Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

maanantai 23. toukokuuta 2011

Uusien voimistelijoiden pyrkiminen joukkueeseen ja ilmoitusasiaa...

Elikkäs nyt kun on saatu jälleen yksi kausi päätökseen, on aika kääntää katseet kohti tulevaa. Seuraavaksi Xonoxin treeneissä aletaan harjoitella ja kehittää ominaisuuksia syksyä varten. 

Nyt onkin siis hyvä aika uusien tyttöjen tulla kokeilemaan Xonoxin treeneihin ennen kuin syksyn ohjelmaa aletaan opettaa tytöille jne. :) Tällä kertaa emme järjestä erikseen mitään valintatilaisuutta, vaan kiinnostuneet tytöt voivat olla suoraan yhteydessä meihin valmentajiin ja tulla harjoituksiin kokeilemaan. Yhteystiedot löytyvät tuolta sivupalkista :)

Sitten vielä vähän aiheeseen liittyvää ilmoitusasiaa: Olemme tyttöjen nuoren iän vuoksi päättäneet jäädä vielä ensi vuodeksi 12-14-vuotiaiden sarjaan kasvamaan ennen siirtymistä vaativaan 14-16 v. SM-sarjaan. Näin ollen Xonoxiin voidaan pääasiassa ottaa -98 ja -99 syntyneitä tyttöjä. Toki, jos taitoa ja intoa riittää ja olet vuotta vanhempi tai nuorempi, niin aina kannattaa silti ottaa valmentajiin yhteyttä :)

Kysymyksiä joukkueelle on jo tullut vino pino, kiitos niistä! Edelleen aikaisempaan postaukseen voi lähettää kysymyksiä tytöille, niin vastaillaan niihin sitten myöhemmin julkaistavassa postauksessa parhaamme mukaan :)

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks teillä sit vaan kaks -97 syntynyttä? Ihan hyvä jäädä alempaan jos kerta pystyy:)

Anonyymi kirjoitti...

voi hitsi ;/ oon 96 syntynyt ja haluisin joukkueeseen..

Jenny kirjoitti...

Kommentoinnissa on jotakin ongelmia, mutta ilman sisäänkirjautumista näköjään onnistuu, joten tässä vastauksia:

No voi harmi! :(

Joudutaan joka toinen vuosi vuorottelemaan yli-ikäisiä, mutta ollaan kyllä itsekin tosi tyytyväisiä ratkaisuun :) Puolen vuoden kuluttua kisaaminen haastavilla SM-säännöillä tuntuu vähän turhan aikaiselta...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Ketkä on yli-ikäisiä sitten?? :)

Anonyymi kirjoitti...

Miksi teidän pitää ottaa sellaisia ikäsiä tyttöjä?

Anonyymi kirjoitti...

Eikö teidän täydy ottaa tietyn ikäisiä tyttöjä siksi, että kaikki olisitte ikäistenne kanssa samassa sarjassa, eli esim. ei voi olla 12v ja 16v ikäiset tytöt samassa joukkueessa, sillä sitten jompi kumpi olisi yli-/ ali-ikäinen sarjaan.

Olinko oikeassa? :)

Anonyymi kirjoitti...

et

Xonox kirjoitti...

Juu, sarjojen ikärajat sanelevat säännöt sille, minkä ikäisiä voimistelijoita joukkueessa saa kilpailla ja niiden mukaan on mentävä :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Onks teihin tullu uusia? tarviiko osata vannetta jos haluaa hakea joukkueeseen?

Xonox kirjoitti...

Yksi uusi tyttö on iloksemme tullut kokeilemaan Xonoxiin :) Ei haittaa, vaikka ei olisi aiemmin käsitellyt vannetta, kunhan harjoitteluintoa riittää. Onhan tässä koko kesä aikaa... ;)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Jos ensivuonna pääsisin Xonoxiin, olen -99 syntynyt ja harrastanut voimistelua nyt 3 vuotta ja olen tosi motivoitunut (:

Xonox kirjoitti...

Ehdottomasti mukaan vain kokeilemaan! :) Kannattaa mahdollisimman pian tulla kokeilemaan, jotta pääsee treenamaan samoja juttuja Xonox-tyttöjen kanssa :)

-Jenny-