Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

torstai 9. kesäkuuta 2011

Aurinkoisia uutisia :)

Tällä viikolla Xonoxille on tullut parikin iloista uutista. Saimme eilen mukavan sähköpostin, että Xonox on valittu Svolin ikäkausirinkiin I kaudelle 2011-2012 yhdessä 7 muun joukkueen kanssa. Kesän loppupuolella 28.-30.7. leireillään sitten porukalla Kisakalliossa muiden ringin joukkueiden kanssa :) Ja seuraava ikäkausiringin leiri pidetään sitten vuoden 2012 tammikuussa.

Toisen iloisen uutisen kuulimme alkuviikosta, kun varmistui, että joukkueessa kokeilemassa ollut Anna jää mukaan Xonoxiin :) Koko tiimi toivottaa Annan vielä kerran tervetulleeksi, ja ottaa lahjakkaan ja motivoituneen tytön innolla mukaan porukkaan! :)

Eilisen päivän tytöt viettivät alueen joukkueiden yhteisleirillä, josta tyttöjen kirjoittama postaus on luvassa myöhemmin, kunhan saadaan kuvitus kuntoon :)

Tänään pidettiin yhteiset treenit Bixbit-joukkueen kanssa. Tytöt tekivät tehokasta porrastreeniä helteisessä ulkoilmassa, joten hiki virtasi ja raskasta oli! Kuumuudesta huolimatta tytöt jaksoivat vetää portaat hyvällä tsempillä! Oli rankkuudesta huolimatta tosi kiva harjoitella yhdessä isompien tyttöjen kanssa, joten kiitos Bixuille treeniseurasta! :)

Portaita juostiin ja loikittiin ylös...
...ja alas
Kyllä sitä vähän hymyäkin irtosi vielä raskaan treenin lopuksi :)
Treenien päätteeksi kaikki Kuntovitosen talkoisiin osallistuneet tytöt saivat kiitokseksi ahkerasta työstä kivat tuotekassit :)


Ensi viikolla on myös kivaa tiedossa, sillä maanantaina vietetään joukkueen kevätkauden päättäjäisiä, joiden ohjelma tosin on vielä toistaiseksi yllätys ;) Maanantaina myös palkitaan perinteisesti kauden Xonox, sekä lisäksi kauden tsemppari, jota tytöt saivat tänään keskuudestaan äänestää...kukin tyylillään ;)



9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä uus tyttö tuli? :)

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja kuvia:)

laura kirjoitti...

uusi tyttö tuli joukkueesta tiarellat =)

Anonyymi kirjoitti...

Toi vimppa kuva oleva tyttö on niin ruskea!! :D
Mutta hyvä asiaha se on :)

Anonyymi kirjoitti...

Pääseekö syksyllä kaikki kisaamaan, kun teitä on 14, vai osa vaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

koska alatte harjoittelemaa uutta ohjelmaa?? :)

Anonyymi kirjoitti...

voisiko uudesta tytöstä tulla esittely tänne, missä olisi myös hänen kuvansa ? (:

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko teihin tulla koittamaan ??

Xonox kirjoitti...

Uusi ohjelma opetellaan luultavasti kokonaisuudessaan kesäloman jälkeen.

Kokoonpano- ym. asiat ovat joukkueen sisäisiä, joten emme käsittele niitä täällä blogissa.

Ei varmaankaan tule erillistä esittelyä, ellei sitten saada aikaiseksi tehdä kaikista tytöistä esittelyt jossain kohtaa...

Xonoxiin voi yhä tulla koittamaan! Ole yhteydessä meihin valmentajiin (yhteystiedot sivupalkissa), niin sovitaan tarkempi aika :)

-Jenny-