Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 19. huhtikuuta 2012

336 ÄÄNTÄ! Blogikyselyn tulokset!

Viime kyselyssä haettiin joukkueiden blogeista suosituinta ja ääniä tähän kyselyyn saatiin mahtava määrä. Kaikenkaikkiaan vastaajia oli 336 kpl, tämä taisi olla Xonoxin kyselyiden tähänastinen ennätys, joten KIITOSKIITOSKIITOS kaikille ahkerille lukijoille ja äänestäjille! :) 

Blogeja oli kyselyssä vaihtoehtoina suuri määrä ja mukavasti ihan kaikki blogit saivat ääniä. Tällä kertaa Xonoxin oma blogi ylsi kärkisijalle huimalla 152 äänen saaliilla! Suuret kiitokset äänestäjille, mukava kuulla, että blogista pidetään! <3 (Toki pitää muistaa, että kysely oli vähän puolueellinen, sillä luonnollisesti suuri osa meidän blogiin eksyneistä ja kyselyyn vastanneista myös ainakin jollain tasolla seuraa tätä blogia...)
Toiselle sijalle ylsi hienosti Sanixin blogi 116 äänellä ja kolmanneksi Alexan blogi saaden 91 ääntä! Vain kahden äänen päähän 3. sijasta ylsi Säihkeen blogi :) Kaaviosta näet tarkemmin myös muiden blogien äänimääriä.


Olisiko sinulla mielessä hyvä aihe uuteen kyselyyn? Ideoita voi laittaa kommenttiboxiin, niin pyritään niitä jatkossa huomioimaan! :)

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et kenel on hienoin puku tai kivoin ohjelma tai musiikki tms.. :)

Xonox kirjoitti...

Tollaset on siinä mielessä vaikeita, et siihen pitäis saada listattua ihan kaikki joukkueet, jotta kysely olisi reilu...Ehkä joku tuon tyyppinen voisi onnistua...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Nii miks teijän valkul oli kisois nuttura??

Anonyymi kirjoitti...

No teil on vaan paras blogi<3 :)

laura kirjoitti...

Jennyllä oli nuttura koska voimistelee itse cowaheissa ! :) ja kiitos paljon <3

Lilli kirjoitti...

Mun mielestä tällainen kysely ei oo kovin rakentava - pistää arvioimaan joukkueiden omia juttuja, joita tehdään tosi erilaisilla resursseilla. Monet tytöt pitävät tytöt itse, eikä heillä ole aktiivista aikuista apuna. Kilpailua on tässä lajissa ihan riittävästi muutenkin.

Lilli kirjoitti...

Niin siis pitävät blogia itse ilman aikuisen apua.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiva kysely mutta miks tosta ei löydy aivan kaikkia joukkueiden blogeja, vaikka niitäkin on miljoonia. Ensimmäisenä itelleni tuli mieleen Afelian blogi jotai ei tosta löydy. Sitäkin kummiskin aika moni (minä mukaan lukien) lukee. http://afelia-tapanilanera.blogspot.com/

ÄLKÄÄKÄ SEKOTTAKO TÄTÄ ALFEIAN BLOGIIN! täälläkin teistä kuvia.

Xonox kirjoitti...

Kysely ei todellakaan ole tilastollisesti millään lailla luotettava. Lähinnä vaihtelun vuoksi ja mielenkiinnosta teemme välillä erilaisia kyselyjä, eikä niitä siis kannata ottaa liian vakavasti tai tulkita absoluuttisena totuutena :) Blogeja tosiaan on miljoonia ja juurikin siitä syystä emme kyselyyn saaneet kaikkien blogeja, kuten kyselypostauksessa mainitsimmekin. Emme millään pysty nettiviidakosta löytämään kaikkien joukkueiden blogeja, lisäämme niitä kyllä mielellämme, jos joku laittaa linkkejä tänne blogiin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelin vähän tota Sanixin tulosta koska päivittävät blogia noin kahden kuukauden välein. Nytkin viime postaus tartosta:D

Anonyymi kirjoitti...

Todennäköisesti porukka käy katsomassa, jos vaikka olisi tapahtunut ihme ja siellä ois jotain uutta luettavaa.
Siis tosi harmi kun eivät päivitä:(

Anonyymi kirjoitti...

Älkää ny valittako et jotkut teijän haluumat blogit ei oo tossa!! Kaikki nyt tietää ettei siinä ollu kaikkia LÄHESKÄÄN!

Anonyymi kirjoitti...

Moi

Anonyymi kirjoitti...

miks joku haluu lukee tällästä? ei voimistelu oo mikää urheilu vaa lätkä!

Johanna kirjoitti...

Moikka! Voisitteko lisätä Citrusten blogin tonne muiden joukkueiden listaan?:)

http://ccitrus.blogspot.com/

Xonox kirjoitti...

Lisätty! :)

-Jenny-