Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Caribia Cup


Viime sunnuntaina avattiin kisakausi Caribia Cupissa. Järjestävänä seurana aloitimme aamun harjoitukset, joten paikalla piti olla reippaana aamuvarhain. Ennen virallista harkkaa ehdittiin kokeilemaan hiukan kuviota matolla, ennen kuin oli harkkasuorituksen aika. Harkkasuoritus oli ihan ok, hieman vaisu ja varovainen, joten asennetta, ilmaisua, loppuun asti suorittamista ja isoja vartaloita jäätiin vielä kaipaamaan lisää. Harkan jälkeen jäätiin katsomoon laittamaan hiuksia ja meikkejä ja samalla saatiin seurata muiden joukkueiden harjoituksia. Oli mielenkiintoista nähdä ohjelmia ensi kertaa! :) 


Kun meikit ja hiukset oli saatu lähes kuntoon, alkoi pukujen koristelu. Ahkerasti liimailtiin pukuihin niin paljon lisää kimallusta kuin ehdittiin. Saatiin aika paljon aikaiseksi, mutta vielä jäi kuitenkin loppukauden kisoihin lisättävää. Oli muuten vissiin aika monella muullakin joukkueella samat viime hetken pukujenkoristelupuuhat menossa :)


Kun oltiin saatu liimailtua strassit kaikkiin hihoihin, oli aika lähteä syömään. Ruokana oli hyvää pastaa ja sitä syötiin vatsat täyteen. 


Kylläisinä lähdettiin ruuan jälkeen ulos haukkaamaan happea. Ulkona oli ihanan aurinkoinen ja keväinen ilma,  ja aurinkolaseja kaipaltiin B) 

Samalla laitettiin hiushileet kuntoon, 


tehtiin mielikuva- ja markkikierroksia sekä vähän kaikkea muutakin :)



Ulkoilun jälkeen oli vielä aikaa seurata kisoja ennen kisalämpän alkamista. Tässä pari kuvaa Team Turusta :)


Tauon alkaessa aloitettiin myös omaan kisasuoritukseen valmistautuminen. Pukujen kanssa oli pientä sählinkiä, kun lämpän alussa yksi vetoketju hajosi, mutta onneksi saatiin se ommeltua kiinni. Lämpässä tehtiin useita musakierroksia ja haettiin hyvää kisafiilistä sekä ilmennystä. Hyvällä, mutta jännittyneellä fiiliksellä lähdettiin tuttujen kisarituaalien myötä kauden ensimmäiseen kilpailusuoritukseen. 


Kisasuoritus ei ollut puhdas, tosin puhtaaseen suoritukseen ei ole vielä tässä vaiheessa kautta yllety vielä treeneissäkään. Ohjelmaan mahtui henkilökohtaisia mokia, tahti- ja kuviovirheitä ja jännitys näkyi tekemisessä varovaisuutena. Suoritukseen jäi siis vielä petrattavaa tuleviin koitoksiin ja treeneissä tehdäänkin ahkerasti hommia suorituspuhtauden ja -varmuuden parantamiseksi. 

Xonox sai pisteitä TV 5.65 AV 2.5 EXE 7.65 yht. 15.80, mikä riitti sijaan 9/22. Ei oltu pisteisiin ihan tyytyväisiä ja tavoitteena onkin jatkossa saada parannettua kaikkia osa-alueita :)


Ekat kisat on nyt takana päin ja tästä lähdetään tsempillä kohti seuraavia koitoksia. Onnea oman sarjamme kärkikolmikolle Team Mineteille, Team Siriuksille ja Varieteelle sekä tietysti myös kaikille muiden sarjojen mitalisteille! :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä teidän teema oli? En oikein tajunnut... :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä saitte pujuvähennyksen?

Anonyymi kirjoitti...

Onko hajuukaa mistä pukuvähennys? Ihanat puvut, ootan innolla ohjelmanne näkemistä!

Anonyymi kirjoitti...

upeat puvut, oon aivan myyty!!!! <3 :D

laura kirjoitti...

kiitos paljon kaikille! <3 teema oli että tyttö haaveilee tanssivansa tähtien kanssa ja lopuksi havahtuu että se oli vain unta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat puvut<3

Anonyymi kirjoitti...

hieno ohjelma:D mistä saitte puku vähennyksen??

Anonyymi kirjoitti...

ihana puku ja ootan tosi innollaettä nään ohjelman, näen varmasti sen vasta aluekisoissa jossa itekki kilpailen ;( :DD OOTTE MAHTAVIA! <331

Anonyymi kirjoitti...

mikä on musiikin esittäjän nimi ja kappale? :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos! :) puku meni pakaroiden väliin, siitä vähennys. Musiikki on Cirque du Soleilia, en nyt tähän hätään muista tarkemmin :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Musiikki on Cirque du Solein showsta Zaia, ja kappaleen nimi on Noi.

:) Miia