Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

KESÄ ja sen kunniaksi vähän kyselyjä!

Eilen raikui monessa koulussa Suvivirsi, joka saatteli koululaiset kesälomalle vuoden aherruksen jälkeen. Ilmakin oli varsin kesäinen ja suosi kaikkia koulunsa päättäneitä ja ylioppilasjuhlia viettäneitä. Xonoxistakin suurin osa sai nyt alakoulun päätökseen ja suuntaa syksyllä kohti seiskaluokkaa :) Toivottavasti tuli hyviä todistuksia kaikille! ;) Koulujen loppumisen kunniaksi on taas laitettu pystyyn uusi kysely, jossa tällä kertaa kysellään todistuksen keskiarvoa. Voimistelu on aikaavievä harrastus ja koulun ja harrastuksen yhteensovittaminen vaatii usein vähän järjestelyjä ja tsemppaamista. Kuitenkin monesti voimistelijoilla on siitä huolimatta hienoja keskiarvoja, joten saapa nähdä, millaiset tulokset kyselylle saadaan :)



Viimeisimmässä kyselyssä kysyttiin, kuinka usein te lukijat seuraatte Xonoxin blogia. Ääniä kyselyyn saatiin 173 kappaletta, kiitos paljon kaikille äänestäjille! :) Kyselyn tuloksista selvisi, että blogilla on paljon ahkeria lukijoita, joista suurin osa käy tsekkailemassa blogia päivittäin tai lähes päivittäin (59 ääntä). Myös muutaman kerran viikossa vierailevia lukijoita oli suuri määrä, 50 kpl. Ja 25 vastaajaa käy blogissa jopa useamman kerran päivässä :)

Aurinkoisia lomapäiviä koulusta kaikille, treenaaminen varmastikin useimmilla jatkuu vielä jonkin aikaa! B)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minun todistukseni keskiarvo oli 9.27 eli toiseksi paras luokaltamme:)

Hyvää kesää valkuille ja tytöille toivottaa Sara!

Anonyymi kirjoitti...

Koska ne vastaukset tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Onko tytöillä kesällä jotain treenejä, vai treenaavatko he kotona omatoimisesti?
Hyvää kesää kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Tuleeko vastaukset jo tänäään? :)

Xonox kirjoitti...

Juhannukseen asti treenataan 4 kertaa viikossa ja sen jälkeen aloitetaan kesäloma, jonka aikana tytöt tekevät kotitreeniä. Tänään julkaistaan vastaukset! :)

Hyvää kesää myös teille! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

onko teillä ollu aina hyvä joukkuehenki, vai onko pitäny tehä paljonki töitä sen eteen?
ootteko jo alkanu tekee uutta ohjelmaa, tai ainaki miettiny jo musan tai teeman`? {:

laura kirjoitti...

meillä on aina ollu hyvä joukkuehenki ja tullaan kaikki hyvin toimeen! =) muutamia uusia temppuja on koitettu ja valikut on kuunnellu musiikkei !! =)

Anonyymi kirjoitti...

Mun keskiarvo oli kymppi!!!!!!!!