Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Espoo Cup

Tänään oli Xonox-tiimillä aika karun aikainen herätys, kun bussi kohti Espoota lähti jo 6.40 ja yöllä vielä siirrettiin kellojakin eteenpäin kesäaikaan. Enemmän ja vähemmän levolliset yöunet takana ajeltiin pikkubussilla Espooseen ja aloitettiin lämppä harjoituksia varten. Tälläkin kertaa matkassa oli epäonnea, sillä vaikka nyt yksi murtunut käsi oltiin saatu kisakuntoon, oli yksi toinen tyttö kuumeessa ja edessä oli jälleen uusien kuviopaikkojen opettelu. Tytöt olivat jo lauantaina päivällä tehneet esityötä perehtymällä uusiin kuviopaikkoihin Facebookissa ja aamulla jatkettiin niiden kokeilua käytännössä. Kuluneen viikon aikana on tehty tuomaripalautteiden perusteella ohjelmaan muutoksia, joten ihan rutiinilla eivät kaikki sarjatkaan vielä tulleet. Harkkasuoritus olikin melkoinen katastrofi, kun tahdit, kuviot ja uudet sekä vanhatkin sarjat olivat aika hakoteillä. Tästä sisuuntuneena suunnattiin suoraan ruokailukoululle, missä saimme liikuntasalin käyttöömme ja treenasimme ohjelmaa tehokkaat kolme tuntia. Treeni oli hyvä ja saatiin tosi paljon aikaiseksi! :) Sen jälkeen sitten käytiin syömässä ja lähdettiin kisapaikalle laittamaan hiukset, meikit ja puvut kisakuntoon. Harkkatilaa oli hallilla tosi vähän, mutta jotenkuten mahduttiin tekemään lämppä ja jotain kohtiakin läpi ennen kuin päästiin harkkamatolle. Siellä vielä viimeiset tasapainot ja omat kohdat, minkä jälkeen kokoonnuttiin tsemppipiiriin. Haettiin hyvä fiilis, ja sovittiin että näytetään ihan eri suoritus kuin aamulla. 

Suorituksessa oli nyt paremmin tekemisen meininkiä ja asennetta, mutta useita epätyypillisä eriaikaisuuksia, muutamia henkilökohtaisia virheitä sekä yksi unohduskin mahtui mukaan. Oltiin tyytyväisiä siihen, että ohjelmassa alkoi pikkuhiljaa näkyä aksentteja ja isoa tekemistä, mutta harmistuneita ns. "tyhmiin" virheisiin. Jännittyneinä jäätiin odottelemaan pisteitä, jotka olivat TV 5.65 AV 2.95 EXE 8.05 YHT. 16.65 (sijoitus 4/11). Oltiin ihan tyytyväisiä, että saatiin nostettua pisteitä aiemmista kisoista, samalla hiukan jäi kaivelemaan, että pronssi jäi vain 0.15 pisteen päähän. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa eteenpäin, nyt vaan tytöt kunnon taistelutahtoa treeneihin, että saadaan se onnistunut suoritus sieltä! <3 Onnea sarjamme mitalisteille Team Mineteille, Team Siriuksille sekä Siriukset99:lle!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä tytöt, parannusta on tapahtunut!! :) Todella paljon onnea kisoihin :)) !! Varsinkin ensi viikon kisoihin kun oon siellä itekki<3 Tsemppiä Xonox!! Harmi että mitali jäi saamatta vaikka se melkein jo tulikin.

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon! Ja tsemppiä myös sulle kisoihin! :)

Anonyymi kirjoitti...

ketä kaikkii teiä sarjas on? :)

Anonyymi kirjoitti...

Teil meni ihan sairaan hyvin Aluekisois!!! <3<3
Just parasta XoNoX! <3 :D

Xonox kirjoitti...

Aluekisoissa meidän sarjassa oli meidän lisäksi SikSak, Safiirit Twist, Rosat ja Saga Noir.

Juu, tänään meni kisasuoritus ihan mukavasti :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Voittiko Saga Noir, Safiirit Twistin?