Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 28. lokakuuta 2011

Jännittääääää!!

Huomenna sitten koittaa odotettu ja jännitetty H-hetki, kun kisakausi pyörähtää käyntiin. Tämän viikon treenit ovat kuluneet perinteiseen tapaan pienen kisanaluskiireen ja -jännityksen vallitessa. Ohjelmaan on tehty vielä viime hetken muutoksia ja tarkennuksia suorituksen siistimiseksi. Ohjelman nopeat kohdat vaativat kovaa tsemppiä, jotta saataisiin ne onistumaan ja menemään yhtäaikaa, joten laskuharjoituksia luvassa illalla ennen nukkumaanmenoa ja varmasti vielä kisapäivänäkin ;) Heitot ovat nyt onnistuneet treeneissä jo ihan lupaavasti, toivotaan, että kun siihen lisätään vielä kunnon kisatsemppi, niin saadaan nappiheittoja sitten varsinaisessa kisasuorituksessa :) 

Pukuja on valmisteltu kisoja varten kovaa vauhtia. Keskiviikkona jäätiin koko joukkueen voimin treenien jälkeen liimailemaan koristeita pukuihin. Ihan valmista ei vielä tullut, joten koristeiden kiinnitys jatkuu kotona :)




Vanteen teippien kanssa ei mennyt suunnitelmat ihan putkeen, joten ekoihin kisoihin joudutaan varmaankin menemään vielä vanhoilla mustilla teipeillä ja yritetään sitten saada seuraavaksi viikonlopuksi vanteetkin kisakuntoon :) Mikä ihme siinä onkin, että aina ne kisat tulee liian äkkiä ja yllättäen, ja valmistelut jää viimetinkaan..?! Meikit yms on onneksi ollut jo hankittuna jonkin aikaa.

Tänään treeneissä vedettiin sitten viimeiset kokonaiset, treenattiin sisääntulo ja tehtiin muutamat mielikuvaharjoitukset ja ilmaisupiirit.



 Lopuksi vielä esitettiin SikSakin kanssa ohjelmat toisillemme, mikä olikin hyvää harjoitusta kisoja ajatellen, kun saatiin aikaan pientä lisäjännitystä normaaliin harkkasuoritukseen! :) SikSakin ohjelma näytti hyvältä ja siinä oli kiva teema! Xonox haluaakin toivottaa koko joukkueelle paljon tsemppiä kisoihin! :) Nyt pitäisi kaikki olla valmiina kisoja varten, kunnon yöunet vaan alle, että jaksaa aamulla reippaana herätä! :)

Tervetuloa Cailap Cupiin kannustamaan Xonox, ja tietysti kaikki muutkin joukkueet, onnistuneeseen suoritukseen! Pitäkää peukut pystyssä! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Xonox! Laitattehan tänne taas kuvia kisoista ja kategorian ? :D

laura kirjoitti...

juu laitetaan kuhan saadan kisoista tehty ensin postaus ni siinä varmastikkin kerrotaan ! :)

SikSak-valkku kirjoitti...

SikSak kiittää kehuista ja tsempeistä. Mekin toivotamme teille onnea kisakauteen ja kannustamme kisoissa onnistuneisiin suorituksiin! :)

-Henna

Xonox kirjoitti...

Kiitos paljon :)

-Jenny-