Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

What a feeling!! :)

Lauantaiaamuna lähdettiin bussilla kohti Mäntsälää ja tyttösarjojen mestaruuskilpailuja yhdessä Starlien kanssa. Perille päästyämme vietiin matkatavarat majoituskoululle ja aloitettiin heti lämppäämään virallista harkkaa varten. Aloitettiin lämmittely majoituskoululla, sillä tiesimme kisahallilla olevan ahdasta. Kun lämpö oli saatu ylle ja venytykset tehtyä, lähdettiin kisahallille kertaamaan vielä ohjelmaa. Harkkasuoritukseen jäi vielä vähän parantamisen varaa, tekemisestä puuttui se viimeinen särmä ja täsmällisyys. Hiustenlaiton ja meikkauksen jälkeen oli avajaismarssin vuoro ja sen jälkeen lähdettiin koululle syömään ja laittamaan pedit kuntoon. Takaisin hallille mentiin juuri ennen tauon alkua kannustamaan Starleja hyvään suoritukseen. Sitten alkoikin olla aika aloittaa kisalämppä. Kisahallissa oli lämppätila kortilla ja ilmakin oli vähän tunkkainen, joten monilla alkoi olla jo vähän nuutunut olo Niinpä mentiin ulos lämppäämään, missä olikin hyvin tilaa ja raikas ilmakin piristi mukavasti.




Pukuhuoneen kautta suunnattiin sitten lämppätilaan valmistautumaan kisasuoritukseen. Fiilis mennä matolle oli hyvä ja kaikilla oli tsemppi huipussaan. Päätettiin mennä matolle asenteella ja nauttimaan voimistelusta. Matolle astuikin ryhdikäs joukko Xonoxeja täynnä näyttämisenhalua! Suorituksesta huokui tyttöjen päättäväisyys ja tekemisen meininki, joskin muutaman isompi virhe harmiksemme sattuikin. Oltiin kuitenkin tyytyväisiä kokonaisuuteen. Kategoriaa odotellessa katseltiin suoritusta videolta ja tietysti perhosia oli taas kaikkien vatsat pullollaan.




 Oltiin tosi iloisia, kun meidät kuulutettiin kategoriaan 1 kolmen bonuksen (taito-osat, ryhti, idea) kera! :) Lähdettiin tekemään ulos vielä varsin riehakas loppuverkka ja sen jälkeen suihkun kautta mentiin syömään.





Syömisen jälkeen vietettiin iltaa koululla melko hupaisissa merkeissä. Tehtiin mm. hiustenpidennyksistä viiksiä ja partoja sekä leikittiin vauhdikasta tyynysotaa :D




Ja luonnollisesti ohjelmaan kuului myös hiusten kreppaus.


Nukkumaan mennessä unta ei tarvinnut kovin kauaa odotella pitkän päivän jälkeen. Tehtiin vielä viimeiset mielikuvaharjoitukset ennen nukkumaan menoa, jotta onnistunut ohjelma tulisi uniinkin ;)

Finaalipäivän aamuna laitettiin supernopeasti hiukset heti aamupalan jälkeen ja sitten eiliseen tapaan aloitettiin lämppä koululla ennen kuin siirryttiin kisahallille odottelemaan omaa harkkavuoroa. Tuomareita oli jo pitkä rivi katsomassa harjoituksiakin ja sovittiinkin, että vedetään jo harjoitussuoritus asenteella ja supertiukasti. Siinä onnistuttiinkin, sillä tytöt tekivät kyllä ehdottomasti kauden parhaan harkkasuorituksen. :)

Vielä oli edessä meikkaus ennen kuin piti aloitella jälleen lämppää. Ripsarit, luomivärit ja eye-linerit kuntoon, punaa poskiin ja huuliin ja jo oltiin valmiita.



 Xonox suoritti jo numerolla 8, joten alkulämppä aloitettiin ennen avajaismarssia. Käytiin jälleen ulkona ottamassa pohjalämpö ylle ja tultiin sitten sisälle jatkamaan. Välillä käytiin marssimassa ja jatkettiin sitten musan kuuntelua ja ilmennyspiirejä sekä tehtiin ohjelman sarjoja laskulla. Pian jo seistiinkin keskittymistilassa odottelemassa omaa vuoroa. Jännitystä oli ilmassa ja päätettiin vetää viimeiset kisat tällä ohjelmalla täysillä ja tunteella ilmaisua unohtamatta! Jo sisäänmennessä tytöistä huokui hyvä energia ja ryhdikkyys. Ohjelmassa oli pientä jännitystä ja tutinaa havaittavissa sekä pari harmittavaa eriaikaisuutta, mutta eiliset virheet saatiin hienosti korjattua. :) Suorituksen jälkeen käytiin tuttuun tapaan piiriin jännäämään pisteitä. Xonox sai pisteitä seuraavasti: TV 6.00 AV 3.15 EXE 8.05 YHT. 17.20, pisteet sisälsivät bonukset taito-osista sekä vihdoin myös ilmaisusta! :) Oltiin supertyytyväisiä täysiin teknisiin pisteisiin, taiteellisetkin olivat ihan hyvät, mutta suorituspisteet olisivat saaneet nousta vähän korkeammalle. Kuitenkin kokonaispistemäärään oltiin tositosi tyytyväisiä! :) Sitten olikin edessä paljon odottelua ja jännitystä, kun joukkue kerrallaan sai pisteitä ja jännättiin, ketkä menevät ohi ja ketkä jäävät taakse. Päiviteltiin välillä kännykällä tulossivua ehkä n. 50 kertaa minuutissa :D 

Suurten sydämentykytysten jälkeen saatiin kisojen viimeisetkin pisteet ja varmistui, että voitettiin pronssia! Aivan mahtavan upeaa Xonox! Kultaa voitti Isabel ja hopealle sijoittui Fionat-97, suuret onnittelut! Palkintojenjaon jälkeen otettiin vielä rutkasti mitalikuvia ja napattiin myös yhteiskuva Isabelin kanssa :)





Kotimatkalle lähdettiin hymy huulilla ja pronssimitalit kaulassa roikkuen. Bussimatka sujui iloisissa merkeissä. 


Kun saavuimme Turkuun, meitä oli vastassa oikea vastaanottokomitea, kun kotijoukot olivat saapuneet odottamaan Xonoxia. Kisamusan soidessa tytöt astuivat ulos bussista ja siellä odotti jojo-Krista ja muut vanhemmat kuoharipullojen kanssa. Krista piti vielä meille kauniin puheen ja antoi kaikille tytöille muistoksi ihanat rannekorut! Suuri kiitos kaikille meidän ihanille tytöille kaudesta, tämä on ollut ihan parasta! <3

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitoutuminen,asenne,tinkimättömyys,luottamus,yhteistyö ja vahva usko tiimiin ovat avain menestykseen.
Kiitos upeasta kaudesta :)
Krista

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa et vanhemmatki on noin sitoutuneita tyttöjen harrastukseen!! Ei voi kun ihailla teitä XONOX! Ihanat ohjelmat joita voi kattoo vaikka koko ajan uudestaan ja uudestaan, ihanat puvut, ihana blogi jota päivitetään usein ja ihania kuvia, kauniita söpöjä ja todella taitavia tyttöjä, loistavat mukana olevat valmentajat, JA ENNENKAIKKEA KAUAS NÄKYVÄ JOUKKUEHENKI JA RAKKAUS VOIMISTELUA KOHTAAN JA HALU TEHDÄ SITÄ!!!! <3 Onnea pronssista, jos jotain ni sen olette ansainnut!! :) :DD

Anonyymi kirjoitti...

onnea pronssista!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Olisiko mahdollista saada videota finaalisuorituksesta? Ohjelma on yksi mun kaikkien aikojen lemppareista!

Anonyymi kirjoitti...

ONNEE !<3

laura kirjoitti...

kiitos paljon!!! =)

Henna kirjoitti...

joo kiitti kaikille!<3

Anonyymi kirjoitti...

ohjelma oli minunkin mielestä yksi parhaimmista, rakastan teidän ohjelmaa ! ONNEA TODELLA PALJON!(:

BIXBIT kirjoitti...

ONNEE PIKKUSET! ootte parhaita <3 :)

Bixut

Anonyymi kirjoitti...

Todella hienoa Xonox!!!

Oikein paljon onnea teille kullanmurut! Onnittelut valmennustiimille upeaasta työstä.

Ohjelmianne on aina ilo seurata. Taidokas tekeminen näkyy niin rajojen sisä kuin ulkopuolellakin. Jatkakaa samaan malliin! Olette upeita tyttösiä....

Oikein ansaittua nautiskelua mitallijuhlaa, kesäloman odottelua, sekä intoa uuden ohjelman luontiin...

Näkymisiin!!!
Mona :)

Xonox kirjoitti...

AIVAN VALTAISA KIITOS Krista, Bixut, Mona sekä kaikki muut blogin lukijat ja Xonoxin kannattajat! <3 Ilman teidän tukea ja kannustusta tämä kaikki olisi monin verroin raskaampaa ja vaikeampaa!

Tyttöjen pitkän kauden kova uurastus sai hienon päätöksen! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onnea pronssista Xonox! Olette mahtava joukkue, ja välillä naurattaakin, kun jännitän kilpailutuloksia täällä blogissa ehkä joskus jopa enemmän kuin te siellä! :)

Ihanaa seurata, kun kehitytte!! <3

Terveisiä myös valkuille hienosta valmennustyöstä!

T: Innokas seuraaja

Team Vantaa Junior kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Team Vantaa Junior kirjoitti...

Onnea vielä koko joukkueelle! Ja kiitos yhteiskuvasta. :D

Luna kirjoitti...

Paljon onnee pronssi mitalista! :) terveisin. Luna! :)

Xonox kirjoitti...

Kiitos, kiva kuulla, että joku muukin jännää meidän lisäksi! ;)

Oikein paljon onnea Isabel teille myös ja kiitos itsellenne kivasta kuvasta! :)

Ja Lunalle myös isot onnittelut onnistuneesta suorituksesta, hyvistä pisteistä ja sijoituksesta! :)

-Jenny-

Essi kirjoitti...

Paljon onnea koko joukkueelle ja valmentajille pronssimitalista! :)

Starlit kirjoitti...

Superpaljon onnea sm-mitalista meidän esikuvillemme! :)

-Starlit

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko Emmy ja Jenny siskoksia? :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä ovat siskoksia :)

(Tietääkseni)

Anonyymi kirjoitti...

kenen noi hiusten pidennykset on ?

laura kirjoitti...

ne on emmyn !! =)

Xonox kirjoitti...

Kiitos, Dalealle myös onnittelut finaalipaikasta ja hienosta sijoituksesta! :)

Ja kiitos myös Starleille, teilläkin meni kisat tosi hienosti! :)

Niin ja ollaan tosiaan siskoksia...

-Jenny-