Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

perjantai 13. toukokuuta 2011

Kevätnäytös ja kisahuumaa!

Keskiviikkona järjestettiin TuUL:n kevätnäytös Caribiassa. Kenraaliharkan jälkeen harkattiin vielä ohjelmaa ja hiottiin muutamia kohtia. Sitten lähdettiin ulos nauttimaan aurinkoisesta ilmasta ja kuluttamaan aikaa ennen näytöksen alkua. Käytiin myös alkavan kesän kunniaksi ostamassa kaikille jätskit :P 


Näytöksessä oli niin hurjasti yleisöä, että koko juhlan alku viivästyi hieman, kunnes kaikki katsojat pääsivät paikoilleen. Xonox esiintyi ihan näytöksen loppupuolella, joten alkupään ohjelmia ehdittiin katsella yleisön puolella. Sitten tehokas lämppä ja joukkue oli valmis esiintymään kilpailuohjelmallaan yleisön edessä. 


Tämä oli kuin kenraaliharjoitus ennen kauden pääkisoja ja päätettiinkin tsempata täsmällinen ja ilmaisullinen suoritus! Xonox sai yleisöltä suuret kannustukset ja suoritus oli ihan hyvä lukuunottamatta muutamia söhrökohtia. Esitysvuoron jälkeen päästiinkin aika pian lähtemään kotiin lepäämään. 

Torstaina pidettiin tehokkaat treenit, ohjelmaan tehtiin vielä viime hetken muutoksia ja vihdoin saatiin viimeisetkin osat riittävän siisteiksi! :) Tänään perjantaina oli vielä vuorossa fiilistelytreenit, tehtiin ilmekierroksia, mielikuvaharjoituksia ja koko harkat lopetettiin onnistuneeseen kokonaiseen, joten nyt voidaan hyvillä mielin lähteä Mäntsälään metsästämään onnistunutta suoritusta ja finaalipaikkaa :) 


Huomisaamuna lähtö on aamuvarhaisella, joten tänään kaikki ajoissa nukkumaan. 
Pian sitä mennään Xonox! <3

Pitäkäähän peukkuja.. ;)

Ei kommentteja: