdään kaikkemme, että aluekisoissa saataisiin tehtyä kauden tähän asti paras suoritus! ;) Iida on edelleen mukana joukkueessa :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta XoNoX !

Anonyymi kirjoitti...

Miksei sitten Iida kisaile?

Xonox kirjoitti...

Iida on aloittanut joukkuevoimistelun vasta kesken kevätkautta, joten ei ole ehtinyt mukaan kevään ohjelmaan. Hän käy kuitenkin joukkueen treeneissä ja osallistuu kisamatkoihin ym. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mun on jo kauan pitäny kysyy ni miten teette hiuksiinne noi kiharat? Varmaan vaivaa nähty :)

Anonyymi kirjoitti...

ne on krepattu kreppiraudal

Anonyymi kirjoitti...

Mä myös näin Xonox-tyttöjä kreppaamassa hiuksiaan kisoissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneks olkoon ! (:

Xonox kirjoitti...

Joo, kreppiraudalla on hiukset kiharrettu :) Kiitos onnitteluista!!!

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mikä teijän musan nimi on? :)))

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Olin niin haltioissani nähdessäni viime kauden ohjelmanne, että tämä oli kyllä iso pettymys. Täälläkin teitä on kehuttu niin paljon niin odotin teiltä paljon enemmän. Ohjelma oli tylsä, ja varatlot huonoja sekä ilmennys:( olette kyllä taitavia, mutta teitä kehutaan liikaa...

Anonyymi kirjoitti...

Toi äskönen anonyymi on kirjoittanut ton saman kommentin myös ainakin odellen blogiin... taitaa olla vain kateellinen.

Xonox kirjoitti...

Näköjään tosiaan joku on käynyt jakamassa saman negatiivissävytteisen viestin monien muidenkin blogeihin. Jokaisellahan on toki oikeus mielipiteeseensä, eivätkä kaikki millään voi, eikä tarvitsekaan pitää kaikista. Tässä kuitenkin vähän haiskahtaa, että joku haluaa tahallaan pahoittaa joukkueiden mielen :/

Tänäkin vuonna monilla 12-14-sarjan joukkueilla on tosi hienoja ohjelmia ja taitavia tyttöjä, joten paljon tsemppiä kaikille joukkueille loppukauteen, jätetään tuollaiset kommentoijat omaan arvoonsa! ;)

Musan nimi on It's a hard knock life ja se on musikaalista Annie :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä kannata tommosia kommentteja uskoa, edes kunnolla lukea! Kateellisia vain teille... Olette mahtava joukkue, tykkään ohjelmasta paljon. Tsemppiä loppukauden kisoihin!


-Tykkää Xonox:ista

Anonyymi kirjoitti...

Minkä seuran järjestämät ne lauantain kisat on? Ku en löydä mistään tietoi niist kisoist ku olisin tulossa katsomaan

Xonox kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :) Turun Riento järjestää aluekisat, lisätietoa saat osoitteesta http://trvoimistelu.sporttisaitti.com/tapahtumat/joukkuevoimistelun-aluemestaruus/

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Okei kiitti tiedosta :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko vielä joku kisa?

Xonox kirjoitti...

Huomenna on aluekisat ja sitten on vielä edessä kauden pääkisat 14.-15.5. Mäntsälässä.

-Jenny-

Annika kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

mihi aikaa teil on kisasuoritus??

laura kirjoitti...

tuol kupittaal, olikseny joskus puol kolmen aikoihin ! =)

Xonox kirjoitti...

Joo, joskus sillon suurin piirtein...juuri vähän ennen taukoa.

-Jenny-