Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 14. toukokuuta 2011

Välikuulumisia tyttökisoista :)

Terveisiä Mäntsälästä! Xonox teki tänään ryhdikkään ja jämäkän suorituksen. Nyt oli tekemisessä sitä haettua päättäväisyyttä ja asennetta, hyvä tytöt! :) Muutama kuvio- ja henkilökohtainen virhe sattui, mutta kokonaisuuteen olimme tyytyväisiä. Hieman vielä ilmennystä jäätiin kaipaamaan lisää. 

Xonox sijoittui alkukilpailussa kategoriaan 1 saaden hienosti 3 bonusta: ryhdistä, taito-osista ja ideasta. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen finaaliin, toivottavasti saadaan vielä tämänpäiväiset virheet korjattua ja viritettyä ilmaisu huippuunsa! :)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on sitä oikeaa Xonox-voimaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa! Tsemppiä paljon huomiseen, mitallit kotiin!! :)

Anonyymi kirjoitti...

ASENTEELLA TYTÖT !♥ mä tiiän et teist ois mihin vaa, kunhan kasvatte viel vähän isommiks! Nyt nappi suokka kauden loppuu ja ilosin mielin kotiin! tsemppiä♥

turku kirjoitti...

ONNEA pronssista, ihan mahtava suoritus, saatte olla todella ylpeitä! =)

Nyt vaan kovaa treeniä ja kohti kovaa SM-sarjaa...

Xonox kirjoitti...

KIITOS! Asenteella mentiin ;) Ja kova treenit jatkuu, kunhan ensin viikko huilataan ja keräillään voimia :)

-Jenny-