Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Siipien kokeilua 14-16-sarjassa :)

Olemme pitkän pohdinnan jälkeen, tuomareiden ja kisajärjestäjien kanssa keskusteltuamme päättäneet tehdä ensi viikolla debyytin 14-16-vuotiaiden SM-sarjaan. Ohjelma on jo valmiiksi tehty SM-säännöin ja nostoakin harjoiteltu, joten hyvin pienellä muutoksella selvitään. Ensi vuonna on jokatapauksessa edessä nousu vaativaan juniorisarjaan, joten päätimme nyt kokeilla hieman siipiämme ja hakea esimakua uudesta sarjasta. Peukut siis pystyyn! :)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau, jännää :))

Anonyymi kirjoitti...

wow, onnea!

Anonyymi kirjoitti...

Ketä nostetaan? :) ja meettekö SM-kisoissakin 14-16-sarjaan?

Anonyymi kirjoitti...

onk tää aprillipila?

Anonyymi kirjoitti...

Aprillia!

Anonyymi kirjoitti...

Ah miten mää taas menin tähän :D:D Ellei joku ois pistäny et aprillia olisin jo uskonut :DD

Anonyymi kirjoitti...

Siis onks tää aprillia?

Anonyymi kirjoitti...

aprillia veikkaan. TOIVON ETTÄ ETTE MEE VIELÄ 14-16 SARJAAN!! :)

Anonyymi kirjoitti...

ensi viikolla? mitkäs kisat silloin on? taitaa olla aprillia:D

Anonyymi kirjoitti...

Tää on aprillia!:)

Anonyymi kirjoitti...

APRILLIA! muuten toimis mut ei ens viikonloppuna oo mitään kisoja

Anonyymi kirjoitti...

aprilli pila selvästi. Tänään aamulla tuli jo postaus kisiosta. Joten jos asia olisi totta olisi se lukenut jo siinä. Tai ilmoitus ei olisi tullut samana päivänä mutta juuri kun sattumalta on aaprillipäivä nii tulee 2 postausta... Mut iha hauska sinäänsä :) Tsemppii loppu kauteen XoNoX! :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis ootteko siirtymässä vai ei? olis kiva tietää ku oon vähä sekasi nyt?

Xonox kirjoitti...

Aprilliahan tämä oli ;) Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-