Joukkueen esittely

Oma kuva
Xonox on 10 taitavasta ja motivoituneesta tytöstä koostuva joukkue Turun Urheiluliitosta. Joukkueessa voimistelevat Ellen, Henna, Iida, Iina, Janina, Laura, Nea J., Nea M., Taika ja Tuuli. Tytöt ovat syntyneet vuosina -97 ja -98. Joukkuetta valmentavat Henna Harjanne, Miia Mattila, Emmy Sinisalo, Jenny Sinisalo ja apuvalmentaja Lotta Arponen. Perustreeniä pitää Mona Leino ja balettia Ilona Salonen. Jojona toimii Krista Arponen ja joukkueen kapteenina Iina. Xonox harjoittelee tavoitteellisesti 5 kertaa viikossa. Xonox on menestynyt tyttösarjoissa hienosti ja on saavuttanut joka kausi useita mitaleja sekä huippukategorioita bonuksineen :) Keväällä 2011 Xonox voitti tyttösarjojen SM-pronssia 12-14-vuotiaiden sarjassa. Myös keväällä 2012 Xonox ylsi SM-pronssille 12-14-vuotiaiden sarjassa. Keväällä 2013 Xonox kilpailee ensimmäistä kauttaan 14-16-vuotiaiden juniorisarjassa.

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Tuomareita, treenejä ja iloisia uutisia!

Viime keskiviikon treeneihin tuli tuomari Pirjo katsomaan ohjelmaa. Tarkisteltiin ohjelman vaikeusosia ja treenin myötä saatiinkin ne entistä selvemmiksi. Saatiin Pirjolta myös hyvää palautetta ohjelmasta ja tyttöjen taidoista. :) Nyt vaan vielä ankaraa hiomista tarvitaan, jotta saadaan ohjelma yhtenäiseksi. Suuri kiitos Pirjolle, kun tulit treeneihin!


Eilen Xonoxilla oli perjantain kunniaksi pidennetyt reilun 4 tunnin treenit Lintulassa. Tehtiin muutamia selkeyttäviä muutoksia ohjelmaan ja lisäksi saatiin ohjelman ihan loppu vihdoin tehtyä muutaman ei niin hyvän version jälkeen ;D Pitkien treenien puolivälissä pidettiin myös lyhyt lepo/välipalatauko, suuri osa tytöistä kun oli tullut treeneihin suoraan koulusta. Tauolla lepäämisen ja syömisen ohella osa ehti myös harrastaa kaikennäköistä ehkä hieman kyseenalaista toimintaa ;) 



Treenien lopulla TuUL:n tuomari Iidakin tuli katsomaan yhden kokonaisen ja tykkäsi kovin ohjelman ideasta. Kiitos Iidalle kommenteista! :)

Tytöt jaksoivat hinkata samoja kohtia uutterasti, vaikka olikin perjantai-ilta ja väsy varmasti alkoi painaa monia. Vielä ihan treenien lopuksikin saatiin hymyä irtoamaan :) 


Kiitos kaikille tehokkaista treeneistä! :)

Ja vielä loppuun iloisia uutisia, nimittäin olemme saaneet jälleen uuden lahjakkaan tytön kokeilemaan Xonoxiin. Koko joukkue toivottaa ilolla Iidan tervetulleeksi porukkaan! :)

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks iida harrastanu ennene jotai?! :) ja jos ni mitä ja missä?? ja kuka tos yhes kuvas on tuol taustal tekemäs ylivenytyksii..? :D

Xonox kirjoitti...

Iida on harrastanut aiemmin telinevoimistelua :) En edes huomannut, että taustalla näkyy joku. Hän on jostain toisesta joukkueesta...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Eli teil on taas ainaki yks pois kilpailuis....?

Anonyymi kirjoitti...

No jos tyttö tulee kesken kauden, ni aika todennäköst sillo et ei pääse kisaamaa?! Älkää taas tulkoo aukoo päätänne hyvälle joukkueelle!! :) loistavalle! ootan teijän ohjelmaa innolla.. onko eka kuva ohjelmasti?? enkä ajatellukkaa et olis teijän joukkuelaisii, teil on kaikil varmaa 10 puolalt pohjas kaikki :D:D TSEMPPIÄ TSEMPPIÄ!!

Anonyymi kirjoitti...

mua kans ärsyttää ku jotkut tulee aukoo päätään ja valittamaan tänne, ootte mahtava joukkue ootan innolla ohjelmaa !

Anonyymi kirjoitti...

hyvä et löytyy fiksujaki kommentoijia!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi ootan innolla ohjelmaa :-) ! Ootte tosi hyvä joukkue, teillä on aina ollut ihania ohjelmia :-) Onko nykyisessä ohjelmassa joku kunnon teema ? Tsemppiä paljon treenailuun ! :-)

Xonox kirjoitti...

Joo, eiköhän se ole aika ymmärrettävää, että tässä vaiheessa kautta on aika vaikea ehtiä mukaan ohjelmaan...

Ekan kuvan asento on ohjelmasta, mutta kuviota on muokattu kuvaa varten pienemmäksi. Tällä kertaa ohjelmassa on selkeä teema ;)

Kiitos paljon kaikille tsempeistä ja muusta! :)

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Hauskoja kuvia! :)

Anonyymi kirjoitti...

oon nähny joskus ku venyttelette ni ootte tosi notkeit pääsitte ainaki sillo noilt tuoleilt helpon näkösesti pohjaa !

Anonyymi kirjoitti...

teettekö ens kaudella kahdella joukkueella ?

Xonox kirjoitti...

Kiitos! Kyllä osa pääsee tosiaan pohjaan niiltä tuoleilta :) Ei ole tarkoitus jakaa joukkuetta.

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Kuin monta tyttöö teit kisaa siis yksis kisoissa?! :) ei mua ainakaa kiinnosta vaiks olis vuorottelijoita tms..

Unknown kirjoitti...

Kisoissa näätte sitten :) Pidetään vielä ihan kaikki ohjelmaan liittyvä salassa...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

jos teitä on nyt 13 ja uskon että teihin hakee vielä ensi kaudella lisää niin teitä on sitten aika paljon yhdessä joukkueessa ??

Anonyymi kirjoitti...

eiks ne oo joukkueen omii juttui, ei missää muissakaa blogeis valiteta tai kysellä tommosii...

Xonox kirjoitti...

No tulevaisuutta on tietysti mahdoton ennustaa...

-Jenny-

Anonyymi kirjoitti...

Odotan paljon ohjelmaa !

Anonyymi kirjoitti...

Mäki!

laura kirjoitti...

kiva kuulla ! =)

Anonyymi kirjoitti...

Koskas teidän kilpailu alkaa??
Vai olikos se edes kilpailu?

Xonox kirjoitti...

Hmmm, mitä mahdat tarkoittaa?

-Jenny-