Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kyselyjä...

Edellinen kysely on päättynyt jo jokin aika sitten, joten nyt luvassa sen tuloksia. Tällä kertaan siis kysyttiin, että mikä on parasta voimistelussa. Xonoxkin vastasi treeneissä kysymykseen pienissä ryhmissä ja meillä tärkeimmiksi asioiksi nousivat: 
joukkuekaverit ja hyvä joukkuehenki!, onnistuminen ja kehittyminen, kisat ja leirit, valmentajat, yhdessäolo ja ohjelmat <3

Täällä blogissakin suosikeiksi nousivat pitkälti samat asiat. Parhaimmaksi asiaksi äänestettiin joukkuekaverit ja joukkuehenki. 


Toiseksi eniten ääniä sai kilpaileminen ja
jaetulle kolmannelle sijalle ylsivät uuden ohjelman tekeminen sekä uuden oppiminen ja kehittyminen. 



Ja vain yhden äänen kolmannesta sijasta jääneenä neljänneksi parasta lukijoiden mielestä on menestyminen ja mitalit.


Tässä vielä kaaviona kyselyn kaikki tulokset: 
(kaavioon jäi vähän turhia palleroita ja tekstejä näkyviin, mutta poistin vahingossa alkuperäisen kaavion, enkä jaksanut tehdä uutta :) )



Uusi kysely löytyy sivupalkista ja kysymys näin kisakauden keskellä kuuluu: 

Mitä sarjaa on mielenkiintoisinta seurata?

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä teiä ton keltasen puvun ohjelman teema oli? :D

Xonox kirjoitti...

Siinä ei ollut niin selvää teemaa kuin esim. keijussa tai nyt keväällä...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Nii mut vaikka ei ollu selkee ni kai siin joku oli??

Anonyymi kirjoitti...

Harrastaako joku tyttö rytmistä ei tarvitse sanoa kuka mutta mua häiritsee ku nään aina yhellä tytöllä rytmisessä terijän vanhoja pukuja päällä?? :D

Anonyymi kirjoitti...

eiku se on yhen pikkusisko:D

Unknown kirjoitti...

No kyllä kai siinä ohjelman liikekielestä muodostui jonkinmoinen teema. Alku rauhallista ja seesteistä, kunnes alkaa syttyä taistelu... Siinä kai se lyhykäisyydessään.

Kukaan Xonoxin tytöistä ei harrasta rytmistä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tnv.fi/strassirytmiset-kuvia <---- tuolla on kahessa kuvassa yhellä tytöllä teiän viime puku. miks? :o

Xonox kirjoitti...

Eiköhän se puku liene uusiokäytössä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Koska me saataisiin nähä se tän kevään video? Oon oottanu sitä jo kauan, koska en oo päässy kattomaan ainuitakaan kilpailuja. :)

Xonox kirjoitti...

Siis tarkoitus oli laittaa jo alkuviikosta aluekisasuoritus nettiin. Emmyn videokameran piuha on kuitenkin kadoksissa, joten video on nalkissa muistikortilla emmekä ole saaneet sitä siirrettyä koneelle :/ Laitetaan kyllä heti videota, kun piuha löytyy tai jos saadaan video toisaalta...

-Jenny-