Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kisoja kohti

Nyt se sitten huomenna koittaa, kisakauden avaus, joka vielä hetki sitten tuntui olevan jossain hamassa tulevaisuudessa. Huomenna päästään kisamatolle yleisön eteen näyttämään, mitä alkuvuoden aikana on saatu kotisalilla aikaiseksi. Jännitystä on ilmassa koko tiimillä! Uudentyylinen, tytöille liikekieleltä haastavampi ohjelma on ollut työläämpi treenata ja hioa, kuin moni aikaisempi ohjelma, joten hommia sen parissa on riittänyt ja riittää. 

Kisoihin valmistautuminen ei ole sujunut ihan ongelmitta, nimittäin tällä viikolla on jouduttu muuttamaan kuvioita, kun yksi tytöistä loukkasi kätensä, eikä pystykään kaikkien harmiksi kisaamaan :(( Yhdet treenit siis kuluivat suunnitelmista poiketen kuviomuutosten parissa. Kuluneella viikolla on treenaamisen lisäksi koristeltu pukuja, joissa on nyt säihkettä aiempaa enemmän. Ihan kaikkia koristeita ei ehditä ekoihin kisoihin laittamaan, mutta toivotaan, että puvut näyttävät silti jo hyviltä Caribian kattokruunujen alla! :) Myös tuomari-Pirjo on käynyt tällä viikolla salilla katsomassa ohjelmaa, kiitos hänelle avusta! Muutamiin vaikeusosiin on vielä tehty viimehetken muutoksia teknisten selkiyttämiseksi. 

Eilen oli viimeiset harkat ennen Caribia Cupia. Kiinnitettiin huomiota muutamiin tärkeisiin juttuihin, jotka toivottavasti sitten kisoissa ovat kunnossa (eiks niin tytöt?! ;) ) Treenien lopuksi jo tutuksi tulleeseen tapaan esitimme SikSakin kanssa toisillemme kilpailuohjelmat. Oli hyvä saada pientä ekstrajännitystä suoritukseen kisoja ajatellen. Kivalta näytti SikSakin ohjelma, paljon tsemppiä kisoihin ja kiitos taas hyvästä kenraaliharkasta! :)

Viime kyselyssä kysyttiin, haluatteko ennemmin kuulla joukkueiden teemoja ennen kisoja vai jännittää kisoihin asti. Kysely oli melko tasaväkinen, mutta ratkesi kuitenkin uteliaiden hyväksi, nimittäin 77 äänestäjää haluaisi kuulla teemoja jo etukäteen ja 63 mieluummin odottaa kisoihin asti. Kiitos taas äänestäjille, huomenna selviää sitten suurin osa joukkueiden teemoista :)

Suuret tsempit kaikille kisoihin, tulkaa sankoin joukoin kannustamaan Xonox ja muut joukkueet hyviin suorituksiin! :)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko lähi aikoina kuva uusista puvuistanne? Ootan innolla niiden näkemistä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Muuten toi uusi tausta niin onko se jotain "vinkkii" teijän uusista puvuista vai???(:

Xonox kirjoitti...

Puvut näette huomenna ja varmasti kisoista luvassa myös kuvamateriaalia :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin meni, aivan ihana ohjelma! <3
Puku oli ihana ja täysin erilainen kuin teillä yleensä on! En teemaa ihan erottanut, mutta oliko teemana ystävyys/hyvä joukkuehenki tai se, että kaikki pitää ottaa mukaan? :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teijän musa ja teema on? :)
Teijän ohjelma oli tosi kaunis! Puvut oli tosi ihanat!
<3

laura kirjoitti...

kiitos paljon kaikille!<3 ja teema on niinkuin että tyttö haaveilee tanssivan tähtien kanssa mutta lopuksi huomaa että se oli vain unta! :)

Anonyymi kirjoitti...

oi, teema kuulostaa ihanalta...!! tuleehan kisoista postaus kuvien kera? :)

MorkajaIitu kirjoitti...

IHANA TEEMA!! Tuleeko kauden aikana video Youtubeen?(:

laura kirjoitti...

loppukaudesta tulee varmaan video! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä musa teil oli? Se oli tosi kaunis. <3

Anonyymi kirjoitti...

koska teettte postauksen caribia cupista? :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti kaikille! Nyt on julkaistu CC-postaus. Musiikki on Cirque Du Soleilia. :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kuka teistä loukkas kätensä? Ikävä kuulla että näin kävi. :( Odotan innolla teidän näkemistä aluekisoissa! Hyvää kevättä teille!

Xonox kirjoitti...

Kiitos samoin! :) Emme käsittele vamma-asioita täällä sen tarkemmin.

-Jenny-