Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Seurankatselmus!

Maanantaina pidettiin Turun Urheiluliiton ja Lahjan Tyttöjen yhteinen seurankatselmus Caribiassa. Ohjelman ensiesitys yleisölle sai perhoset lentelemään vatsoissa jo aamusta asti. Alkuun käytiin Caribiassa läpi kenraalikierros, jonka jälkeen treenattiin suurimmat katastrofikohdat pois laskulla. Ohjelmassa kun on riskikohtia, joiden suoritusvarmuus ei vielä ole ihan toivotulla tasolla. Mutta eiköhän se siitä kovalla treenillä ala sujua :) Kenraalien jälkeen katsomo täyttyi vanhemmista ja tuomareista ja aloitettiin varsinainen esityskierros. Kaikki kilpajoukkueet esittivät ohjelmansa kaksi kertaa. Xonoxin suoritukset olivat ehdottomasti kauden parhaimmistoa tähän asti, jee! Petrattaavaa toki tässä vaiheessa kautta vielä jäi, mutta oltiin kuitenkin tyytyväisiä, että jotkin kohdat ohjelmasta näyttivät jo melko siisteiltä ja monet vaikeusosat ja vaihtoheitot onnistuivat kohtuullisen hyvin ja pari niistä oikeinkin mainiosti :) Alkuohjelma alkaa pikkuhiljaa näyttää jo ihan mukavalta, loppua kohden vauhti kiihtyy, joten myös hiottavaa löytyy enemmän.  Kaikenkaikkiaan jäätiin vielä kaipaamaan molempiin suorituksiin lisää tekemisen meininkiä ja rohkeaa asennetta sekä suoritusvarmuutta. Niitä siis nyt treenataan kovasti ennen ekoja kisoja, tästä on hyvä jatkaa! :) Oli myös kiva nähdä muiden joukkueiden esityksiä ja hienoja ohjelmia onkin luvassa monella joukkueella tällä kaudella! Katselmuksen jälkeen valkut jäivät vielä pyytämään tuomareilta kommentit ohjelmista. Xonox sai tuomareilta hyvää palautetta ohjelmasta sekä myös muutamia rakentavia kehitysehdotuksia, joita valkut jatkossa miettivät ja työstävät.

Kuvia katselmuksesta ei valitettavasti ole luvassa, sillä tytöt esiintyivät kisapuvuissa ja emme vielä halua paljastaa teemaa suurelle yleisölle.

Loppuun vielä sen verran, että blogi on ollut muutaman päivän jäähyllä epäasiallisten kommenttien vuoksi. Toivomme, että aiheeseen ei palata enää Xonoxin blogissa tai missään muussakaan blogissa millään tavalla. Emme jatkossakaan haluaisi rajoittaa blogiin pääsyä tai kommentointia.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pelastitte mun päivän! Ihanaa et tää blogi jatkaa just tällasena<3 toivotaan et noi tylsät anonyymit lopettais ilkeen kommentoinnin :)

Anonyymi kirjoitti...

odotan teiän ohjelmaa ihan sikana! tuolla sanottiin että ohjelma on haastva ja teema yllättävä, joten uskon etten tule pettymään:) toivottavasti saatte kaikki vaihdot kuntoon ennen kisoja!! Tulossa varmasti näyttävää menoa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistavaa että teidän blogi jatkaa taas,ehdin jo pelästyä!:)teidän blogia on mukava lukea kun sitä päivitetään usein ja se on muutenkin ihanan pirtsakka ja iloinen:)

Paljon tsemppiä treenaukseen ja kisoihin Xonox ja valmentajat myös!:)

Anonyymi kirjoitti...

Mä olin kanssa ihan surkeena, kun huomasin et en päässytkään teiän blogiin, mutta pelastitte mun päivän, kun pääsinkin tänne!! :)

Ja toivotaan, että ne ilkeät kommentoijat voisivat jättää kommenttinsa vain omiin aivoihinsa.

"JOS SINULLA EI OLE MITÄÄN HYVÄÄ SANOTTAVAA, PIDÄ MIELUMMIN SUUSI KIINNI." - terveystiedon opettajani

Ootte parhaita XoNoX! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

mitä kaikkee tänne oli kommentoitu?

laura kirjoitti...

sanottiin ettei palattais niihin ikäviin kommentteihin enää... kiitos kaikille! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kisaako kaikki teistä ens kaudella? (: ja kenellä oli teiän miellestä kivoimmat teemat ja ohjelmat seurankatselmuksessa?

Xonox kirjoitti...

Pidetään kisakokoonpanoasiat joukkueen sisäisinä. Oma suosikkini katselmuksessa oli Nefrit Exea, myös mm. Starleilla ja Belissialla oli kivat ohjelmat :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Keitä on Krista ja Lotta jotka mainittiin kimppayö postauksessa? :)

Anonyymi kirjoitti...

Krista on Hennan äiti (myös Xonoxien joukkueenjohtaja) ja Lotta on Hennan isosisko (hän voimistelee on Bixbeissä). :)

laura kirjoitti...

bixuilla oli mun mielestä tosi hieno ohjelma :)

Anonyymi kirjoitti...

mä en nähnyt, mutta edellisiä ohjelmia ku muistelee, niin upeitahan ne on ollut! :) tsempit kaikkille uuteen kisakauteen! ;)

Xonox kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! :)

-Jenny-