Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

TUL:n piirin kisat

Eilen kisattiin Lietohallissa TUL:n Varsinais-Suomen piirin mestaruudesta. Aamuharkassa kävi turhan paljon yksilövirheitä ja vaikeusosat jäivät siksi monet epäselviksi ja myös kuvioissa oli epätarkkuuksia. Näin ollen kisasuoritukseen jäi vielä petrattavaa ja näytönhalua! Omien virheiden ja loppuverkan jälkeen alkoi hiustenlaitto ja meikkaus. Xonox suoritti vasta tauon jälkeen, joten ennen taukoa oli vielä aikaa rauhassa keskittyä omaan suoritukseen, seurata kisoja ja käydä syömässä. 

Sitten kisalämpän myötä pikkuhiljaa siirryttiin maton reunalle odottelemaan omaa vuoroa. Kisarutiinit ja tsemppipiiri tehtiin tuttuun tapaan ennen kuin tytöt olivat valmiita valloittamaan yleisön. Päätettiin lähteä hakemaan suoritukseen ennen kaikkea hyvää fiilistä, ilmaisullisuutta ja nauttimaan voimistelusta. Tietysti huolellista suorittamista unohtamatta. Alkuohjelma sujuikin melko mukavasti, mutta loppua kohden vaikeusosissa oli hieman epävarmuutta ja pieniä ajoitus- ja suoritusvirheitä mahtui mukaan. Suoritus ei yltänyt ihan aluekisojen suorituksen tasolle; suoritus oli ihan perushyvä, mutta ei kuitenkaan oltu siihen vielä täysin tyytyväisiä ;) 



Suorituksen jälkeen siirryttiin tekemään loppuverkkaa ja odottelemaan pisteitä. Aika pian pisteitä alettiinkin kuuluttaa ja keräännyttiin rinkiin niitä kuuntelemaan. 
Saatiin pisteiksi TV 5,9 AV 3,45 EXE 8,6 YHT. 17,95 ja lisäksi kaikki neljä bonusta, JES! :) 
Oltiin pisteisiin ja bonareihin tosi tyytyväisiä, erityisesti tavoiteltu ilmaisubonus lämmitti mieltä! :) Odoteltiin vielä loput sarjamme pisteet ja katsottiin ohjelmia kisojen loppuun asti ennen palkintojen jakoa. Xonoxin pisteet riittivät kisan voittoon, toiseksi sijoittui SikSak (17,65) ja kolmanneksi Rósat (15,81), onnea! :)


Tämä se ei sitten useamman vuoden harjoittelun jälkeen vieläkään onnistu xD



JoJon kanssa keräännyttiin vielä piiriin käymään läpi fiiliksiä palkintojenjaon jälkeen.



Nyt on edessä sitten ahkeraa hiomista kohti kauden pääkisoja, joissa tavoitellaan sitä kauden parasta suoritusta! :) Tsemppiä kaikille treenisaleille!

Ps. Muistakaa käydä äänestämässä kyselyssä, vielä on hetki aikaa! Enää 12 ääntä puuttuu, että saadaan 300 äänen raja rikki ;)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon!!!!<3 Ihana suoritus oli :) Tsemppiä loppukisoihin!! <3 Videota odotellessa ;) Rakastan muuten teijän ohjelman alkua :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis onko tuolla Tampereen Hyvän Mielen kilpailuissa vaan 12-14 KILPASARJA? :--O Hurjasti onnea !! :) Hienosti menitte ja nappasitte bonukset<3

Xonox kirjoitti...

Kiitos tosi paljon! <3 Hyvän mielen kisoissa on myös 10-12 v. sarja :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

^niin koska xonoxin sarja on sm kisoissa helsingissä! Tsemiä sinne <3

Anonyymi kirjoitti...

hei voisitteko tehä tuosta kyselystä jotain eri kategorioita tyyliin eniten ääniä saanut kilpa ja mestaruussarjasta, tyttösarjasta jne! Olis just kiva :) tsemiä loppukauteen vielä!!

Anonyymi kirjoitti...

Jeeeee!! Hyvä XoNoX =) <3 Tsemppiä SM-kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

Koska saadaan nähdä tein ohjelman video netissä? Ootan innolla sitä ja käyn päivittäin kattomassa blogianne, että koska se näkyy täälä. :) Suuresti tsemppiä ja ootte parhaita! :)

Xonox kirjoitti...

Katsotaan minkälainen yhteenveto kyselystä saadaan tehtyä. Voi olla ettei kovin monella tapaa ole aikaa eritellä vastauksia, enkä taida kaikkien joukkueiden sarjojakaan tietää...

Kiitos kaikille tosi paljon tsempeistä! :) Video luvassa vasta pääkisojen jälkeen, joten muutama viikko pitää vielä odotella...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Käyn teijän blogissa vähintää 2 kertaa päivässä :) Ootte ihanii ootan videoo<3

Anonyymi kirjoitti...

Onnee mitallista ja tsemppii kisoihin! :) miks muuten teijän valkulla oli nuttura päässä kisoissa?

Anonyymi kirjoitti...

4 bonusta?! Siis aivan HUIPPUA !!!<3 Oon niin ylpee teistä! Jyrätkää kaikki SM-kisoissa! Go XoNoX =)

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon! :) Voimistelen itse Cowahit-joukkueessa, niin siksi nuttura :)

-Jenny-