Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Sairastelua, lomailua ja vähän treenailuakin

Viime viikot Xonoxin treeneissä ovat olleet rikkonaisia, sillä lähes jatkuvasti on jouduttu treenaamaan vajaalla kokoonpanolla sairastelujen vuoksi :( Lisäksi tämä viikko on osaksi pidetty treenivapaata hiihtoloman kunniaksi. Nyt kaikki sormet ja varpaat ristiin ja toivotaan, että flunssa-aalto olisi vihdoin selätetty ja päästäisiin treenaamaan täysipainoisesti ja täysillä kohti kisoja! Kaikki tehokkaat treenitunnit ovat nyt tarpeen Caribia Cupin lähestyessä ja kovalla tsempillä tehdään töitä ohjelman siistiytymiseksi! :) Ennen kisoja on vielä edessä seurankatselmus ensi perjantaina, jolloin ohjelma saa ensiesityksensä ja nähdään myös muiden oman seuran joukkueiden ohjelmia :)

Tässä kuvitukseksi vähän venyttelykuvia treeneistä:







Kyselyssä äänestettiin esittelykuvaa Caribia Cupiin ja ylivoimaiseksi suosikiksi nousi kellistyskuva, joten sillä mennään :) Kiitos kaikille 157 äänestäjälle!

Uudessa kyselyssä kysytään, onko sinusta kiva tietää joukkueiden teemoja, musiikkeja, pukuja ym. etukäteen vai odotatko ennemmin kisoihin asti?

HUOM! Huomioittehan, etttä blogissa olevien kuvien käyttö ilman lupaa on kielletty!

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herrajumala ootte notkeita!!!! Tälläisii kuvii on kiva kattoo, lisää vaan:) oon ihan sanaton xdxd pysykää terveenä!:)

Anonyymi kirjoitti...

Vähä te ootte notkeita! Ihailen!(:

Anonyymi kirjoitti...

ohhoh, mun leuka loksahti varmaan yhtä paljon maahan ku noi venytykset ku näin nämä kuvat! :D ootte todella notkeita ja taitavia ++ tykkään siitä, että postaatte näin usein, vaikkei kisoja ym olisikaan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootte aivan sairaan notkeita!! Ite harrastan voimisteluu 10-12 mestaruus-sarjas ja viime kaudel melkee joka kisois 1 kategoria ja mitalli ja tällee. Mut ei me noin notkeita olla(kumpa oltais)

laura kirjoitti...

kiitos paljon kaikille! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei kauhee te ootte notkeita!!! :D <3 TSEMPPIII KISOIHIN!!

laura kirjoitti...

kiitos! <3

Anonyymi kirjoitti...

ootte tooooosi notkeita! (oon kade) Itekki harrastan jv:yä 12-14 kilpasarjas (mut viime kausi ei ollu kyl kauheen onnistunut) ;D

Anonyymi kirjoitti...

Montako -97 teillä on??

Xonox kirjoitti...

Kiitos kaikille! :) -97 syntyneitä on 4.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Wau, ootte ihan sairaan notkeita ja taitavia kaikki! :) Paljon tsemppiä kisoihin! Ettehän muute mee noihin kaikkiin kisoihin mitä tuolla kisakalenterissa on, siis tän blogin oikeassa reunassa :o (niitä on iha sairaan monta!) + siirryttekö vasta ens syksynä 14-16 sarjaan? :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos! :) Ei osallistuta kaikkiin sivupalkin kisoihin, vaan siihen on yritetty kerätä ylös kaikki kevään kisat, mitä on löydetty. Helmikuun puolella olevasta kisakalenteripostauksesta löytyy kisat, joihin Xonox osallistuu. Siirrytään vasta ensi vuonna 14-16-sarjaan.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Notkeita ootte..:))<3

Anonyymi kirjoitti...

ootteko innoissanne tulevista kisoista?! :) Mä rakastan joukkuevoimistelukisoja! Siellä on aina hyvä fiilis!

Xonox kirjoitti...

Kyllä sitä kisakautta aina innolla odotetaan :) On kivaa päästä matolle esiintymään yleisön eteen!

-Jenny-