Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Myllytystalkoot

Maanantaina oli treenit peruttu, koska mentiin siivoamaan Myllytyksen jäämiä Myllyn eri liikkeistä. :) Näimme Marimekon edessä neljältä ja harmiksemme taas kaksi tyttöä oli kipeänä ja yksi matkalla :( Mutta hyvin pärjättiin! Liikkeitä oli 68 eli aika kova työ, mutta onneksi apuna oli myös muutama Krysolien tyttö ja meidän joukkueesta kaksi äitiä oli myös apuna, kiitos teille! Pysyimme aika hyvin aikataulussa ja lopetimme kuuden jälkeen, kun tulimme valmiiksi. Sitten ihana jojomme Krista oli etsinyt meille ulkoilutakkeja ja menimme sitten kokeilemaan niitä, toivotaan että saadaan oikean väriset ja kokoiset takit! :) Sitten suurin osa lähti kotia kohti uupuneina ja nälkäisinä, mutta muutama jäi vielä Myllyyn ostoksille.

Tsemppiä kaikille treeneihin ja loppukauden kisoihin! :)

-Laura-

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miks te jouduitte siivoo niitä?

laura kirjoitti...

siis ollaan joka vuosi oltu siivoomas niitä koska mylly on vissiinki meijän sponsori! :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, eli kauppakeskus Mylly on Turun Urheiluliiton Voimistelu- ja liikuntajaoston yhteistyökumppani, siitä johtuen on tällaisia erilaisia talkoojuttuja, esiintymisiä yms. :)

- Miia