Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 2. huhtikuuta 2011

KV-kisat Vantaalla

Torstaina lähdettiin pikkubussilla kohti Vantaan kv-kisoja. Hotellilla majoittauduttiin huoneisiin ja lähdettiin melkein heti hotellin ravintolaan syömään. Ruuan jälkeen vielä kreppailtiin hiuksia seuraavaa päivää varten ja ehdittiin hetki oleilla ennen kuin oli aika mennä nukkumaan. Aamulla oli aikainen herätys klo 7.00 ja mentiin hotellin aamupalalle. Sitten alkoikin kova hiustenlaittorumba. Emmy oli tyttöjen kanssa yksin ensimmäisen yön ja lauantaiaamupäivän, joten nutturoiden vääntämistä riitti ja riitti… Samalla, kun yksi oli hiustenlaitossa, muut tytöt kertailivat ohjelmaa ja laskuja.


Hotellilta lähdettiin bussikuljetuksella Vantaan Energia-areenalle lämppäämään virallista harkkaa varten. Harjoitussuoritus oli melko epätarkka ja useampia kuviovirheitä sekä henkilökohtaisia virheitä mahtui mukaan, joten parannettavaa jäi kisasuoritukseen rutkasti. Harkan jälkeen alkoi meikkaaminen ja Jennykin saapui paikalle auttamaan urakassa.

Kun koko joukkue oli saatu kisakuntoon, olikin jo aika aloitella valmistautumista kisasuoritukseen. Kesken lämmittelyn käytiin avajaismarssissa ja jatkettiin sitten tekemällä ohjelmaa laskulla ja vaikeusosia. Xonox-piirin kautta siirryttiin alkukuvioon ja tehtiin vielä loput kisarutiinit ennen kuulutusta matolle. Xonoxin alkukisasuoritus oli vähän samaa luokkaa kuin aamun harjoitus, suoritusvirheitä oli useampia, eikä tekeminen ollut riittävän tiukkaa ja täsmällistä. Tämä näkyi myös pisteissä: 4.33 2.60 7.10 yht. 14.03. Oltiin pettyneitä suoritukseen ja pisteetkin jäivät harmittavan alas. Pisteiden kuuntelun jälkeen seurailtiin vielä kisoja siihen asti, että bussikuljetus hotellille saapui. Sovittiin, että pidetään pettymyksestä huolimatta hauska ilta ja bussissa alkoikin olla jo iloisempia tyttöjä ja vilkasta keskustelua ja naurua :)

Hotellille päästyämme mentiin melkein heti syömään ja sen jälkeen tytöt suunnistivat omiin huoneisiinsa suihkuun. Suihkun jälkeen kokoonnuttiin kaikki yhteen huoneeseen touhuamaan kaikenlaista kehittävää ;) Alkuun otettiin kierros pantomiimia valkkujen iloksi. Tässä alla kuvia luovista pantomiimiesityksistä :D

Mitä lapusta paljastuu...?

Luomisen tuskaa...

...ja luovan ajattelun tuotos: ilmiselvä Pikku-Myy!

Tässä ylväs joutsen...

...liukumäki...

...sarvikuono :)...
...peikko :P...

...heinäsirkka(?!) :D...


...ja illan huipennus: selvääkin selvempi popcorn!! xD

 Pantomiimiesitysten jälkeen otettiin myös hotellihuoneen neliöt tehokäyttöön, kun tytöt leikkivät muutaman erän sokkoa huoneessa.



Kaikenlaisen puuhailun jälkeen alkoi jo silmäluomia painaa ja ennen puoltayötä lähdettiin kohti omia huoneita nukkumaan. Uni tulikin varmasti kaikille tosi nopeasti pitkän päivän päätteeksi. Onneksi aamulla sai nukkua kymmeneen asti, minkä jälkeen mentiin rauhassa aamupalalle syömään vatsat täyteen. Huoneiden luovutusta ennen kreppailtiin hiuksia valmiiksi sunnuntain kisoja varten ja pakattiin tavarat valmiiksi. 


Saatiin pitää valkkujen huone muita huoneita pidempään, joten majoittauduttiin kaikki sinne pariksi tunniksi odottelemaan bussin lähtöä. Valkut antoivat tytöille ajankuluksi myös pienen tosi mukavan kirjoitustehtävän ;)

Kahden aikoihin bussi starttasi jälleen kohti kisapaikkaa, missä käytiin syömässä ja valmistauduttiin kisakatsomoon kannustamaan suomalaiset finalistit upeisiin suorituksiin sekä katsomaan maailman huippujoukkueiden hienoja ohjelmia. 




Tyttöjen suosikki omasta sarjasta oli Ukrainan Alcor, jonka ohjelmassa oli kivoja omaperäisiä liikkeitä ja hauska idea. Juniorisarjassa oli useita kivoja ohjelmia, tytöt tykkäsivät mm. Bulgarian National Teamista, joilla oli tosi hyvä liikkuvuus ja näyttävät tasapainot sekä Fosforeiden taidokkaasta ja teemallisesta ohjelmasta. Myös naisten sarjassa oli mahtavia joukkueita, joista suurimmat kannatushuudot saivat Suomen Freyat ja OVO Team.


Illalla palattiin Turkuun yhteisellä bussilla Sanixin ja SikSakin kanssa, kiitos matkaseurasta! Huomenna sitten kisaviikonlopun päättää TUL:n piirin kisat Liedossa. Toivottavasti saadaan tehtyä parempi suoritus! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olipa kiva teksti ja hauskoja nuo pantomiimi kuvat! :D
missä hotellissa olitte`?

Anonyymi kirjoitti...

kuka teistä on taika ?

Xonox kirjoitti...

Hotelli oli muistaakseni Scandic Continental, mistä oli järjestetty kuljetus kisapaikalle. Emme valitettavasti nimeä tyttöjä kuvista.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Olisko videoo?!

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus ! (-: must teillä on kiva ohjelma !

Xonox kirjoitti...

Video laitetaan nettiin aikaisintaan aluekisojen jälkeen... Kiitos, kiva että tykkäät :)

-Jenny-