Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Cailap Cup!

Eilen aamulla oli aikainen herätys ja unihiekat silmillä suunnattiin kohti Kupittaan kisahallia. Heti paikalle päästyämme alettiin lämppäämään ja ehdittiin pikaisesti katsoa pari kuviota matolla ennen harjoitusten alkua. Jo harkkasuoritus sai aikaan aikamoista jännitystä ja suoritus oli melkoisen epäsiisti. Kävi paljon sellaisia "turhia" virheitä, joita ei ole treeneissä juuri koskaan nähty. Harkkasuorituksen jälkeen oli siis hiukan pettynyt fiilis, mutta toisaalta saatiinpa ensiesitys kisahallilla tehtyä ja ehkä edes osa jännityksestä purettua. Virallisen harkan jälkeen katsottiin suoritusta videolta ja tehtiin virheet pois.

Sitten oli aika laittaa nutturat ja kisameikit kuntoon, samalla ehti syödä vähän eväitä. Saatiin myös sivusilmällä seurattua virallisia harjoituksia ja esimakua muiden joukkueiden ohjelmista. Paljon oli taitavia joukkueita ja mielenkiintoisia ohjelmia! Kun tytöt oli saatu valmiiksi, valkut kävivät vielä pikaisesti keskustassa täydentämässä hile- ja paljettivarastoja. :) Valkkujen palattua laitettiin vielä hileet päähän ja huulipunat huulille ja sitten olikin jo avajaismarssin aika. 



Marssin jälkeen lähdettiin yhdessä Bixujen kanssa syömään. Ruuan jälkeen alkoi pieni pukujenkoristelu-urakka. Siinä vierähti sopivasti aikaa ja saatiin ajatuksetkin hetkeksi pois kisasuorituksesta. Välillä käytiin kannustamassa muita Urheiluliiton joukkueita ja sitten taas jatkettiin liimailuhommia.




Kisasuoritukseen valmistautuminen aloitettiin kuuntelemalla musaa ja tekemällä erilaisia musakierroksia, jotta päästiin sopivaan fiilikseen. Sitten tutut lämppäkuviot ja pian jo löysimme itsemme valmistautumasta omaan suoritukseen. Tehtiin vielä tsemppipiiri ja muut kisarutiinit, minkä jälkeen Xonox oli valmiina astumaan matolle. Tyttöjen ollessa alkuasennossa oli valkuilla kaikilla vatsat krampissa ja taisi tytöilläkin hiukan vatsanpohjalla lennellä perhosia. Suoritus lähti liikkeelle ihan hyvin, mutta kova jännitys näkyi pienenä tutinana ja arkuutena tekemisessä. Ohjelmassa kävi pari isompaa virhettä heitoissa, mutta muuten saatiin monia kohtia parannettua treenisuorituksiin verrattuna. Suoritukseen jäätiin kaipaamaan vielä lisää varmuutta, tarkkuuta ja tekemisen meininkiä, mutta eiköhän niitä ala kauden edetessä tulla! :) Oltiin kuitenkin suoritukseen kokonaisuutena ajankohtaan nähden tyytyväisiä ja jäätiin jännäämään tuloksia. Xonoxin suoritusnumero oli melkein kisan lopussa, joten tiedettiin jo muiden saamia kategorioita ja oltiin tyytyväisiä, kun meidät kuulutettiin kategoriaan 2 ja lisäksi saatiin bonusta taito-osista! :)



Lopullista sijoitusta saatiin jännätä ihan kisan loppuun asti, sillä kategoriaan 1 ylsi vain kaksi joukkuetta ja yksi 2 kategorian viidestä joukkueesta palkittaisiin. Harmiksemme ei ylletty mitaleille ja näin ollen Xonoxin lopullinen sijoitus oli 4-7/20. Paljon onnea sarjamme mitalisteille: Luna, Fionat -97 ja Team Siriukset!



Nyt on kisakausi kunnialla avattu ja hikoilu treenisalilla jatkuu kohti ensi viikonlopun TUL:n piirin kisoja. Tsemppiä kaikille treenamiseen!

16 kommenttia:

XoNoX-fani kirjoitti...

Hyvä XoNoX! ♥

Anonyymi kirjoitti...

mikä musiikki teil on? Ja onko videoo? :)

Anonyymi kirjoitti...

mikä teema teil on?:))

laura kirjoitti...

musiikki on eye of the tiger ja video tulee varmaan vasta loppukaudesta kun paras suoritus laitetaan nettiin ja teema boot camp ! vähän niinkuin armeija :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Mikä teidän kisa musa oli keväällä 2011? :D

Ootan teidän ohjelmaa koska tulee video? ;p

Montako teillä kisaa syksyllä 2011? :\

Oon teidän fani Tampereelta, oon ite 12-14 sarjassa eli teidän kilpakuppani!!! ;p

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on taas tosi kiva ohjelma!
Tsemppiä seuraaviin kisoihin!

Anonyymi kirjoitti...

mä ymmärsin kyl heti ohjelmasta teemaan, mute jotenki musta puku kaipas vielä jotain lisää, en tie mikä se joku ois, mut jotenki ei viel ollu ihan valmiin näkönen :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!!!

Mikä oli teidän kisa musa kevääällä 2011?

Kisaako kaikki syksyllä?

Missä kisoissa kilpailette syksyllä?

Voisitteko vastata, kiitos

Oon ite 12-14 sarjassa eli teidän kilpakuppani

Ooooonnnnnnnnnneeeeeaaaaa!!!!!

Xonox kirjoitti...

Kiitos kovasti kaikille! :) Kevään musa oli It's a hard knock life (elokuvasta Annie). Kaikki syksyn kisat löytyvät tuolta oikeasta sivupalkista Tuloksia-otsikon alta. Ja kokoonpano- ym. joukkueen sisäisiä asioita emme valitettavasti käsittele täällä netissä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

heii onkos se taika taas suunnittellu nuo teidän puvut? :)
ootan innolla että nään teijä ohjelman iha livenä. onnee paljon kisoihin!
miks muuten tuolla yhdellä tytöistä on puvussa onko se E-kirjain niin väärinpäin?:))

Anonyymi kirjoitti...

E-kirjan? musta kyllä noissa kuvissa lukee XoNoX... :) Ja aivan ihanat puvut! Tykkääntykkään!! :)

Xonox kirjoitti...

Ei ole Taika suunnitellut pukua tällä kertaa. Yksi vyö oli vahingossa mennyt väärinpäin, mutta ensi kisoissa sitten senkin solki on korjattu oikeinpäin :) Suuri kiitos viimeiselle anonyymille :)

-Jenny-

NVO voimistelija kirjoitti...

onneeeee xonox saitte 2:kkosen!! harmi ettette päässeet palkintojen jakoon, mut ens kisoissa uudestaan. Tsemppiä sinne siis. <3

laura kirjoitti...

kiitos paljon ! :)

XoNoX-fani kirjoitti...

Parhautta XoNoX!!!!<3<3<3♥♥♥♥♥

Xonox kirjoitti...

Kiitti! :)

-Jenny-