Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

APRILLIA!!! :D

Hihi, niin kuin skarpit lukijat hoksasivat, oli edellinen postaus aprillipilaa :) Aika monta lukijaa ja Xonoxin lähipiiriin kuuluvaa (JoJo mukaan lukien) saatiin kuitenkin tänäkin vuonna juksattua :D Xonox siis jatkaa edelleen kisaamista 12-14-sarjassa, kuten tähänkin asti.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hahha :D onneks ette mee vielä :)

Anonyymi kirjoitti...

Nähdään Liedossa!

Anonyymi kirjoitti...

Nähdään Liedossa. Teillä oli ihana ohjelma. Tykkäsin 100%. Tsemppii tuleviin kisoihin:D

Anonyymi kirjoitti...

Jepjep Liedos nähään :) Tsemii ja treenii ;)

Xonox kirjoitti...

Kiitos ja tsemppiä myös teille! Liedossa tosiaan sitten seuraavat kisat :)

Anonyymi kirjoitti...

Kui ette oikeesti vaihda teillä o yliikäsii sarjaa? Miks teit kisas vaa 8 ku teitähä on 13-2 yliikästä eli 11

Xonox kirjoitti...

Koska olemme katsoneet 12-14-sarjaan jäämisen parhaaksi ratkaisuksi joukkueen kannalta. Ja kokoonpanoasiat ovat yhä edelleen joukkueen sisäisiä asioita, eivätkä kuulu blogiin.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onneks ette vaiha ja tota yli-ikäsyys juttuu ny on kuultu jo ihan tarpeeks :)