Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 3. toukokuuta 2012

Valkkujen esittelyt

Tähän kisapostausten väliin tyttöjen tekemät esittelytekstit valkuista:


JENNY

Jenny on valmentanut Xonox-joukkuetta perustamisesta asti, osaa tytöistä vielä kauemmin. Treeneissä Jenny on tiukka ja tarkka valmentaja, joka valmentaa kohti korkeita tavoitteita. Jennyllä on mahtavat ideat niin ohjelmaan kuin pukuunkin. Treenien ulkopuolella Jenny on rento ja hauska. Kisoissa Jenny osaa tsempata hyvään suoristukseen. Ilman Jennyn kannustusta ennen suoritusta ei tekemisestä tulisi mitään!


EMMY

Emmy on valmentanut myös Xonoxia aina. Emmyllä on erikoisia (hyvällä tavalla) ideoita! Hän keksii upeita liikkeitä ohjelmiin. Hän on tiukka ja hauska. Vapaalla Emmy on hauska, iloinen ja hymyileväinen. Kisoissa Emmy luo joukkueelle upeat kisameikit ja -hiukset! Hän myös kannustaa ja jaksaa usein olla iloinen hankalinakin hetkinä!


MIIA

Miia on ymmärtäväinen, äidillinen ja kehuu paljon. Miia korjaa paljon suoritusvirheitä ja jaksaa aina kannustaa! Treenien ulkopuolella Miia on huolehtivainen ja hauska. Hän on myös aina kuulunut Xonoxin valmennustiimiin. Treeneissä Miia on reilu ja tiukka.


Meillä on upea valmennustiimi, joka on tiukka ja hauska. Valkut osaavat myös kannustaa! Yhdessä ollaan koettu ilot ja surut ja jatketaan menestyksellä! 

Ilman Emmyä, Jennyä ja Miiaa ei olisi Xonoxia!

Sieltä taitaakin koko valmennustiimi löytyä "muutaman" vuoden takaa... :D (laatu tosin (onneksi) hiukan heikko!)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Teillä varmaan upeet valkut :) Ootan TODELLA innolla teijän videota!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitteko jossain vaiheessa tehä sellassee kysely kuinka usein lukijat lukevat tätä blogia:) Se olisi kiva. Tämä on kiva blogi.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä aiemman kommentoijan idea oli tosi hyvä! :)

Xonox kirjoitti...

Sellainen kysely on taidettu joskus tehdäkin, mutta katsotaan josko tehtäisiin vaikka uudestaan jossain kohtaa... :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

olitte aivan upeita tänää sm-kisois<3<3<3 :)

Xonox kirjoitti...

KIITOS! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

JA TÄNÄÄN HUIPPUSUORITUS IHANAA SAATTE LÄHTEÄ KOTIIN YLPEINÄ HYVÄ TYTÖT!<3 =)

Xonox kirjoitti...

Kiitos! Hienosti tosiaan meni tänään :)

-Jenny-