Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 7. lokakuuta 2011

Kimppayö Hennalla!

Menimme kaikki lauantaina Hennan luo klo 15. Kaikki toivat mukanaan jotain ruokia ja herkkuja ja niitä olikin aika paljon, mutta saimme kaikki syötyä! :)



Ensin napostelimme vähän herkkuja ja kohotimme alkumaljan! ;)







Sen jälkeen oli vuorossa meikkikisa, eli jokainen valitsi parin ja molemmat meikkasivat toisensa kauniisti ja teeman mukaan. Meikkikisan voitti Iitu ja Janina.







Olimme hetken ulkona ja sen jälkeen pelasimme Buzz-tietokilpailupeliä. Teimme kolme ryhmää: Timpat, Ninjat ja Pissulit ( oikeesti Pissulissut, mutta nimi ei mahtunut pelin nimiruutuun). Pelin voitti Ninjat.








 Sitten menimme taas ulos. Otimme siellä kuvia ja tehtiin kaikki jotain omia juttuja.









Sitten osa meni tekemään ruokaa sisälle. Söimme tortilloja ja katsoimme TV:tä.




Ulkona olikin sen verran kivaa, että menimme sinne taas :O






Kohta Krista soitti meille ja pyysi katsomaan onko hänen kukkaronsa yläkerrassa. Henna ja Nea M. menivät katsomaan, mutta ovi olikin lukossa. Me pelästyttiin vähän, mutta sitten Henna kiipesi sisään ikkunasta ja avasi oven. Kun kaikki olivat ulkona, niin yhtäkkiä jotkut huomasivat, että valot oli sammuneet yläkerran ikkunasta. Kaikki ajattelivat, että joku sammutti ne ulos tullessaan. Mutta sitten ne syttyivät uudelleen ja kaikki pelästyivät kamalasti ja alkoivat kiljua. Saara näki ikkunassa mustat kasvot. Moni olikin jo itku kurkussa. Se oli kamalaa!! Iina ja Iitu ottivat harjan ja kepin ja huusivat, että he lyövät ulos tulijaa päähän. Ovi avautui... Ja ulos tulikin Krista ja Lotta ja kaikki huokaisivat helpotuksesta. Heidän ei ollut tarkoitus pelästyttää meitä, vaan antaa opetus, sillä me kaikki olimme ulkona ja kaikki ovet oli auki ja oli pimeä, joten joku olisi voinut mennä sisälle meidän huomaamatta ja sen takia he laittoivat oven lukkoon. Sitten Krista ja Lotta kuitenkin lähtivät pois ja me oltiin ulkona vielä tukkihumala-peliä. Se olikin hauskaa pimeässä!




Sen jälkeen menimme sisälle, koska tuli kylmä. Sisällä olimme "huippumalli haussa"-kilpailua. Siinä oli neljä tuomaria ja loput kilpailivat. Ja olimme sitä kaksi kierrosta. Kaikki saivat jonkun aiheen, jonka mukaan piti pukeutua ja poseerata. Kaikki olivatkin aivan aiheensa näköisiä ja mukaisia! Ensimmäisen kierroksen voitti Nea M. ja toisen Iitu.







Puoli yhden aikoihin Krista tuli hätyyttämään meitä nukkumaan. Meillä jäikin silloin vielä yksi hauska kisa kesken. Siinä yksi esitti väitteitä ja toiset yrittivät arvata onnistuuko se. Väite-esimerkkejä: Pystyykö Ellen juomaan 4 lasia vichyä 20 sekunnissa? Pystyykö Saara seisomaan 30 sekuntia käsillä? Pystyvätkö Iina ja Laura vaihtamaan kaikki vaatteensa 1 minuutissa? Kisaa ei ehditty pelaamaan loppuun, koska piti mennä jo sänkyihin. Kaikilla oli omat huoneet pienen ryhmän kanssa. Alakerta nukahti melkein heti yhden maissa, paitsi Ellen joka kömpi yläkertaan muiden kanssa oleilemaan. Kaikki muut, paitsi alakerrassa nukkuvat Saara, Taika ja Anna, lakkailivat vielä kynsiään, juttelivat ja pelasivat Ipodeilla ja kännyköillä. Yöllä Krista pelästyi, että Ellen on kadonnut, koska hän oli tullut yläkertaan vaikka hänen nukkumapaikkansa oli alakerrassa. Krista kävi tarkistamassa huoneet, mutta sitten Aino ja Sonjakin oli kadonnut huoneestaan, vaikka muut oli omilla paikoillaan. Sitten Krista kävi katsomassa yhdestä huoneesta. Siellä olikin kaikki kadonneet ja muut kolme: Sonja, Aino, Ellen, Iina, Nea M. ja Iitu, kaikki kuusi samassa sängyssä nukkumassa!:)) Neljän aikaan aamuyöllä kaikki loputkin tytöistä nukahtivat.



Aamulla kaikki muut paitsi Ellen, Nea M., Iitu ja Saara, jotka heräsivät jo klo 8, heräsivät puoli kymmenen aikaan. Kymmenen aikaan söimme aamupalan ja siivosimme talon ja 11 aikaan kaikkia piti tulla hakemaan.



Pidetään pian uudestaan. Oli todella hauskaa! :) Olette ihania XoNoX!<3333333

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivalta kuulostI! :) Oliko valmentajat mukana?

Anonyymi kirjoitti...

Missä toi pidettiin? :) Ihana teksti <3<3<3

Anonyymi kirjoitti...

Tossahan lukee et ne oli Hennan luona :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuolt esittelyist puuttuu Ellenin vastaukset

Anonyymi kirjoitti...

laittakaa kuvii (: ?

laura kirjoitti...

kuvat tulee pian ja valmentajat ei ollut mukana :)

Xonox kirjoitti...

Joo tosiaan kuvia oli taas muutamia satoja, joten niiden läpikäymiseen ja muokkaamiseen menee aikaa! Sain juuri kaikki kuvat valittua ja muokattua, mutta blogiin lisääminen menee huomiseen. Odotus kuitenkin palkitaan, sillä kuvia on luvassa runsain mitoin! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hauskan oloinen kimppayö! :D Ja Lauralla ja taisi olla Saarallakin ihanat ranskalaiset manikyyrit! Oliko ne itsetehty vai geelikynnet vai mitkä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ootte eehkä mailman ihanin joukkue!!!!!!!! <3<3z3333333<33<3<3333 lisää tollasii notkeus kuvii, ootte ihan älyttömän notkeita ja parhaita !!! CAILAPPIA ODOTELLESSA!

laura kirjoitti...

mulla on ainakin geeli kynnet

Iina kirjoitti...

Saaral oli lakattu ihan omii kynsii mut Lauralla on geelit :D

Anonyymi kirjoitti...

Herranjestas kuin notkee toi on kenel on tollanen ruskee raita paita, kun kattoo noita kuvia tuolta ulkoota! WAU!!!

NVO voimistelija kirjoitti...

Aika kiva kimppayö!
Oli teillä varmaan kivaa.