Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Kyselytuloksia ja kesäilmettä blogiin!

Viimeisimmässä kyselyssä kyseltiin teidän lukijoiden keskiarvoa koulujen päättymisen kunniaksi. Ja kävihän siinä niin kuin etukäteen arveltiinkin: voimistelijat ovat treenisalin lisäksi ahkeria myös salin ulkopuolella ja hoitavat koulutyönsä mallikkaasti! (Oletamme, että suurin osa blogin lukijoista ja äänestäjistä on jumppapiireistä) Lähes kaikki äänet jakautuivat välille 8,0-10,0, mikä kertoo siitä, että hyviä todistuksia oli tosiaan saatu. Peräti 32 äänestäjää sai keskiarvokseen 9,5-10,0, hienoa! Enemmistö äänistä jakautui kahdelle seuraavalle vaihtoehdolle; 9,0-9,4 (60 kpl) ja 8,5-8,9 (56 kpl) ja myös 8,0-8,4 keskiarvon sai 31 äänestäjää. Hyvin olivat nämäkin äänestäjät siis tsempanneet koulussa! Ääniä tuli yhteensä 202, eli päästiin juuri ja juuri yli 200 rajapyykin, kiitos siitä! :) 


On tosi hienoa, että rankan harrastuksen ohella jaksatte panostaa näin upeasti myös kouluun! Jatkakaa samaan malliin! :)

Sitten olisi aika otta jälleen uusi kysely kehiin. Ajattelimme vaihtaa blogin ulkoasua uuteen kesäisempään suuntaan, joten seuraavassa kyselyssä äänestetään uutta taustaa blogille. Tässä alla tulee vaihtoehdot ja sivusta löytyy kysely, jossa voi valita tällä kertaa useamman vaihtoehdon. Nyt kaikki ahkerasti äänestämään omaa suosikkia/suosikkeja! :)

Afternoon delight
Almost lover
Clear day
Flip flop fun
Graycie
Having fun at the beach
Hot summer doodle
Put things bright
Thanksgiving flowers
Tällä viikolla Xonox on leireillyt kolmipäiväisellä oman seuran TuULikki-leirillä. Tytöt ovat jälleen (toivottavasti!) kirjoittaneet leiristä tekstiä ja ottaneet kuvia, joten juttua luvussa jahka tekstit ja kuvat kulkeutuvat valkuille asti... Ensi viikolla on vielä muutamat treenit edessä ennen kuin lähdetään juhannuksen ja ansaitun kesäloman viettoon!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä en oo vähään aikaan pystynyt äänestää teijän kyselyissä :( tai mun tulokset ei ikinä tallennu... Mut toi eka on ehdottomasti paras! :) Aurinkoista kesää!! <3

Xonox kirjoitti...

Aijaa :/ Oothan muistanu painaa sitä Vote-nappulaa sen jälkeen, kun oot valinnu vaihtoehdon? Aurinkoista kesää myös sulle! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Must toi thanksgiving flowers on tosi ihanaa!!!! Äänestyttittekö te tän nykysenkin?:D

Anonyymi kirjoitti...

Must toi thanksgiving flowers on tosi ihanaa!!!! Äänestyttittekö te tän nykysenkin?:D

Xonox kirjoitti...

Muistelisin, että nykyistä taustaa ei olisi valittu äänestyksen kautta (korjatkaa jos olen väärässä). Sitä ennen on kyllä ennenkin äänestetty taustasta vissiin muutamankin kerran :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Tuo toinen Clear day on ihana tausta :)

Anonyymi kirjoitti...

Painoin votea mutta ei näkynyt :/ koska tulee juttua leiristä tytöt?:)

Xonox kirjoitti...

No harmi homma, mikähän siinä sitten on..? :/ Sain eilen tyttöjen kirjoittaman tekstin ja muistikortin, jolla on kuvia leiristä. Postaus ilmestyy heti, kun saan ne koneelle. On aika treenintäyteisiä nyt kaikki illat, joten jahka aikaa löytyy riittämiin.....

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

ja sitten voisitteko tehdä jossain vaiheessa sellaisen postauksen missä kaikki tytös esittelis ittensä ja on kaikist aina kuva siinä myös (; joku notkeuskuva tai sit joku normaali vaan :)

Anonyymi kirjoitti...

^^en usko et ne edelleenkään saa laittaa tytöist erikseen kuvii!

Anonyymi kirjoitti...

mut voisha sillee tehä, että kaikista notkeuskuva ja esittelis itteä, mutta ei paljastas nimiä.
esim. oon joukkuueen nuorin tai pisin ja parasta voimistelussa on vaikka ylivenytykset.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Hei toi oli hyvä idis:D (siis ylällä kommentoijan);)

Xonox kirjoitti...

Esittelyt tytöistä varmaankin tulevat kesäloman jälkeen, mutta kuvia emme tosiaan vieläkään yhdistä nimiin, ellei meillä ole vanhempien lupaa. Uusia taitokuvia varmaan otetaan sitten, kun syksyn treenit alkavat.