Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Seurankatselmus 2.3.


Viime perjantaina järjestettiin seuramme seurankatselmus ja uusi ohjelma sai siis ensiesityksensä. Näimme myöskin muiden joukkueiden ohjelmat ensi kertaa ja hyvältä näyttivät! Valitettavasti tällä kertaa paikalla olivat ainoastaan voimistelijat ja tuomarit, sillä tilanpuutteen vuoksi vanhemmat ja muu yleisö eivät mahtuneet katsomoon :(. Onneksi ensimmäiset kilpailut ovat kuitenkin jo viikonloppuna, niin suurempi yleisökin pääsee näkemään ohjelmat.

(kuva Starlien blogista)
Tytöt suorittivat ohjelmansa katselmuksessa kaksi kertaa, joista ensimmäinen meni kokonaisuutena paremmin. Molemmilla kerroilla ilmettä olisi kaivattu lisää, mutta ensi viikonloppuna saamme toivottavasti petrattua ilmaisua ;) Kuvioihin ja suorituksen viimeistelyyn tarvitaan myös vielä lisää tarkkuutta, joten niihin keskitytään tämän viikon treeneissä ja toivottavasti saadaan sitten parannuksia niihinkin Caribia Cupissa. Tuomaripalaute oli hyvää ja muutamia muutoksia ollaankin jo niiden pohjalta tehty ohjelman osiin. Nyt vaan loppusilaukset ohjelmaan ja tsempillä kohti kisakautta!

Ennen kisakauden avausta on vielä ankaran treenin lisäksi luvassa pukujen koristelua keskiviikkona treenien jälkeen. Mallipuku on lähes valmis ja hyvältä näyttää ainakin meistä! :)

Tsemppiä kaikille treenisaleille ja toivottavasti sunnuntaina nähdään Caribia Cupissa! :)

Ei kommentteja: