Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Alpen Cup + Challenge Cup & World Cup-kuvia

Lähdimme perjantai-iltapäivänä bussilla kohti Vantaata, Alpen Cupiin. Matka sujui nopeasti pelaillen kännyköillä ja jutustellen kavereiden kanssa. Perillä veimme heti tavaramme huoneisiin ja lähdimme alakertaan syömään. Melkein kaikki tilasivat hyvin terveellisen kisaruuan, hampurilaisen ja ranskikset.:P Herkullisen ruuan jälkeen palasimme takaisin huoneisiin ja osa alkoi vielä viimeistelemään pukua ja osalla oli vielä vähän enemmänkin töitä...Kaikki menivät nukkumaan jo aikaisin kymmeneltä, puvut enemmän tai vähemmän valmiina, jotta jaksettaisiin koko huominen pitkä päivä ;) (toim. huom.: paitsi VALKUT, jotka ystävällisesti liimailivat strasseja kaikkien pukuihin yli puoleen yöhön silmät ristissä...)

Aamulla kaikki heräsivätkin "virkeinä" seitsemäksi aamupalalle. Hyvän aamupalan jälkeen alettiin tekemään hiuksia ja pohjameikkejä sekä vähän pakkailemaan.Vajaassa tunnissa melkein kaikille saatiin hiukset tehtyä ja puoli yhdeksän lähdimme hotellilta bussilla kisapaikkaa kohti. Perillä teimme loput hiukset valmiiksi ja aloimme pikkuhiljaa lämppäämään virallista harkkasuoritusta varten. Harkka meni ihan ok, mutta siinä tuli jonkun verran tahti- ja kuviovirheitä. Teimme vielä omat virheet ja menimme sitten laittamaan meikkejä ja syömään eväitä:)  Heti kun saimme kaiken valmiiksi, riensimme laittamaan puvut ja sitten alkumarssiin. Marssin jälkeen menimme äkkiä vaihtamaan vaatteet ja sitten katsomaan kisoja. Noin puoli kahden aikoihin kävimme syömässä spagettia ja jauhelihakastiketta.


Syömisen jälkeen katsoimme vielä kauan kisoja, sillä meidän sarja alkoi vasta 16.15. Melkein heti, kun sarjamme alkoi, aloimme lämppäämään jännitys vatsanpohjassa kisamusiikin tahtiin. Teimme rauhassa ohjelman hyppyjä ja tasapainoja, sillä kisat etenivät hitaasti. Jonkin ajan päästä vihdoin pääsimme harkkamatolle, jossa teimme pirroja ja muita kohtia. Kokosimme lopuksi tsemppipiirin ja olimme valmiita astumaan ryhdikkäästi kisamatolle.





Suoritus ei mennyt kuitenkaan niin hyvin kuin harkka. Siinä tuli todella paljon henkilökohtaisia virheitä sekä edelleen tahdit olivat monessa kohdassa pielessä :( Olimme pettyneitä pisteisiin, vaikka ne olivatkin odotettavissa. (Pisteet olivat TV 4,85 AV 2,90 EXE 6,95 YHT: 14,70, sijoitus 14/20) Lähdimme aika pian suorituksen jälkeen kisojen loputtua kotiin. Matkalla kävimme ostamassa vähän eväitä ja olimme Turussa yhdeksän jälkeen. Onnea mitalisteille! :)
-Janina-

Ja tässä lauantain kuvasaldoa kisakatsomosta käsin:































6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mekin oltiin pettyneitä meidän pisteisiin ;(

Anonyymi kirjoitti...

teidän puku kimaltelee ihanasti!:)

Anonyymi kirjoitti...

Älkää missään nimessä lannistuko pisteistä jos ette ollu niihin tyytyväisiä!! Tsempillä eteenpäin :) !! Kaikki kisat ei mee aina putkeen. HYVÄ XONOX tuleviin kisoihin ja tsemppiä ihan hirveesti<3 :---)

laura kirjoitti...

voi kiitos!!<3

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pisteitä ootte saanu,nyt kevääl?

Xonox kirjoitti...

Pisteet löytyvät tuolta kisapostauksista :)

-Jenny-