Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Tähtiä maton täydeltä- kultaa aluemestaruuskisoista!

Tänään kisattiin Kupittaalla Länsi-Suomen aluemestaruuksista. Aamu oli jälleen aikainen, mutta reippaana aloitettiin alkulämppä harjoituksia varten. Harkkasuoritus oli ihan ok, kuitenkin tekemisessä oli vähän löysyyttä, kuvioissa epätarkkuutta ja muutama henkilökohtainen virhe. Loppuverkan ja virheiden korjauksen jälkeen laitettiin hiukset ja meikit ja käytiin avajaismarssissa. Marssin jälkeen syötiin kanapastaa (kiitos Krisu!) ja sitten ehdittiin seurailemaan kisoja jonkin aikaa, kunnes oli aika aloittaa valmistautuminen kisasuoritukseen. 


Paras JoJo ikinä :)
Kisat etenivät aikamoisen hitaasti, joten lämpässä oli aikaa tehdä rauhassa osia ja ohjelman kohtia laskulla. Harkkamatolla tehtiin vielä pirrat, illut ja muutamat kriittiset kohdat ennen kerääntymistä Xonox-piiriin. Tavoitteena tänään oli löytää hyvä kisafiilis ja nauttia esiintymisestä matolla, elää ohjelman tarinan mukana ja välittää tunnelmaa katsomoon sekä keskittyä tarkasti tahteihin ja osiin. Kisarutiinien jälkeen hyvien kannustusten saattelemina tytöt astelivat matolle.

Suoritus olikin selvästi kauden paras tähän mennessä. Kuvioita on jälleen kuluneen viikon aikana vaihdettu ja niissä tulikin muutamia virheitä, lisäksi oli pari henkilökohtaista virhettä, erityisesti uusi yhdistelmä vaatii vielä lisää treeniä. Kokonaisuutena suoritus oli kuitenkin siisti ja oltiin siihen vihdoin tyytyväisiä. Muutosten myötä moni kohta näytti nyt aiempaa paremmalta, joten pienestä lisästressin aiheutumisesta huolimatta ne olivat ehdottomasti kannattavia! :) Pisteitä saatiinkin sitten odotella pitkään...! Ehdittiin rauhassa tehdä suorituksen virheet pois ja loppuverkka, sillä koko 12-14 v. SM-sarjan pisteet kuulutettiin vasta sarjan päätyttyä.

Pisteiden perusteella myös tuomariston mielestä kokonaisuus oli tänään onnistunut, Xonox sai pisteitä
TV 5,7 AV 3,45 EXE 8,65 YHT 17,80. Lisäksi saimme 3 bonusta ryhdistä, elämyksestä sekä taito-osista :) Luonnollisesti oltiin pisteisiin tositosi tyytyväisiä ja fiilis pisteiden kuulemisen jälkeen oli MAHTAVA! :) Pisteet riittivät aluemestaruuskultaan, joten kisojen päätyttyä saatiin valmistautua palkintojen jakoon.


Meidän lisäksi sarjassamme palkittiin hopealle sijoittunut SikSak (16,60) ja pronssille sijoittunut Rosat (15,70), paljon onnea! :)





Mitali jäi ensin jumiin pukuun ja sitten hiuksiin ;)
Onnistuneet kisat olivat kovan treenin ja vähän vaisuksi jääneen alkukauden jälkeen odotettu ja kaivattu tulos, joten nyt voidaan iloisin ja ahkerin mielin jatkaa treenaamista kohti loppukauden kisoja.


Tytöt ootte KULTAA! <3 <3 <3

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten teitä oli noin vähän matolla tänään jos teitä on 13 joukkueessa? Ja en malta odottaa että nään ohjelman sm:eissä, hurjan paljon onnea aluekullasta!

Xonox kirjoitti...

Kokoonpanoasioita emme edelleenkään käsittele täällä blogissa... Kiitos onnitteluista! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mikä teidän musiikki on?:)

Xonox kirjoitti...

Musiikki on Cirque du Solein showsta Zaia, ja kappaleen nimi on Noi :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Koska me saadaan nähdä video täältä käsin? Haluisin niin kovasti nähdä sen kun en päse kattomaan mitään kisoja paikan päälle. :)

Anonyymi kirjoitti...

Paljon paljon onnea tytöt, suoriuduitte aivan upeesti :) Teillä on niin kauniit puvut<3

Anonyymi kirjoitti...

Eiks teijän kuuluis olla 14-16 sarjas ku teil on 97? Ne on meinaa yli ikäsii sarjaan.

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Videota tulee todennäköisesti vasta loppukauden kisoista.

Kyllä, -97 syntyneet ovat yli-ikäisiä, mutta saavat kuitenkin kilpailla tässäkin sarjassa kaksi kerrallaan. Voisimme iän puolesta myös kilpailla 14-16-sarjassa ja aiommekin pitkän pohdinnan jälkeen ja tuomareiden kanssa keskusteltuamme kokeilla seuraavissa kisoissa sitä sarjaa :)

-Jenny-

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

No tyhmää jos meette siihen sarjaan!! :( En tykkää!! :/

Anonyymi kirjoitti...

onks toi totta et meette kokeilee sitä sarjaa?

Anonyymi kirjoitti...

onks toi totta et meette kokeilee sitä sarjaa?

Anonyymi kirjoitti...

ketä muita teidän sarjas oli?

Anonyymi kirjoitti...

Voittiko Saga Noir, Safiirit twistin?

Anonyymi kirjoitti...

Hieno ohjelma, upeet puvut!!!!!
Lämpimät onnittelut Porin suunnalta

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa tytöt!! Hurjan paljon onnea kullasta, osaatte hienosti eläytyä. OLkaa ylpeitä itsestänne ja kuinka upea ohjelma, ja puvut teillä on!! Tsemppiä kisoihin :)

Anonyymi kirjoitti...

vihdoinkin saitte näytettyä mistä teidät on tehty!!<3 nyt treenaamaan ja jyräätte kaikki sm-kisoissa!(;

Xonox kirjoitti...

Aprilliahan tuo sarjan vaihto oli :D Meidän sarjassa oli palkittujen lisäksi 4. Safiirit Twist ja 5. Saga Noir. Kiitos tosi paljon kaikille kauniista sanoista! <3

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Upea ohjelma ja aivan ihanat puvut!! :)<3 Kaunista voimistelua, jatkakaa samaan malliin!! Onnea seuraaviin kisoihin ja tietenkin näiden kisojen kullasta!!

Xonox kirjoitti...

KIITOS! <3

-Jenny-