Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 28. toukokuuta 2011

Esiintyminen, talkoita, treeniä ja testausta...

Viikko sitten Xonox oli esiintymässä Turun Urheiluliiton nyrkkeilykisoissa. Esiintymispaikka oli aika mielenkiintoinen, samoin kuviot, kun muutama tytöistä oli estynyt pääsemään paikalle, mutta hauskaa oli ja se on pääasia! :) Kiitos paljon huoltajina olleille äideille!

Alkuviikolla Xonoxin tytöt olivat Naisten kuntovitosen talkoissa täyttämässä tuotekasseja. Tytöt olivat linjastolla superahkeria pakkaajia ja saivatkin paljon kiitosta nopeasta toiminnastaan ja iloisesta asenteestaan! :)

Tällä viikolla on tulevan kesän kunniaksi aloitettu ulkotreenit ja ilmakin oli oikein sopiva treenaamiseen. Juoksuajat näyttivät jo heti ekalla kerralla lupaavilta, kun verrattiin viime kesäisiin aikoihin, hienoa tytöt! 


Tytöt jaksoivat muutenkin rankan ulkotreenin tosi hienosti ja kaikki huhkivat täysillä yhteisten tavoitteiden eteen, vaikka ehkä vähän lihaksissa tuntuikin! ;) Vanteetkin on taas kaiveltu esiin ja aloitettu niiden pyörittely ja heittely syksyä varten.

Myös liikkuvuustestit on ehditty tehdä kuluneella viikolla. Tuloksia ei ole sen tarkemmin vielä analysoitu, mutta nämä tulokset toimivat nyt siis lähtökohtana ja niitä on tavoite kesän aikana parantaa yhtä upeasti kuin aikaisempinakin vuosina ;)



Jos jollain on vielä mielessä kysymyksiä tytöille, niin muutama päivä on vielä aikaa laittaa niitä tuonne aikaisempaan postaukseen ennen kuin aletaan vastailemaan niihin :)

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei herrajestas ootte notkeit!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

haluisin olla niin notkee ku tekin. oon kyllä, mutta ootte vähäsen notkeempii:) tolla yhellä on ihana selän liikkuvuus. olispa mullakin. mulla on 23:(

Anonyymi kirjoitti...

Wow! hyvä loko (:

Anonyymi kirjoitti...

Miks sm-kisa kuvissa on vaan 11 tyttöö? :)

Xonox kirjoitti...

Ahkerasti vaan venyttelyä, niin kyllä se liikkuvuus siitä paranee :) Ja 23 on ihan hyvä selkätulos myös :)

Kisasimme Mäntsälässä vajaamiehityksellä yhden tytön loukkaantumisen vuoksi.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Mihin asti on aikaa tulla kokeilemaan joukkueseen?

Anonyymi kirjoitti...

kiva lonkankoukisataja o: itellänikin on kuulemma tosi hyvä mutta eise noin hyvä todellakaan ole !

Xonox kirjoitti...

Joukkueeseen kannattaa tulla mieluiten kokeilemaan ennen kesää, niin pääsee ennen syksyä jo meininkeihin mukaan :) Joten vslkkuihin vaan yhteyttä ja rohkeasti treeneihin :)

On kieltämättä aika kadehdittavan hyvä tuo loko :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

mikä on uuden tytön nimi? :)

Xonox kirjoitti...

Kerrotaan uudesta tytöstä enemmän sitten, kun varmistuu, jääkö hän joukkueseen :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

En jaksa oottaa :) kertokaa jotain ees uudesta tytöstä?

Xonox kirjoitti...

Koitas nyt malttaa vielä jonkin aikaa ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

näin teiät ku teil oli urkkapuistos reenit, kui teil oli semmoset kylmäpakkaukset polvitaipeis? :D: ja kui mont karikkoo menitte?

Anonyymi kirjoitti...

Notkeita tyttöjä:D Millon aletaan vastaamaan meidän kysymyksiin?

Xonox kirjoitti...

Oli vähän lämmin ilma, niin tytöt vilvoitteli itseään kylmäpakkauksilla :D 5 kierrosta karikkoa tytöt juoksi hyvällä tsempillä! :)

Kysymyksiin on jo vastailtu ja postausta on alettu kirjoittaa. Kysymyksiä oli kuitenkin niin hurja määrä, että puhtaaksikirjoittelussa vierähtää vielä tovi...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

herrajumala te juoksette paljon :D

Anonyymi kirjoitti...

saisko vastaukset jo tänään?! :) en malta odottaa...

Xonox kirjoitti...

Alkuviikosta julkaistaan vastaukset, joten hiukan malttia vielä :)

-Jenny-