Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

The final countdown...

Enää 6 päivää jäljellä Cailap Cupiin! Seurankatselmuksen jälkeen on ohjelmaan tehty muutamia muutoksia, jotka ovat vieneet ohjelmaa parempaan suuntaan! Viime viikot eivät ole sujuneet kuitenkaan ihan toivotulla tavalla, sillä sitkeä kuumeaalto on kiusannut Xonoxia ja treenejä on jouduttu vetämään läpi vajaalla porukalla, eikä siis ihan toivottuja tehoja ole joukkueena saatu irti :( Lisäksi murheena on ollut yksi murtunut varvas. Onneksi on vielä ensi viikko aikaa opettaa muutokset ja hiotut kohdat kipeinä olleille, harjoitella vaihtoheittoja ja lisätä suoritusvarmuutta. Nyt sitten vaan sormet ja varpaat ristiin, että joukkue pysyy terveenä kisoihin asti ja muutenkin kisakauden ajan! 

Ohjelmaa on vajaasta kokoonpanosta huolimatta hiottu ja siistitty ahkerasti ja muutosta parempaan on esim. seurankatselmukseen verrattuna selvästi havaittavissa :) Heittojenkin onnistumisprosentti alkaa onneksi kasvaa lupaavasti (ja varmaan käsivoimat siinä samalla) :) 


Kuitenkin tuntuu (ihan niinkuin aina kisakauden alkaessa), että kilpailut tulevat vastaan liian pian ja vielä olisi paljon tehtävää ennen kisoja. Onneksi kuitenkin tilanne taitaa olla kaikilla muillakin joukkueilla sama ja pääkisoihin on vielä aikaa virittää ohjelma sitten huippukuntoonsa ;)

Jännitys alkaa taas pikkuhiljaa hiipiä vatsanpohjalle kutkuttamaan, kun ajatukset vähänkin ajautuvat tuleviin kisoihin. Ekat kisat on aina jännittävä paikka ja välinekisat heittoineen vielä aiheuttavat sekä tytöille että valkuille hieman extrarytmihäiriöitä ;D On myös jännää nähdä muiden joukkueiden ohjelmia ekaa kertaa.


Nyt sitten vaan supertsemppi päälle ja Xonox-voimaa peliin, jotta saadaan treeneissä puristettua kaikki irti, viritettyä kisakunto kohdilleen ja voidaan lähteä Cailapiin hyvillä mielin! 


GO GO GO XoNoX! <3

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana potsaus!<3<3<3 Tsemppii kauteen!!<3<3<3♥♥

laura kirjoitti...

kiitos paljon

Anonyymi kirjoitti...

GO GO GO XoNoX! <3 Paljon tsemppiä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Tsemit ja pikaiset paranemiset kipeille tytöille! :)

Anonyymi kirjoitti...

Paranemise tytöille!!!

laura kirjoitti...

voi kiiitti paljon ! :)

XoNoX-fani kirjoitti...

Anteeks mul on tosi paljon kirjoitus virheitä! Sori!

laura kirjoitti...

ei haittaa niitä sattuu :)

NVO voimistelija kirjoitti...

paljon tsemppiä XoNoX!!!!!! <3<3

XoNoX-fani kirjoitti...

Tsemppii XoNoX!!!!!! <3<3<3<3<3 ♥♥♥ Ja NVO voimistelija!!! ♥♥♥

NVO voimistelija kirjoitti...

hei, kaikki täysillä cailap capissa!
Tsemppii xonox!! <3<3
ja kiitti xonox-fani tsempistä. XD

NVO voimistelija kirjoitti...

Teil on aina niin tosi hienoi ohjelmii!
Varmasti tänä vuonnakin on ihana ohjelma.
En malta oottaa sen näkemistä!
Tsemppii teille!

XoNoX-fani kirjoitti...

Oon samaa mieltä NVO voimistelijan kanssa!!! <3<3<3 ♥♥♥♥
Tsemppiii tsemppiii!!! Go Go Go XoNoX!!! <3<3♥♥♥

laura kirjoitti...

suuri kiitos kaikille <3

NVO voimistelija kirjoitti...

Wau, teijän ohjelma oli hieno!!!! (eilen)
Ja saitte kategorian 2!!!
HYVÄ XONOX!! <3<3<3<3

NVO voimistelija kirjoitti...

sori, siis hieno ohjelma oli 29.10.

laura kirjoitti...

voi kiitos paljon ! :)