Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 29. syyskuuta 2011

Onnea Turun Urheiluliitto 110 vuotta!

Turun Urheiluliitto täyttää tänä vuonna kunnioitettavat 110 vuotta ja näitä synttäreitä juhlistettiin eilen VoLi-jaoston toimesta Caribiassa järjetetyssä juhlanäytöksessä. Näytöksen aiheena oli kulttuuripääkaupunkivuoteen liittyen Turun Linnatontun kulttuuriseikkailu. Näytöksen runkona toimi tarina, jossa Linnatonttu seikkailee ympäri Turkua ja näytöksessä nähtiinkin erilaisiin Turun nähtävyyksiin liittyviä esityksiä. 


Xonoxin oman esityksen aiheena oli Turun satama ja tarkemmin vielä sataman turistit. Xonox oli valkkujen pienellä avulla tehnyt itse tanssin koreografian. Esitys alkoi teemaan sopivasti Silja Linen tunnarilla ja loppu veivattiin sitten Abban tahtiin. :) 




Tanssi sujui melko vähäiseen harjoitusmäärään nähden mukavasti (ja paremmin kuin kenraalit!) ja lavalla nähtiin ilmeikkäitä ja iloisia Xonox-turisteja suoraan ruotsinlaivalta :D 


Oman tanssin lisäksi Xonox esiintyi yhdessä muiden jv-tyttöjen kanssa yhteisnumerossa. Tytöt siis esittivät nyt näytöksessä uudelleen Kalevan kisojen avajaisissa ensi-iltansa saaneen tanssin. 


Oli kiva päästä lavalle isossa porukassa ja koko lavan täyttänyt taitava joukko voimistelijoita antoi myös yleisölle hienon elämyksen näyttävällä musta-keltaisella ohjelmallaan. 

 


Pientä extrajännitystä näytökseen toi Xonoxin osalta se, että näiden kahden esitysohjelman välillä oli melkoinen kiire vaihtaa vaatteita, mutta hyvällä yhteistyöllä saatiin kaikki juuri ja juuri puettua ajoissa.
Näytöksen lopuksi koko esiintyjäjoukko kerääntyi vielä lavalle laulamaan seurallemme onnittelulaulun. 

Kiitos kaikille mukana olleille upeasta näytöksestä! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pystyittekö kuvaamaan ohjelmaa?:>

laura kirjoitti...

ei kuvattu ohjelmaa

Anonyymi kirjoitti...

Voi, oisin niin halunnut nähdä tuon tanssin :( No, ei voi mitään, voin vain kuvitella kuinka hieno ohjelma oli :)

laura kirjoitti...

harmi ettei nyt muistettu kuvata ja kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Teillä kaikilla näyttää olevan sama tyylimaku :)

//Mistä noita housuja saadaan, noissa ekoissa kuvissa?

laura kirjoitti...

on juu aika samanlainen ja housut on ginatricosta ainakin suurinosa :)