Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Turun alueen yhteinen leiripäivä 8.6.

Aloitimme leiripäivän yhteisellä alkulämpällä muiden joukkueiden kanssa klo 9.00. Teimme musiikin tahdissa erilaisia lämmittelyliikkeitä ja avasimme jalat. Ensimmäinen tuntimme oli välinetekniikkaa SikSakin kanssa. Tunnin piti Ulla Meltsas. Tunnilla tehtiin paljon erilaisia välinekikkoja, joista opimme paljon. Tunti oli hauska ja hyödyllinen!




Sen jälkeen söimme eväitä ja otimme muutamia kuvia. Kun olimme syöneet eväät, meillä oli vielä hetki vapaa-aikaa ennen seuraavaa tuntia.






Seuraavaksi meillä oli akrobatiaa ja voimaa yhdessä Starlien kanssa. Tunti oli haastava, koska temput olivat vaikeita ja voimaosuus raskas, mutta kokonaisuus oli kiva!






Akrobatiatunnin jälkeen suuntasimme Metsäpirtille, missä Sanixien valmentaja Sussu piti meille ja Kolibreille lajitekniikkaa. Tunnilla tehtiin eri osa-alueisiin kuuluvia harjoituksia. Tunti oli kehittävä! 


Tunnin jälkeen kävelimme vielä takaisin koululle, missä oli yhteinen loppuleikkiosuus. Leikimme ja venytimme parin kanssa erilaisia juttuja ja pari valittiin toisesta joukkueesta.

Leiri oli kokonaisuudessaan opettavainen ja mukava. Kiitos leiriseurasta ja kiitos myös kaikille tuntien pitäjille! :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Te kaikki ootte tosi notkeita:) Kauan yleensä tollaset leirit kestää?

laura kirjoitti...

toi leiri oli nyt vaa yhen päivän aamu yhdeksästä puoli viiteen ! =)

Anonyymi kirjoitti...

millon postaust päättäreist`? :-----)

Team Vantaa Junior kirjoitti...

Moikka! Ihania postauksia teillä taas täällä. :) Oli mukava nähdä meidän nimen vilahtelevan 139 faktaa Xonoxista -vastauksissa. :D Saadanko käyttää hauskaa kyselyideaa jossain vaiheessa omassa blogissamme?!

Aurinkoisia treenipäiviä koko joukkueelle!

Xonox kirjoitti...

No nyt on saatu juttu päättäreistä julkaistua. On ollut aikamoista kiirettä ja postauksen tekoon kuluu yllättävän paljon aikaa...

Kiitos paljon Isabelille! :) Teilläkin on blogissa aina mukavia postauksia! Mekin lainailtiin ideaa jostain muusta blogista, kun se oli niin hauska, joten uusiokäyttöön vaan ;)

Oikein hauskaa kesää ja tsemppiä treenaamiseen myös Isabelille ja kaikille muillekin blogin lukijoille! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teette että ootte noin notkeita? Kiinnostas tietää! :)