Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 29. huhtikuuta 2010

Valintatilaisuus tulossa!

Turun Urheiluliiton 12-14-vuotiaiden joukkueiden valintatilaisuus järjestetään 

ma 17.5. klo 17.30-19.00 Jumppalassa.

Tilaisuudessa ovat paikalla kaikki tällä hetkellä Xonox-, Cobolt- ja Tuffit-joukkueissa voimistelevat tytöt. Lisäksi kaikki uudet tytöt ovat lämpimästi tervetulleita iloiseen joukkoomme!
Mikäli siis olet kiinnostunut liittymään Xonoxiin, tule rohkeasti mukaan mukavaan ja menestyneeseen joukkueeseemme! Nähdään Jumppalassa! ;)

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Loistelias kausi takana, uusia haasteita edessä :)

Xonoxin debyyttikausi 12-14-vuotiaiden sarjassa sujui tavoitteiden mukaisesti. Haikein mielin jätetään onnistunut kausi ja ihana keijuohjelma taakse ja suunnataan katseet tulevaan.

Tällä hetkellä Xonox nauttii tiiviin kisakauden jälkeen ansaitusta viikon lomasta, ensi maanantaina palataan taas treenisalille. Syksyllä on edessä suuri haaste, kun pitäisi kunnialla selvittää kisakausi uuden välineen, vanteen, kanssa. Hui! Kevään aikana on jo aloitettu vannetekniikan harjoittelua, ihan pikkuisen on vielä kuitenkin töitä edessä ;) 

Toukokuun aikana on mm. tarkoitus tehdä tytöille voima- ja liikkuvuustestit, pitää valintatilaisuus ja esiintyä seuran kevätnäytöksessä 11.5.

Kiitos kaikille Xonoxin tukijoille ja kannustajille, olemme jälleen saaneet aivan mielettömästi ihanaa palautetta monelta eri suunnalta kauden aikana! <3

lauantai 24. huhtikuuta 2010

Tyttökisat Forssassa

Perjantaina Xonoxilla oli  Lintulassa viimeistelyharjoitukset ennen kisamatkalle lähtöä. Suihkun kautta pakkauduttiin tavaroitten kera pikkubussiin, jossa oli lievästi sanottuna tiivis tunnelma! :) Reilun tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin Forssaan, missä käytiin katsastamassa kisahalli ja majoittauduttiin viereiseen kouluun.

Patjojen pumppaamisen jälkeen syötiin iltapalaa, vietettiin hetki aikaa yhdessä ja sitten kisamusiikin myötä mentiin unten maille keräämään voimia seuraavaan päivään.

  Lauantaina oli aikainen herätys, sillä aamupalalle piti ehtiä jo seitsemäksi. Vähän vielä uneliaina Xonoxit jonottivat aamiaispöytään.
 Aamupalan jälkeen pääsimme matolle käymään kuviot läpi ja sitten olikin jo aika aloittaa lämmittely virallisia harjoituksia varten. Harjoitussuoritus jätti vielä selvästi parantamisen varaa. Ohjelmasta puuttui lataus ja pieniä eriaikaisuuksia ja henkilökohtaisia suoritusvirheitä oli useampia. Kuviot onneksi olivat pääsääntöisesti kohdallaan. Harkkasuorituksen jälkeen tytöt tekivät virheet pois ja loppuverkan, minkä jälkeen aloitettiin meikkaus ja hiustenlaitto. Kun kaikki tytöt olivat kisakunnossa, alettiin kuuntelemaan musaa ja tekemään ilme- ja laskukierroksia. Saatiinkin hyvin haettua keijufiilistä suoritusta varten.

Xonox suoritti numerolla 11, joten kisalämppä aloitettiin jo ennen avajaismarssia. Välillä käytiin marssimassa ja sitten jatkettiin siitä, mihin jäätiin. Alkulämpän aikana oli melkoisen jännittynyt tunnelma, mutta tyttöjen tekeminen näytti kuitenkin ihan eriltä kuin aamulla! Kun saatiin kaikki tarpeelliset kohdat katsottua laskuilla läpi, oli Xonox-piirin aika. Piirissä päätettiin näyttää sitä parasta osaamista, tarkkuutta ja ennen kaikkea nauttia viimeisistä kisoista ihanalla keijuohjelmalla.

Kaikkien kisarutiinien ja musan kuuntelun jälkeen Xonox oli valmiina valtaamaan estradin. Keijupölyt vielä ripoteltiin ja sitten tytöt jo kuulutettiinkin aluelle. Valkut jännittivät vatsat perhosia täynnä ja näkivät suorituksen vähän huonosta kuvakulmasta, mutta kaikenkaikkiaan tekeminen näytti tarkemmalta ja täsmällisemmältä kuin viime kisoissa. Alun kärrynpyörässä tapahtui harmittava törmääminen, jonka seurauksena kaksi tyttöä teki vähän lähempää tuttavuutta maton kanssa. Muuten alun tahdit olivat kohdallaan ja tekeminen rohkeaa. Loppuohjelma meni muutamia eriaikaisuuksia lukuunottamatta mukavasti, joskin ilmennystä oltaisiin kaivattu lisää. Suoritukseen oltiin kokonaisuutena tyytyväisiä ja odottavaisin mielin istuttiin Xonox-piiriin jännittämään kategoriaa. Riemunkiljahduksien siivittäminä Xonox kuulutettiin kategoriaan 1 ja päälle bonukset ryhdistä ja taito-osista! Jee!

Iloisin mielin suunnattiin syömään ja sieltä kauppaan täydentämään eväsvarastot. Sen jälkeen mentiin kisakatsomoon katsomaan ja kannustamaan muita joukkueita. Päästiinpä siinä välillä osallistumaan taukojumppaankin :)

 Palautuminen tapahtui tällä kertaa uimalla Vesihelmessä. Rohkeimmat Xonoxit hyppivät upeita voltteja ja muita hyppyjä ponnulta ja lavalta.
 

Reilun tunnin uimisen jälkeen lähdettiin ravintolaan syömään, nälkä olikin ahkerilla jumppareilla ja uimareilla melkoinen. Ravintolassa kaikki söivät vatsansa pullolleen ja sitten lähdettiin takaisin majoituskoulua kohti.

Tytöt menivät vielä hetkeksi ulkoilemaan ennen iltapuuhia ja hiljentymistä. Nukkumaan mentiin väsyneinä, mutta tyytyväisinä, jälleen kilpailumusiikin siivittäminä.

Lauantaina kategoriaan 1 ylsi 12-14-vuotiaiden sarjassa yhteensä 8 joukkuetta ja kategoriaan 2 sijoittui 6 joukkuetta. Nämä kategoriat pääsivät sunnuntain loppukilpailuun. Edessä olisi siis jännät paikat :)

 Sunnuntaina Xonoxia odotti jälleen aikainen herätys, tavaroiden pakkaaminen, aamupala ja lämmittely harkkaa varten. Harjoitussuoritus oli parempi kuin lauantainen harkka, mutta silti jäätiin kaipaamaan lisää varmuutta, tarkkuutta ja ilmettä. Harjoitusten jälkeen tehtiin loppuverkka ja sitten tuttuun tapaan hiusten ja meikkien kimppuun. Hiusten- ja meikinlaiton aikana sähköt menivät koko kisahallista poikki useampaan otteeseen, joten saatiin taiteilla vähän hämärämmässä valaistuksessa nutturoita ja luomivärejä kuntoon. Kun vihdoin saatiin kaikki Xonox-tytöt valmiiksi, lähdettiin hetkeksi lakankärystä ulos raittiseen ulkoilmaan. Siellä Xonox-marakatit temppuilivat rekeillä monenlaisia temppuja ja oli valkkujenkin pakko kokeilla vieläkö munamankelit ja muut temput sujuu... (ja sujuihan ne! :D)
 Otettiin vielä muutama kuva, ennen kuin suunnattiin pikapikaa avajaismarssiin. Marssin jälkeen mentiin syömään ja sieltä kisakatsomoon muiden suorituksia seuraamaan.

Vähän ennen taukoa aloitettiin kisalämppä. Alkulämmittelyn ja venyttelyn jälkeen käytiin kaikki tasapainot läpi, tehtiin ohjelman hyppyjä ja kerrattiin laskulla muutamia kohtia ennen kuin tytöt kerääntyivät Xonox-piiriin. Piirissä sovittiin, että tavoitteena on vapautunut, ilmaisullinen ja huolellinen kokonaisuus kauden viimeisestä kisasuorituksesta nauttien. Keskittymistilassa vielä fiilisteltiin kisamusiikkia ja sitten oltiinkin valmiita kisasuoritukseen. Tällä kertaa keijupölyä todella tarvittiin, sillä juuri ennen suoriusta yksi tytöistä loukkasi jalkaansa katsomon metallikehikkoon. Onneksi keijuenergian voimin saatiin kaikki tytöt kisaamaan!

Xonoxin finaalisuoritus näytti maan tasalta katsottuna ihan hyvältä ja siihen oltiinkin pääosin tyytyväisiä. Pari ajoitus- ja tasapainovirhettä ohjelmassa sattui, mutta ilmaisu oli jo parempaa kuin alkukisassa ja tekeminen oli viimeistellympää.
 
Myöhemmin kuitenkin kuultiin, että ylempää katsomosta katsottuna oli ohjelmassa ollut melkoisesti pieniä eriaikaisuuksia, joita ei alhaalta sivusta katsottuna niin hyvin näkynyt. Pisteitä odoteltiin mielenkiinnolla ja aika pian niitä alettiinkin kuuluttaa. Xonoxin pisteet olivat TV 5.53 AV 3.3 EXE 7.25 eli yhteensä 16.08. Lisäksi saimme bonusta elämyksestä! :) Teknisiin ja taiteellisiin pisteisiin oltiin tosi tyytyväisiä, mutta suorituspisteiden alhaisuus jäi vähän harmittamaan. Pisteet riittivät jaetulle 9. sijalle. Otettiin vielä parit valokuvat ja sitten suunnattiin bussilla takaisin kohti Turkua.

Kokonaisuudessaan kisat menivät hienosti tavoitteiden mukaisesti ja loppukilpailupaikka saavutettiin. Voidaan siis olla oikein tyytyväisiä Xonoxin ekoihin tyttökisoihin 12-14-vuotiaiden sarjassa! :) Onnea palkituille Magneeteille, Tähdettärille ja Dominot Flexille!

maanantai 19. huhtikuuta 2010

Ohjelman siistimistä tuomarin kanssa

Tänään Xonox sai treenisalille vieraaksi tuomari-Pirjon katsomaan ohjelmaa. Hiomisessa keskitytään nyt pieniin yksityiskohtiin, jotta saadaan kokonaisuutta vielä yhtenäisemmäksi ja virheettömämmäksi. Tämän päivän treenit vaativat tiukkaa keskittymistä ja pikkutarkkaa korjaamista, tytöt kuitenkin jaksoivat koko treenin hienosti ja lopputulos oli upea ja täsmällinen :) Pirjolta saatiin hyviä näkemyksiä mm. käsiliikkeisiin ja tasapainojen lopetuksiin sekä tärkeitä vinkkejä suorittamiseen ja ohjelman tunnelman luomiseen. Suurensuuri kiitos Pirjolle avusta! :)


Loppuviikon aikana käydään vielä koko loppuohjelma läpi yhtä tarkasti ja hiotaan ohjelma tyttömestiskuntoon. Xonoxilla on mahtava tsemppi päällä ja kaikki antavat kaikkensa joukkueen eteen! <3 Tänään treeneissä sovittiin myös, että jokainen kuuntelee kisamusaa joka ilta useamman kerran, kertailee laskuja, aksentteja ja ilmennystä sekä miettii ohjelmaa ja erityisesti hiottuja kohtia ajatuksella läpi. Kaikki peliin Xonox!

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Mitali aluekisoista!

Aluemestaruudesta kisattiin tuttuun tapaan Kupittaalla. Tytöt saapuivat hallille tuntia ennen omaa harjoitusvuoroa. Heti porukan ollessa koossa aloitettiin lämmittely virallista harkkaa varten. Aamulla yksi tytöistä oli huonovointinen ja joutui jättämään harjoitussuorituksen kokonaan väliin. =/ Virallinen harjoitus ei mennyt ihan nappiin. Ohjelmassa tuli useita kuviovirheitä, eriaikaisuuksia ja henkilökohtaisia virheitä ja ilmaisuakaan ei isossa hallissa näkynyt riittävästi. Kilpailusuoritukseen jäi siis vielä selvästi parantamisen varaa. Harkan jälkeen tehtiin virheet pois ja aloitettiin hiusten ja meikkien laittaminen. Myös yksi valkuista nähtiin meikkijonossa :D

Kun kaikki oli saatu kisakuntoon, oli avajaismarssin aika. Sen jälkeen Xonoxilla oli hyvin aikaa käydä syömässä ja ulkoilemassa, sillä oma suoritusvuoro oli vasta muutaman tunnin päästä. Vihdoin kuitenkin päästiin aloittamaan kisalämppä. Onneksi aamun huonovointisuus oli hiukan helpottanut ja saatiin kaikki mukaan lämmittelemään! Aikaa oli ennen suoritusvuoroa sopivasti, saatiin kerrattua ohjelmaa, tehtyä musiikilla, fiilisteltyä ja valmistauduttua rauhassa. Harjoitusmatolla vielä pyörittiin piruetteja, illuja ja tehtiin muita tasapainoja. Sitten kokoonnuttiinkin jo Xonox-piiriin virittämään tsemppi huippuunsa! :) Suorien jalkojen, releve-nousujen, hyppyjen ja superhymyjen jälkeen puhallettiin vielä mielikuvituskeijupölyt ja Xonox oli valmiina kisasuoritukseen.


Suoritus jäi harmiksemme tällä kertaa epäpuhtaaksi :( Pientä eriaikaisuutta oli läpi koko ohjelman, isoja tasapainovirheitä ja muuta sälää mahtui myös ohjelmaan luvattoman paljon. Alueelta tulikin vähän harmistuneita tyttöjä, kun ei pystytty näyttämään sitä parasta Xonoxia tänään. Yhdessä kerrattiin suoritusta ja todettiin, että varmasti ainakin suorituspisteet jäävät melko alhaisiksi. Jännittynein mielin jäätiin odottamaan, mihin suoritus tällä kertaa riittää. Kategoriaa saatiinkin odotella pitkään tauon yli. 
Sillä aikaa oli aikaa myös analysoida videolta suoritusta...


 Ottaa kisapuvut pois "pukkarissa"... 


Ja käydä läpi suoritusta...


Vihdoin alettiin kuuluttaa Xonoxin tulosta. Tällä kertaa suoritus riitti kategoriaan 2 ja päälle saatiin upeasti bonukset ilmaisusta ja elämyksestä :) Lopputuloksissa Xonox sijoittui hienosti toiselle sijalle, muita palkittavia olivat Dominot Flex (kat.1) ja Point (kat.3), onnea!


Nyt alkaa loppurutistus ennen ensi viikonlopun tyttökisoja. Treeneissä tehdään kaikkemme, että ohjelma olisi mahdollisimman hyvässä kunnossa silloin. Aluekisoista Xonoxille jäi vielä vahva halu parantaa suoritusta ja näyttää sitä todellista keijuenergiaa! Nyt vaan hurjalla tsempillä kohti viikonloppua! Täytyy varmaan vaihtaa se mielikuvituskeijupöly oikeaan seuraavissa kisoissa... ;)

perjantai 16. huhtikuuta 2010

Kisaan valmistautumista ja tuomari treeneissä

Viimeiset treenit ennen aluekisoja pidettiin Lintulassa ja saimme jälleen Sarin treeneihin mukaan katsomaan ohjelmaa tuomarin ominaisuudessa :) Harjoituksissa hiottiin Sarin kanssa ohjelmaa yhtenäisemmäksi ja tarkisteltiin muutamia osia puhtaammiksi. Myös yhtä yhdistelmää selkiytettiin vielä pienellä muutoksella. Siitä tulikin nyt paljon sujuvampi, jes! Ilmennys näytti taas oikein hyvältä ilmaisupiirissä ja kokonaisissakin saatiin hyvin korjattua aiemmin epäsiistejä kohtia. Huomiseen lähdetäänkin siis positiivisella fiiliksellä ja valmiina saavuttamaan tavoitteet :) Illalla tytöt vielä kuuntelevat kotona musiikkia läpi ja kertaavat ohjelman laskuja ja aksentteja. Aamulla aloitetaan sitten kisapäivä pirteinä ja täynnä keijuenergiaa ;)

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Xonox televisiossa tänään!

Maaliskuun puolella kuvattu urheiluohjelma tulee tänään ulos telkkarista. Sisu-ohjelma esittelee eri urheiluseuroja, joista Turun Urheiluliitto on vuorossa ensimmäisenä. Ohjelma esitetään TV2:lla klo 14.20. Tässä linkki ohjelman esittelyyn: http://www.telkku.com/?oid=2010041114201&autoload=true. Saapa nähdä millaisessa pätkässä Xonox-tytöt ohjelmassa vilahtavat.. :) 
 Kaikki siis iltapäivällä television ääreen katselemaan!

Odotetusti melko pikaisesti Xonoxin voimistelua ohjelmassa näkyi, sen sijaan koko seuran toimintaa esiteltiin kattavammin :) Mikäli ohjelma jäi näkemättä, pääset katselemaan sitä vielä yle-areenasta http://areena.yle.fi/video/892737.

lauantai 10. huhtikuuta 2010

Keijuenergiaa TUL:n piirin kisoissa!

Xonoxin kisakausi jatkui Liedossa TUL:n piirin kisoissa. Aamun harkkasuoritus jäi vähän vaisuksi ja jonkin verran epätarkkoja kohtia ja suoritusvirheitä ohjelmaan mahtui. Harkan jälkeen kerrattiin kohdat, joihin jäi petrattavaa ja sen jälkeen alettiin laittaa joukkuetta kisakuntoon. Kun nutturat, meikit, kynsilakat, hileet ja muut tilpehöörit oli saatu kuntoon, olikin jo alkumarssin aika. Marssin jälkeen syötiin lämmin lounas hallin kahviossa, minkä jälkeen lähdettiin ulos haukkaamaan raitista ilmaa. Ulkona oli ihanan keväinen ilma ja aurinko paistoi. Pihalla otettiin muutamia kuvia sekä tehtiin musalla pari ilmekierrosta. Ilmennys olikin aivan loistavaa koko joukkueella!
 Ulkoilun jälkeen suunnattiin takaisin hallille ja aloitettiin lämmittely ja valmistautuminen kisasuoritukseen. Lämmittelyyn oli hyvin aikaa ja ehdittiin tekemään musalla useita fiilistelykierroksia sekä kertaamaan ohjelmaa rauhassa läpi. Lämmittelytilassa tehtiin Xonox-piiri, jossa sovittiin taas tärkeimmät asiat ja viritettiin tsemppi huippuunsa ennen kisahallin puolelle menemistä. Hallissa oli vuorossa loput kisarutiinit keijupölyä unohtamatta ;) Xonox joutui odottelemaan omaa vuoroaan jonkin aikaa ja sinä aikana ehti jännitys nousta aika kiitettävästi sekä tytöillä että valkuilla. Onneksi kuitenkin hetken päästä Xonox kuulutettiin matolle ja tytöt juoksivat alueelle aplodien saattelemana. Alkuohjelma sujui siististi muutamia pieniä epätarkkuuksia lukuunottamatta, ohjelman lopussa taas tuli muutamia harmittavia eriaikaisuuksia ja suoritusvirheitä. Ilmaisu oli kuitenkin mennyt ison harppauksen eteenpäin sitten viime kisojen ja suoritus oli kokonaisuutena onnistunut. Jotain jäi silti vielä hampaankoloon tulevia kisoja ajatellen...
Jännittynein mielin jäätiin odottamaan kategoriatulosta. Tytöt istuivat tiiviissä piirissä ja pidättivät hengitystään, kun Xonoxin tuloksia alettiin kuuluttaa. Riemu oli suuri, kun kuulimme sijoittuneemme kategoriaan 1 ja saimme ainoana joukkueena vielä upeat 3 bonusta ryhdistä, ilmaisusta ja elämyksestä! :) Tytöt (ja valkut tietysti myös) olivat todella iloisia ja vieritettiin siellä vähän onnenkyyneleitäkin. Keijupölystä selvästi oli apua! ;) Palkintojenjaossa Xonox palkittiin kultaisin mitalein yhdessä Dominot Flexin (kat.1) ja Pointin (kat.1) kanssa. Onnea kaikille kisojen mitalisteille!
Tästä on oikein hyvä jatkaa treenaamista kohti ensi viikonlopun aluekisoja sekä sen jälkeen odottavia tyttökisoja. Vielä on hommia, jotta saadaan ohjelma ja suoritus priimakuntoon, suunta on kuitenkin hyvä. Loistavaa tytöt! <3

perjantai 9. huhtikuuta 2010

Tuomarin kanssa viimeiset silaukset ennen kisoja

Tänään Xonoxin mattotreeneihin saatiin tuomari Sari katsomaan ohjelmaa juuri sopivasti kisojen kynnyksellä. Tarkisteltiin ja selkiytettiin vielä osia ja viilailtiin suoritusta paremmaksi. Teknisiä löytyi ohjelmasta mukavasti ja suorituskin siistiytyi treenien kuluessa hienosti, mahtavaa työtä Xonox! <3 

Onnistuneen treenin jälkeen on kiva päästä huomenna kisamatolle esiintymään yleisölle ja tuomaristolle! Iso kiitos Sarille avusta! :) 
Liedossa nähdään!

torstai 8. huhtikuuta 2010

Kisoja kohti...

Nyt on pääsiäistauon jälkeen huhkittu salilla ahkerasti, harjoiteltu vaikeusosia ja hiottu ohjelmaa. Tytöillä on ollut treeneissä hyvä tsemppi päällä ja ohjelmaa on saatu parempaan kuntoon sitten viime kisojen :) 
Huomenna on edessä vielä viimeistelytreenit ennen lauantaina pidettäviä TUL:n piirin kisoja. Kisoihin Xonox lähtee positiivisella fiiliksellä ja huolelliseen suoritukseen tähdäten. Tavoitteena on saada välitettyä sekä yleisöön että tuomaristoon sitä todellista Xonox-voimaa!

Tervetuloa kaikki sankoin joukoin Lietoon siivittämään Xonox säteilevään suoritukseen! :)

perjantai 2. huhtikuuta 2010

Pitkäperjantain pitkät treenit

Xonox aloitti pääsiäislomansa missäpä muuallakaan kuin treenisalilla. Pitkäperjantain kunniaksi pidettiin pitkät hiomistreenit Lintulassa.
Aluksi hiottiin mm. vartalosarjoja yhtenäisemmiksi ja tarkisteltiin aksentteja. Saatiinkin muutama sarja jo paljon paremman näköiseksi, jes! Toivottavasti näyttää vielä samalta seuraavissakin treeneissä ;) Treenien puolivälissä pidettiin lyhyt hengähdystauko, jonka aikana tytöt myös söivät pientä välipalaa ja kokeilivat erilaisia pariliikkeitä, ehkä vähän paremmalla menestyksellä kuin valkut :D 

Tauon jälkeen jatkettiin vielä hiomista ja tehtiin muutamat pikkumuutokset ohjelmaan. Sitten oli vielä aikaa tehdä kokonaisia ja ilmekierroksia. Teimme myös kokonaisia niin, että pareittain korjattiin ja kehuttiin toisia. Neljän tunnin treenien jälkeen tytöt suuntasivat ansaitulle pääsiäislomalle, treenaamista jatketaan taas maanantaina. 
Mukavaa pääsiäistä kaikille, nauttikaa keväisestä ilmasta ja herkutelkaa pääsiäismunilla! :)


APRILLIA, APRILLIA!!!

Eli siis niin kuin jotkut ovatkin jo hoksanneet, ei Xonoxin nimi ole vaihtunut mihinkään vaan kyse oli aprillipilasta! Muutamat (esim. Bixut) tosin taisivat mennä lankaankin :D Eli syökääpäs nyt sitä silliä ja juokaa kuravettä päälle! ;) Xonox jatkaa treenaamista...

torstai 1. huhtikuuta 2010

Uusi joukkuenimi!

Xonox on päättänyt vaihtaa joukkueen nimeä, sillä Xonox on ollut hankala lausua ja se lausutaan todella usein väärin. Niinpä tästä eteenpäin Xonox tunnetaan nimellä Lux. Joukkue jatkaa treenaamista entiseen tapaansa nimen vaihtumisesta huolimatta! :)