Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kevätkauden päättärit ja kauden palkittavat!

Maanantaina vietettiin Xonoxin kauden päättäjäisiä iloisissa seikkailutunnelmissa. Aamulla vettä satoi kuin saavista kaataen, joten hiukan jo ehti jännittää, miten kiipeily ulkoilmassa onnistuu. Onneksi kuitenkin iltapäivään mennessä sade laantui ja päästiin Flow Parkiin kiipeilemään ihan mukavassa säässä! :) Heti alkuun tyttöjen piti perehtyä turvallisuusohjeisiin, jotka toiset lukivat läpi vähän enemmän ajatuksella kuin toiset...


Sitten oli edessä kypärien ja valjaiden pukeminen (saatiinkin kaikille luotua tyylikäs Puuha-Pete-look!)...


...käytön opastus (Huomioikaa hieman mietteliäät ilmeet! :D)...


...ja valjaiden käytön harjoittelua harjoitusradalla.


Sitten innokas kiipeilijäjoukko alkoikin jo olla valmiina tositoimiin.


Tytöt arvottiin pienempiin porukoihin, jotta he pääsisivät etenemään radoilla sujuvammin. Aika moni oli Flow Parkissa ensimmäistä kertaa, joten alkuun mentiin vähän helpompia ratoja. Valkut ja jojo-Krista toimivat maan pinnalla paparazzeina sekä antoivat tytöille hyviä ohjeita alhaalta käsin :D


Osa tytöistä uskaltautui puiston vaikeimmalle radalle, johon tarvittiin työntekijöiltä erikoislupa. Ohjaajamies oli hiukan epäileväinen tyttöjen kykyjen suhteen, mutta päästi Xonoxit kuitenkin pienen vakuuttelun jalkeen radalle :) Rata alkoi jyrkistä köysitikkaista, jotka tytöt selvittivät ketterästi.


Muutaman liu'un ja puuhun törmäämisen jälkeen päästiin rengasradalle, jossa hyvän etenemistaktiikan löytyminen tuotti vähän päänvaivaa. Hienosti kuitenkin kaikki selvisivät eteenpäin.




Seuraava osuus vaati vähän enemmän käsivoimia, kun piti roikkumalla edetä rata lavalta lavalle yläilmoissa. Hyvällä kannustuksella ja tsempillä kaikki suoriutuivat tästäkin osuudesta kunnialla, vaikkakin hiukan sormet ja kädet huusivat hoosiannaa!


Sitten oli vielä edessä muutama haasteellinen osuus: vaijerikävely ja kaksi muuta rataa ennen kuin sinnikkäät pikkuapinat pääsivät tuulettamaan haastavan radan selvittämisestä kunnialla! :) Päästiinpäs näyttämään, että pääsee vaikean radan muutkin kuin raavaat miehet läpi ;)


Kaikki Xonoxit kiipeilivät Flow Parkin radoilla ketterästi ja rohkeasti, ja ainakin melkein kaikki paikan radat taisi tulla kierrettyä, osa useampaan kertaankin. Me maassaolijat saimme seurata tyttöjen huimia vaijeriliukuja, voimia vaativia etenemisiä radoilla sekä tasapainoilua yläilmoissa. 






Kolmen tunnin jälkeen kiipeily alkoi ottaa voimille ja kaikki alkoivat olla aika puhki ja kädet hellinä (ja värjäytyneinä) kiipeilystä.



Napattiin vielä pari yhteiskuvaa ennen kuin jatkettiin matkaa Skanssiin syömään. Kaikilla oli hyvä fiilis, sillä oli mukavaa puuhailla yhdessä ja tosi moni oli ylittänyt itsensä tai korkeanpaikankammonsa illan aikana! :)


Yllätys yllätys ruokailu suoritettiin vaihteeksi tyttöjen toiveesta Raxissa. Eli pizzaa ja muita herkkuja maisteltiin taas vatsojen täydeltä pehmistä unohtamatta! :P


Syömisen jälkeen palkittiin perinteisesti kauden Xonox sekä tyttöjen äänestämä kauden tsemppari.Kauden Xonoxiksi valkut valitsivat tällä kertaa Lauran, joka on harjoitellut esimerkillisesti ja luonut hyvää tunnelmaa treeneihin :) Tarkemmat perustelut voit lukea alla olevasta kuvasta. Tsempparina palkittiin Nea M., joka on koko kauden treenannut ahkerasti ja tunnollisesti. Kuvasta näkyy myös tähän tarkemmat perustelut :)



Oli huippukiva ilta yhdessä, kiitos Xonox! <3

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miks tolla yhellä tytöllä ei oo noissa kuvissa kypärää? Tolla jolla on musta nahkatakki...

Anonyymi kirjoitti...

KELLÄ tytöistä on rillit?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Xonox kirjoitti...

Hän ei kiipeillyt. Meillä ei ole lupaa yksilöidä tyttöjä kuvista, joten joudumme poistamaan kaikki sellaiset kommentit, joiden perusteella tytöt tunnistaa kuvasta...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Teil on aina ihanan paljon kuvia<333

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää tosi hauskalta! :)) Onnee Laural ja Neal! :D

Nea kirjoitti...

Kiitos!!:)

Anonyymi kirjoitti...

Onko tollasii Flow Parkeja muuallakin kuin Turussa. Olis kiva päästä joskus tollaseen:) Teillä on aina ihania päättäreitä<3

Xonox kirjoitti...

Hmm, enpäs tiedä, onko vastaavia muualla. Luulisi, että jotain samantapaista löytyisi ainakin isommista kaupungeista.

Oli kyllä tosi mukavaa ja yritetään kovasti keksiä vähän erilaista toimintaa joka päättäreiksi :) Saas nähdä, koska valkkujen ideapankki tyhjenee tai kaikki paikat on koluttu läpi... Vaikka ainakin toi Rax näyttää olevan lähinnä vakiovaruste meidän illanvietoissa ;D

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Xonox kirjoitti...

Edelleenkään meillä ei ole lupaa nimetä tyttöjä kuvista, joten toivomme, että myös te lukijat kunnioitatte sitä, ettei tarvitse alkaa esilukea kommentteja ennen julkaisua.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Miks te haluutte paljastaa tyttöjä kuvista!? Mulla ei tulis mieleenkään...

Anonyymi kirjoitti...

Nii en kans tajuu! Onnee lauralle ja nealle! <3 :) Tosi kivan näköset päättärit ollu! Olis ollu kiva olla mukana! Otatteko vielä uusia joukkueeseen?? ja haittaako jossei oo tehny ennen vannetta?

Xonox kirjoitti...

Niin, toivottavasti nyt kaikki pitävät jatkossa kiinni säännöistä. Tähän asti vapaa kommentointi on toiminut tosi hyvin ja olisi sääli alkaa muuttaa siitä!

Kyllä joukkueeseen vielä mahtuu mukaan! Kannattaa olla valkkuihin yhteydessä pikapikaa niin ehtii vielä ennen kesätaukoa mukaan porukkaan! :) Ei haittaa, vaikka ei vannetta olisi ennen tehnyt, kunhan on innokas oppimaan ja ahkera harjoittelemaan ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Teillä on ainaki voimistelijoita tarpeeksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Noita flow parkkeja ei oo ku kaks suomessa, toinen turussa ja toinen jossain lapissa.

Xonox kirjoitti...

On joo ihanan paljon taitavia vomistelijoita :)

-Jenny-

laura kirjoitti...

kiitos ! :)

Anonyymi kirjoitti...

ootte niin ihanan taitavia xonoxit, ihailen teitä kaikista eniten<3<3<3

Xonox kirjoitti...

Voi kiitos! :)

-Jenny-