Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Kisat lähestyy ja näitä sarjoja odotetaan eniten!

Viime kyselyssä kysyttiin, että mitä sarjaa odotat eniten. Ääniä tuli hurjat 263 kappaletta, joka on suurin äänimäärä pitkään aikaan (jollei jopa kaikkien aikoijen ennätys!)! Joten kiitoskiitoskiitos kaikille äänestäjille, mukavaa, että jaksatte seurata blogia ja osallistua äänestyksiin ja muutenkin kommentoida meidän postauksia :) 

Suurimmat äänimäärät jakautuivat tällä kertaa kahden eri sarjan kesken: Mestaruus 12-14v. vei kärkipaikan 85 äänellä ja hyvänä kakkosena mestaruus 14-16v. 75 äänellä. Myös mestaruus 10-12v. ja kilpa 14-16v. keräsivät hyvät äänisaaliit (33 ja 26).


Kaikki sarjat saivat enemmän tai vähemmän ääniä, joten kaikilla sarjoilla on seuraajansa. Varmastikin kilpailevien joukkueiden lisäksi monella katsojalla alkaa jännitys tiivistyä ekojen kisojen lähestyessä ja uusia ohjelmia odotetaan innolla! :) Nyt siis myös katsojat hiomaan kannustushuutoja ja virittämään käsivoimat huippuunsa, että jaksaa sitten kisoissa taputtaa! ;) 
Tsemppiä kaikille, niin joukkueille kuin kannatusjoukoillekin, viimeisiin rutistuksiin!

5 kommenttia:

XoNoX-fani kirjoitti...

Tsemppii XoNoX kisoihin ootan teidän ohjelmaa toooooosi paljon!!Tsemppiä!!<3<3<3 ♥♥♥♥

Anonyymi kirjoitti...

Oon siin sarjas joka sai eniten äänii!! Tsemii kisoihi Xonox!!! ♥♥

NVO voimistelija kirjoitti...

Mä äänestin mestaruussarja 12-14
oon itte mestaruussarja 10-12.
Mut tsemppii tosi paljon XoNoX kisoihi! <3<3

XoNoX-fani kirjoitti...

Mäkin äänestin mestaruussarja 12-14
Tsemppii XoNoX♥♥♥ ja NVO voimistelija♥♥♥!!!!!!
T; XoNoX-fani

laura kirjoitti...

voi kiitos paljon kaikille, tsempistä :)