Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiästreenausta ja uusi blogikysely!

Näin kesken kisakauden ei ole pyhäpäivinäkään varaa täysin lomailla, vaan pääsiäistä vietettiin treenisalilla ohjelmaa hioen. Pitkäperjantaina pidettiin pitkät 6 tunnin treenit, jolloin tehtiin ohjelmaan hiukan muutoksia, jotta tekniset löytyisivät ohjelmasta varmemmin. Tänään maanantaina jatketaan treenaamista ja muutosten hiomista. Jäi viikonloppuun onneksi aikaa nähdä kavereitakin sekä tietysti syödä suklaamunia ;) Ensi viikonloppuna on edessä TUL:n piirin kisat, minne lähdetään tavoittelemaan aiempaa puhtaampaa suoritusta.

Nettiin ilmestyy koko ajan enemmän ja enemmän joukkueiden omia blogeja, joista on kiva käydä lukemassa joukkueiden kuulumisia sekä katselemassa kuvia. On mukavaa päästä kurkistelemaan kisakumppaneiden arkeen ja seurailla heidän tapahtumiaan. :) Varmasti monen jumpparin vapaa-aika kuluukin ainakin osittain blogeja selaillessa. Nyt siis kysytään: Mitä blogeja sinä seuraat eniten ja mitkä ovat sinun suosikkejasi? Vaihtoehdoiksi valittiin nyt tuossa sivupalkin listassa olevat blogit, joita on päivitetty viimeisen kuukauden aikana. Pahoittelut, jos jonkun joukkueen blogi listasta puuttuu. Laittakaa kommenttia, niin lisäillään puuttuvia jatkossa joukkoon! Kommenttiboxiin voit myös laittaa perusteluja omista suosikkiblogeistasi. :)

Ja kuvituksena muutama kuva Espoo Cupista:




4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HYVÄ XONOX TREENIÄ TREENIÄ NIIN SAATTE UPEEN SUORITYKSEN VIIKONLOPPUNA JA TULEVISSA KISOISSA!!<3 Hyvää pääsiäistä kaikille!! :---)

laura kirjoitti...

kiitos samoin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootte tosi hyviä! :D
Mut mul ois sellainen kysymys, että millä perusteella nuo kauden XoNoX- ja tsempparipalkinnot jaetaan. :D Siis onko tsemppari esim. tsempannut itse henkilökohtaisesti omissa tavoitteissaan vai tsempannut muita? :)

Xonox kirjoitti...

Tsempparina palkitaan sellainen tyttö, joka on tsempannut henkilökohtaisesti kauden aikana. Kauden Xonoxin perusteena on hyvä asenne treeneissä sekä Xonox-hengen osoittaminen jollakin positiivisella tavalla :)

-Jenny-